#Λευτέρης Ελευθερίου

Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Πέρασε πολύ δύσκολα»

govastileto.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας 15/4 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφεραν στον αέρα ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αποκαλύψει ότι ο ηθοποιός είχε βοηθήσει οικονομικά στις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. […]
00:00 17/04/2024

Λευτέρης Ελευθερίου για το Μετά τη Φωτιά: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κόβεται έτσι απότομα μία σειρά»

zappit.gr
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) βρέθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος […] The post Λευτέρης Ελευθερίου για το Μετά τη Φωτιά: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κόβεται έτσι απότομα μία σειρά» appeared first on Zappit.
18:00 15/04/2024

Λευτέρης Ελευθέριου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Live «με την όπισθεν» στο θέατρο Άλσος

gossip-tv.gr
Την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Λευτέρης Ελευθερίου, αγαπημένος ηθοποιός και performer, συναντά για μια ακόμη φορά τον «Άνθρωπο Ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Θέατρο Άλσος και φτιάχνουν ένα ακόμη μουσικοθεατρικό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.Περισσότερα...
12:37 10/04/2024

Λευτέρης Ελευθερίου για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε προδομένοι, αν ισχύει αυτό» – Η συναυλία για το «Σπίτι των ονείρων»

tlife.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος παρουσίασε τη φιλανθρωπική συναυλία που έκανε στο παρελθόν η Κοινωνική Κουζίνα To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε προδομένοι, αν ισχύει αυτό» – Η συναυλία για το «Σπίτι των ονείρων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 05/02/2024

Όταν “δίδαξε” ζεϊμπέκικο ο Λευτέρης Ελευθερίου και σείστηκε το στούντιο με τις φιγούρες του

Newside.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου κατάφερε να εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες με τις εντυπωσιακές χορευτικές του φιγούρες το βράδυ της Παραμονής, κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκπομπής του ΣΚΑΙ. Ο γνωστός ηθοποιός απέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες με ένα ζεϊμπέκικο, χορεύοντας κατά τη διάρκεια του τραγουδιού “Τρελοκόριτσο” που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης. Όλα ξεκίνησαν με τον Χρήστο […] Το άρθρο Όταν “δίδαξε” ζεϊμπέκικο ο Λευτέρης Ελευθερίου και σείστηκε το στούντιο με τις φιγούρες του εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
17:00 31/01/2024

Μετά τη φωτιά: Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεσπαθώνει μετά το τέλος της σειράς

sportime.gr
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μετά τη φωτιά» που κόπηκε «άκομψα» ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το τέλος της σειράς που τόσο άδοξα έληξε και ο ίδιος είπε ότι προφανώς κάτι έπαιξε στο διοικητικό κομμάτι. Η συνέχεια στο mediatime.gr Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
21:46 03/01/2024

Λευτέρης Ελευθερίου: Το παιδί ήταν μόνο του όταν σκοτώθηκε, ήταν σαν αδελφός μου

Παραπολιτικά
Για το πώς βίωσε σε νεαρή ηλικία τον ξαφνικό χαμό του κολλητού του, μίλησε ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου
11:00 05/11/2023

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον θάνατο του κολλητού του: «Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μαζί του εκείνη τη στιγμή, αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιλογή […] The post Συγκλονίζει ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον θάνατο του κολλητού του: «Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μαζί του εκείνη τη στιγμή, αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε» appeared first on Zappit.
10:00 05/11/2023

Λευτέρης Ελευθερίου: «Ήταν σαν αδελφός μου, αυτό ήταν που με σόκαρε»

tlife.gr
Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου: «Ήταν σαν αδελφός μου, αυτό ήταν που με σόκαρε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/11/2023

Μετά τη φωτιά: Αντρέας, Λευτέρης, Nathan και Γιάννης αποκαλύπτουν τους ρόλους της λίγο πριν την πρεμιέρα

Newsbeast.gr
Το «Μετά τη φωτιά» έρχεται τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 για να καθηλώσει τους τηλεθεατές με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, οι τέσσερις άνδρες που θα αλλάξουν τη μοίρα της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής μάς παρουσιάζουν τον ρόλο τους στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Απολαύστε τους Αντρέα Κωνσταντίνου, Λευτέρη Ελευθερίου, Nathan Thomas και Γιάννη Καράμπαμπα on camera. Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη), η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) και η Ανθή (Ελπίδα Νικολάου), μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τ
21:00 03/10/2023

Λευτέρης Ελευθερίου: “Είμαστε 23 χρόνια μαζί με τη σύζυγό μου – Περάσαμε κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε”

instyle.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρωινό μας”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει, τη σχέση του με τη σύζυγό του και τις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει για να ζήσει. “Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνεια που συνεργάζομαι με τους καλύτερους ηθοποιούς στη νέα επιθεώρηση της […] The post Λευτέρης Ελευθερίου: “Είμαστε 23 χρόνια μαζί με τη σύζυγό μου – Περάσαμε κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε” appeared first on InStyle.
19:46 30/05/2023

«Σύμφωνο Επιβίωσης»: Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου έρχονται στο Αγρίνιο

agriniopress.gr
Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου (με συμμετοχή σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες) έρχονται με ένα καταπληκτικό Stand up comedy show στο Αγρίνιο. Αποτελούν ένα από τα αχτύπητα κωμικά δίδυμα της νέας ελληνικής, κωμικής σκηνής, με τεράστια επιτυχία στην τελευταία τους τηλεοπτική δουλειά «300… και δύο» που προβάλλεται στο …
11:55 27/04/2023

"Α. Κρόμπας & Λ. Ελευθερίου" στο Θέατρο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΠαρασκευή, 28 Απρ 2023 21:30Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν "Σύμφωνο Επιβίωσης" και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνοται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο! Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γής τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται! Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δείς γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου....θα τους βρείς. Προπώληση Εισιτηρίων 13,00€
17:50 21/04/2023

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με κοιτάω στον καθρέφτη και “φτύνομαι” – Μου έχω κάνει πρόταση γάμου»

neolaia.gr
«Μου είπα όχι γιατί δεν μπορούσα να με φανταστώ μόνο με εμένα σε αυτήν τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ελευθερίου.
16:36 19/04/2023

Λευτέρης Ελευθερίου σε Τζένη Θεωνά: «Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και κοιτάς τα τεφτέρια σου για να με ρωτήσεις»

zappit.gr
Με πειράγματα ξεκίνησε η συνέντευξη του Λευτέρη Ελευθερίου στην εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά. Ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μπορούσε […] The post Λευτέρης Ελευθερίου σε Τζένη Θεωνά: «Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και κοιτάς τα τεφτέρια σου για να με ρωτήσεις» appeared first on Zappit.
19:50 18/03/2023

Λευτέρης Ελευθερίου: Τι απάντησε στο παιδί του όταν τον ρώτησε «τι είναι γκέι»

in.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου εξήγησε γιατί πρέπει να λέμε στα παιδιά μας την αλήθεια
18:26 29/10/2022

Πάτρα: Στ’ άρματα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λευτέρης Ελευθερίου

dete.gr
Στην Πάτρα βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λευτέρης Ελευθερίου.Οι δύο ηθοποιοί, στο πλαίσιο της εκπομπής «Fishy», που παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Mega, επισκέφθηκαν με το τηλεοπτικό συνεργείο, το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, «σήκωσαν» μανίκια και επιδόθηκαν στην κατασκευή Καρναβαλικού Άρματος.Περισσότερα θα δούμε φυσικά όταν προβληθεί το επεισόδιο.
08:04 23/10/2022

Τζένη Θεωνά: Πώς αντέδρασε όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε «λαϊκό» το ξανθό μαλλί της;

in.gr
Η όμορφη ηθοποιός και παρουσίαστρια θυμήθηκε τις αντιδράσεις το συναδέλφου της, όταν την είδε βαμμένη ξανθιά για έναν ρόλο.,
10:20 12/10/2022

Λευτέρης Ελευθερίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη όπου αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής για την σάτιρα καθώς και την συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 04/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load