#Λεωνίδας Γρηγοράκος

Τελευταίο αντίο στον Λεωνίδα Γρηγοράκο – Ποιοι έδωσαν το παρών

tovima
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε σε ηλικία 70 ετών - Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σπάρτη.
15:00 13/02/2024

Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου - «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

Newsit
Ραγίζει καρδιές η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, και η κόρη του Νάγια έκανε μια «αποχαιρετιστήρια» ανάρτηση στα social media. Στην ανάρτησή της αναφέρεται τόσο στη μέρα και τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και ... Περισσότερα To άρθρο Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου - «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 12/02/2024

Λεωνίδας Γρηγοράκος, 71> Πέθανε Ξαφνικά και ο πρώην υπ. Υγείας. Υπήρξε φανατικός της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού COVID-19

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Λεωνίδας Γρηγοράκος, 71> Πέθανε Ξαφνικά και ο πρώην υπ. Υγείας. Υπήρξε φανατικός της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού COVID-19 appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
00:37 10/02/2024

Νίκος Ανδρουλάκης για Λεωνίδα Γρηγοράκο: Αγαπημένος φίλος και πολιτικός συνοδοιπόρος

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Τα συλλυπητήριά του για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Σε δήλωσή του για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος ανέφερε: «Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ένας αγαπημένος φίλος και πολιτικός συνοδοιπόρος, έφυγε ξαφνικά […] Το άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης για Λεωνίδα Γρηγοράκο: Αγαπημένος φίλος και πολιτικός συνοδοιπόρος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 09/02/2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχαιρετά τον «αγαπημένο φίλο και πολιτικό συνοδοιπόρο» Λεωνίδα Γρηγοράκο

in.gr
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ήταν δίκαιος και εργατικός, «υπερασπιζόταν με ορμητικό πάθος τα πιστεύω του και δεν ζύγισε ποτέ το πολιτικό κόστος μπροστά στο εθνικό συμφέρον», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης
23:00 09/02/2024

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος

news.gr
«Έχασα ένα αδερφό», έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος
21:37 09/02/2024

Πέθανε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ

paraskhnio.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα την Παρασκευή ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Από το 1974 ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε βουλευτής Λακωνίας το 2000, το 2004, το 2007, το 2009, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο Το άρθρο Πέθανε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 09/02/2024

«Εκσυγχρονιστές»: Προς οριστικό διαζύγιο με Μητσοτάκη

ieidiseis.gr
Αναμένουν τις κινήσεις και τα ανοίγματα του Νίκου Ανδρουλάκη - Πόση «προθεσμία» δίνουν στο νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, γιατί επιμένουν στον «αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρόλο» της Χαριλάου Τρικούπη - Δεν συζητούν ίδρυση νέου κόμματος.Προς οριστικό διαζύγιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οδηγούνται τα στελέχη των πρώην «εκσυγχρονιστών» που τον στήριξαν προεκλογικά, τον ψήφισαν στις εκλογές του 2019 και τον στήριξαν έως σήμερα στη διακυβέρνηση της χώρας. Πρόσωπα όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, που με τη συνέντευξή της στο iEidiseis προκάλεσε πολλές συζητήσεις και εισέπραξε πολλά θερμά σχόλια στο χώρο της για τις απόψεις που υποστήριξε, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Αρίστος Δοξιάδης, η Βάσω Κιντή και άλλοι, κρατούν πλέον αποστάσεις ασφαλ
09:23 11/01/2022

Τρομακτικά λόγια στον «αέρα»! «Όχι άλλη καθυστέρηση, υποχρεωτικός εμβολιασμός για ΟΛΟΥΣ»

el.gr
Την πεποίθηση του ότι ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποχρεωτικός για όλους, εξέφρασε ο πνευμνολόγος - εντατικολόγος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ ο καθηγητής ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος μίλησε για τον ασθενή μηδέν με μετάλλαξη Όμικρον που εντοπίστηκε στην Κρήτη. Το άρθρο Τρομακτικά λόγια στον «αέρα»! «Όχι άλλη καθυστέρηση, υποχρεωτικός εμβολιασμός για ΟΛΟΥΣ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:40 03/12/2021

Ομικρον – Θα έχουμε και άλλα κρούσματα στην κοινότητα

in.gr
Ο καθηγητής ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος μίλησε για τον ασθενή μηδέν με μετάλλαξη Όμικρον που εντοπίστηκε στην Κρήτη, ενώ ο εντατικολόγος Λεωνίδας Γρηγοράκος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλους
08:36 03/12/2021

Γρηγοράκος στους αρνητές: «Δε βλέπετε την τραχειοστομία μου, 11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό» (Video)

lykavitos.gr
«Έντεκα μήνες από τη νοσήσή μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως», τόνισε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. 
11:12 11/11/2021

Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού

Newsit
Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη με τον κορονοϊό από έναν άνθρωπο που έμεινε, ολομόναχος, πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κέρδισε τη μάχη αλλά ακόμα, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον ιό. Έχουν πια περάσει 11 μήνες απ’ όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κόλλησε κορονοϊό και κατέληξε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας ... Περισσότερα To άρθρο Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:44 11/11/2021

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: 11 μήνες μετά δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον κορονοϊό - Να μην το ζήσει κανείς

thetoc.gr
"Έντεκα μήνες από τη νόσηση μου με κορονοϊό ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως", τόνισε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.
09:18 11/11/2021

Γιάννης Πλακιωτάκης & Λεωνίδας Γρηγοράκος: Η μάχη στην Εντατική και ο φόβος για τη ζωή

Newsbeast.gr
Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος ήταν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» στο Mega και φιλοξενούμενοι της Νίκης Λυμπεράκη, τη Δευτέρα (01/11). Αμφότεροι μίλησαν για τη μάχη τους με τον κορονοϊό, για τον τρόπο που βίωσαν την νόσο Covid και για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν στην εντατική. «Καθένας από εμάς έχει βιώσει τη μοναξιά, το άγχος, την αγωνία μιας φονικής ασθένειας που κανείς δεν γνωρίζει τα όριά της» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ταυτόχρονα έχει βιώσει τη δύναμη, τη θέληση για ζωή, το θαυμασμό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές». «Νομίζω ότι κανένας δεν θα πρέπει να ρισκάρει να νιώσει αυτά που εμείς
05:10 02/11/2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τον Ανδρέα Λοβέρδο στηρίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Newsit
Για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τους 6 υποψηφίους για την αρχηγία μίλησε στο FLY o βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος. Η Λεωνίδας Γρηγοράκος αποκάλυψε πως στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο, τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και γνώστες της πολιτικής πραγματικότητας. «Χρειάζεται συναίνεση κι ενότητα η διαδικασία. Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τον Ανδρέα Λοβέρδο στηρίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:54 22/10/2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στηρίζει Λοβέρδο ο Γρηγοράκος - "Το ΠΑΣΟΚ θέλει ένα άλλο αφήγημα"

thetoc.gr
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τόνισε ότι συμπαρατάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
08:36 13/07/2021

Ο Γρηγοράκος στηρίζει Λοβέρδο για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ieidiseis.gr
Τη δημόσια στήριξή του προς τον Ανδρέα Λοβέρδο ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, τον προσεχή Νοέμβριο, εξέφρασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. «Μαζί θα προχωρήσουμε» έγραψε στο twitter o βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.   Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ξεπέρασε πρόσφατα τη σοβαρή περιπέτεια του με τον κορονοϊό, στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο για τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, τον προσεχή Νοέμβριο. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός είπε πως πρέπει να στηριχτεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει συμβάλει στην αναζωογόνηση του ΠΑΣΟΚ. «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς. Είναι μαχητικός, έχει συμβάλει
15:05 12/07/2021

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον εφιάλτη που πέρασε με τον κοροναϊό

Παραπολιτικά
Ο πρώην βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλά για τον εφιάλτη που πέρασε με τον κοροναϊό
11:30 05/05/2021

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: Το σώμα άρχισε «να τρώει τις σάρκες του»

eleftherostypos.gr
Κορωνοϊός: Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν νόσησε από κορωνοϊό μίλησε ο πρώην βουλευτής και εντατικολόγος Λεωνίδας Γρηγοράκος. «Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό. Ήταν μια τραγική ιστορία που ξεκίνησε από μια απλή διαδικασία που πρέπει να κάνει ένας γιατρός στην εντατική», είπε ο γιατρός στον ΣΚΑΪ. Ο κ.... The post Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: Το σώμα άρχισε «να τρώει τις σάρκες του» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
09:38 05/05/2021

Συγκλονίζει ξανά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ήμουν «σακί» – Να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου

Newsit
Η μάχη με τον κορονοϊό, ο τρόπος που κόλλησε από άνθρωπο στην Εντατική, η μοναξιά που ένιωσε όταν «ξύπνησε», τα 42 χαμένα κιλά και η αποκατάσταση. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μίλησε για τη μάχη του με τον κορονοϊό. Για τον εφιάλτη που, όπως είπε, δεν περιγράφεται. «Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό. Ήταν μια τραγική ιστορία που ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ξανά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ήμουν «σακί» – Να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:56 05/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load