#Λεωνίδας Καβάκος

Από την αίθουσα Musikverein στον Κήπο του Μεγάρου: Ο Λεωνίδας Καβάκος και η Φιλαρμονική της Βιέννης σε μια μαγνητοσκοπημένη συναυλία

monopoli.gr
Ο Λεωνίδας Καβάκος έρχεται για μια μαγική βραδιά με τη Φιλαρμονική της Βιέννης, την οποία θα απολαύσουμε στο υπαίθριο μουσικό σινεμά του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
14:53 21/06/2023

Λεωνίδας Καβάκος: Ο κορυφαίος βιολονίστας συμπράττει με τη νεότερη γενιά Ελλήνων σολίστ στο Μέγαρο Μουσικής

monopoli.gr
Ο κορυφαίος βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος προσκαλεί, στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, Έλληνες σολίστ της νεότερης γενιάς, για δυο μοναδικές συναυλίες μουσικής δωματίου, στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας «Kavakos & Friends».
15:18 16/01/2023

Yuja Wang και Λεωνίδας Καβάκος σε ένα ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

monopoli.gr
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει τους σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής σε τρεις συναρπαστικές σονάτες των Brahms, Janáček και Schumann.
14:30 08/11/2022

Ο Λεωνίδας Καβάκος επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για ένα μαγικό ρεσιτάλ με την Yuja Wang

Παραπολιτικά
Οι σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής σε τρεις συναρπαστικές σονάτες των Brahms, Janáček και Schumann
14:38 02/11/2022

Λεωνίδας Καβάκος στον Ε.Τ.: Τα αρχαία θέατρα έχουν θεραπευτική διάσταση

eleftherostypos.gr
Μετά τη μαγική βραδιά που μας χάρισε πέρσι στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου ερμήνευσε αποκλειστικά έργα του Μπαχ, ο κορυφαίος Ελληνας βιολονίστας, Λεωνίδας Καβάκος, επιστρέφει για μια αντίστοιχα μαγική συναυλία που δίνει απόψε στο Ηρώδειο. Πέρσι στάθηκε μόνος στο κοίλον του αργολικού θεάτρου. Φέτος θέλησε να έχει παρέα. Ο ίδιος δίνει έμφαση στους εκλεκτούς […] Το άρθρο Λεωνίδας Καβάκος στον Ε.Τ.: Τα αρχαία θέατρα έχουν θεραπευτική διάσταση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:48 06/07/2022

Ο Καβάκος στο Ηρώδειο με έργα Μπαχ

fosonline.gr
Με κονσέρτα για βιολί του Μπαχ, ο Λεωνίδας Καβάκος θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο, στις 6 Ιουλίου
11:10 03/07/2022

Ο Λεωνίδας Καβάκος στο Ηρώδειο παρουσιάζει κοντσέρτα για βιολί του Μπαχ

hellasjournal.com
Το 2020 ο Λεωνίδας Καβάκος στάθηκε μόνος του στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
21:14 01/07/2022

Ο Λεωνίδας Καβάκος στο Ηρώδειο με κονσέρτα για βιολί του Μπαχ

monopoli.gr
Ο Λεωνίδας Καβάκος έρχεται για μια βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 6 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
10:48 28/06/2022

Λεωνίδας Καβάκος: Συναυλία για τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία

instyle.gr
Κοινή συναυλία για τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία δίνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ), υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στις 4 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής με τον Λεωνίδα Καβάκο σε ρόλο σολίστ και αρχιμουσικού. Η συμβολική αυτή συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους πρόσφυγες […] The post Λεωνίδας Καβάκος: Συναυλία για τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία appeared first on InStyle.
08:52 23/05/2022

To xρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων στον Λεωνίδα Καβάκο

tovima
Ο Λεωνίδας Καβάκος ξεναγήθηκε στη Βουλή από τον Κώστα Τασούλα που τον τίμησε με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων
21:28 19/04/2022

Λεωνίδας Καβάκος και Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε συναυλία για την Ουκρανία

naftemporiki.gr
Απόλυτα «ευθυγραμμισμένοι» εμφανίστηκαν ο κορυφαίος βιολονίστας, Λεωνίδας Καβάκος και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ), σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία στην οποία συμπράττουν υπέρ των Παιδιών Προσφύγων της Ουκρανίας, στις 4 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
22:10 18/04/2022

Σε εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας στο ΚΠΙΣΝ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

grtimes.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:00, θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες και τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και απασχόλησης, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, του οποίου η λειτουργία ξεκινά το Σάββατο το πρωί. Κυρ. Μητσοτάκης: Το βιολί του Λεωνίδα να ακουστεί πιο δυνατά από τις βόμβες της Ρωσίας «Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Καβάκο και τους μουσικούς συνεργάτες του για την πολύ ευγενική τους προσφορά να διοργανώσουν αυτήν την συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθο
07:16 15/04/2022

Λεωνίδας Καβάκος: Σε live streaming η συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής

protagon.gr
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία, την Πέμπτη 14 Απριλίου (20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει αυτή τη σημαντική εκδήλωση σε live streaming με εισιτήριο 10 ευρώ. Λαμβάνουν επίσης μέρος οι σολίστ: Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Ίων […] The post Λεωνίδας Καβάκος: Σε live streaming η συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής appeared first on Protagon.gr.
16:48 13/04/2022

Λεωνίδας Καβάκος: Πρώτο βιολί για την Ουκρανία

eleftherostypos.gr
 «Η μετάβαση είναι δύσκολη στην Ανατολή. Είμαι όμως αισιόδοξος. Το Τείχος θα εξαφανιστεί σιγά σιγά από το μυαλό μας» Σλάβα Ροστροπόβιτς  Αντιγράφουμε από εφημερίδα της εποχής: «Ξαφνικά κατάλαβα. Βερολίνο. Το Τείχος. Το Τέλος. Και έκλαψα. Επρεπε να πάω εκεί. Δεν χωρούσε αμφιβολία. Αυτό που συνέβαινε με αφορούσε. Στον ταξιτζή φώναξα: “Στο Τείχος”. “Το Τείχος είναι […] Το άρθρο Λεωνίδας Καβάκος: Πρώτο βιολί για την Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:34 10/04/2022

Συναυλία Λεωνίδα Καβάκου στο Μέγαρο για την Μαριούπολη

fosonline.gr
Στο πλευρό του ουκρανικού λαού στέκεται εμπράκτως ο διεθνούς φήμης Έλληνας μουσικός, Λεωνίδας Καβάκος, με συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. 
23:50 06/04/2022

Λεωνίδας Καβάκος: Συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο

Newsbeast.gr
Ο Λεωνίδας Καβάκος και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανακοινώνουν τη διοργάνωση συναυλίας, την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, για την υποστήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.  Στη συναυλία θα λάβουν μέρος οι Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Λιβιεράτος (βιόλα) και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πετρίν (τσέλο).  Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης. Συμμετέχουν  Βασίλης Βαρβαρέσος | πιάνο Ηλίας Λιβιεράτος | βιόλα Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πετρίν | τσέλο Πέμπτη 14 Απριλίου | 8:30 μ.μ. Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης Έναρξη προπώλησης | Τρίτη 5 Απριλί
17:44 06/04/2022

Ο Λεωνίδας Καβάκος θέλει να δώσει συναυλία για την Ουκρανία- Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Ορχήστρα της ΕΡΤ είπαν όχι...

thetoc.gr
Ο γνωστός σολίστας Λεωνίδας Καβάκος διοργανώνει την συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για το μαιευτήριο της Μαριούπολης, χωρίς τις Κρατικές Ορχήστρες
14:44 06/04/2022

Καβάκος στο Μέγαρο για την Ουκρανία – Στη λάθος πλευρά της Ιστορίας οι συνδικαλιστές

mononews.gr
Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής δίνει στις 14 Απριλίου ο διάσημος Έλληνας βιολονίστας και ακαδημαϊκός πλέον, Λεωνίδας Καβάκος, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό το σπουδαίο ταλέντο του, αλλά και στην δοκιμαζόμενη Ουκρανία ένα ποσόν για την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου της Μαριούπολης.
22:10 05/04/2022

Λεωνίδας Καβάκος: Συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής

Zougla
Ο Λεωνίδας Καβάκος και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνουν την Πέμπτη 14 Απριλίου, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, συναυλία για την υποστήριξη...
13:18 05/04/2022

Ο Λεωνίδας Καβάκος, το prosecco, οι υποφωτισμένοι πολυέλαιοι και τα τρία ανκόρ

mononews.gr
Λεωνίδας Καβάκος και Εnrico Pace. Αρκεί να δει κανείς στο banner στην πρόσοψη του κτιρίου, να νοσταλγήσει την χρυσή εποχή του Μεγάρου.
12:14 08/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load