#Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για ΜeΤoo: Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι

Newside.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για την υποκριτική σήμερα, τους ηθοποιούς και το κίνημα του MeToo και ιδιαίτερα το κατά πόσο ή όχι έφερε αλλαγές στον χώρο του θέατρου. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου. Για την έννοια του ηθοποιού στις μέρες μας, είπε: «Ό,τι και να πεις πλέον για το τι [...] Το άρθρο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για ΜeΤoo: Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 27/02/2024

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης «λύγισε» on air για την αρρώστια της αδελφής του: «Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων»

thecaller.gr
Στην Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Τρένο στο Ρουφ. υ.Στην Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Τρένο στο Ρουφ. υ.Μιλώντας μεταξύ άλλων για την ζωή του, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με προβλήματα αλλά με την ευλογία να έχουμε […]
22:00 23/11/2023

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Οι άνθρωποι που δουλεύουν πια, είναι περισσότερο ικανοί στα social media και τα like»

okmag.gr
O Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για το κίνημα #metoo, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και το ενδεχόμενο να μην ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική. «Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες και έχω πληρώσει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα. Βγήκα να μιλήσω για τον Λιγνάδη, εκτέθηκε και το έβγαλα από πάνω μου, για μένα σταματάει εκεί. Από εδώ […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Οι άνθρωποι που δουλεύουν πια, είναι περισσότερο ικανοί στα social media και τα like» appeared first on OK! Magazine.
20:58 02/06/2023

Πανελλαδική πρεμιέρα στην Αλεξανδρούπολη για το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα «Πέντε 5»

alexpolisonline.com
Πανελλαδική πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ της Αλεξανδρούπολης, στις 20:30, κάνει το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα με τον τίτλο «Πέντε 5». Το «Πέντε 5» έρχεται να ολοκληρώσει την τριλογία του σεναριογράφου - σκηνοθέτη για την ελληνική Επανάσταση, μετά τις ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Το «Πέντε 5» παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης. Τον Σεπτέμβριο του 1821.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Νεοζηλανδό ηθοποιό Manu Bennett (Spartacus, Hobbit, Arrow) και τους Γιάννη Αϊβάζη, Βύρωνα Κολάση, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καρμάτη, Μανώλη Σαββίδη, Αντώνη Σιώπκα, Κωνσταντίνο Καραθ
15:22 14/03/2023

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποκαλύπτει το λόγο που αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Survivor

thebest.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τον λόγο που είχε αρνηθεί να λάβει μέρος στο Survivor.
19:36 09/01/2023

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για την πρόταση που δέχτηκε να πάει στο Survivor: «Δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης reality»

okmag.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την άρνησή του να συμμετάσχει στο Survivor, παρά την πρόταση που του έγινε. «Δεν πήγα στο Survivor, γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό πυο […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης για την πρόταση που δέχτηκε να πάει στο Survivor: «Δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης reality» appeared first on OK! Magazine.
15:24 09/01/2023

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για Survivor: «Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το πρωί της Δευτέρας ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης για Survivor: «Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ» appeared first on Zappit.
14:26 09/01/2023

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν βγήκε στη Μπέττυ Μαγγίρα – Τι είπε η παρουσιάστρια

zappit.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ωστόσο, του συνέβη κάτι απρόοπτο. Μετά […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν βγήκε στη Μπέττυ Μαγγίρα – Τι είπε η παρουσιάστρια appeared first on Zappit.
13:04 12/12/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όταν έπαθα το ατύχημα, ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου»

tlife.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο ταλαντούχος ηθοποιός To άρθρο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όταν έπαθα το ατύχημα, ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:58 06/10/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ήθελα να αγκαλιάσω τον πατέρα Δημήτριο στους Αγ. Ισιδώρους χωρίς να τον ξέρω – Πιστεύω πολύ στον Θεό

thecaller.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, όπως για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική και το λόγο που όλα τελικά ανατράπηκαν, αλλά και τους Αγίους Ισιδώρους και τον ιερέα με τα ψευτοθαύματα, υπερασπιζόμενος το… έργο του!Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, όπως για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική και το λόγο που όλα τελικά ανατράπηκαν, αλλά και τους Αγίους Ισιδώρους και τον ιερέα με τα ψευτοθαύματα, υπερασπιζόμενος το… έργο του!Όπως είπε για την […]
07:50 06/10/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για τον ιερέα των Αγίων Ισιδώρων: Δεν χρειάστηκε ποτέ να πουλήσει κάτι γι’ αυτό που συμβαίνει εκεί πέρα

Newsbeast.gr
Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τετάρτης (5/10) και καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε γιατί επενδύει στην προσωπική του ευτυχία και δήλωσε μετανιωμένος για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον χώρο της υποκριτικής. «Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας. Τελικά την
05:00 06/10/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν»

zappit.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απόφαση που […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν» appeared first on Zappit.
02:10 06/10/2022

Δημήτρης Μακαλιάς και Λεωνίδας Καλφαγιάννης απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

tlife.gr
Tον Δημήτρη Μακαλιά και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη υποδέχεται απόψε στις 23:30 στο πλατό του «The 2Night To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς και Λεωνίδας Καλφαγιάννης απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:58 05/10/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα με εντυπωσιακή συνοδό!

queen.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές δημόσιες εμφανίσεις αλλά ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός πριν από λίγες μέρες και τον εντόπισε στη σκιά της Ακρόπολης να απολαμβάνει τη βόλτα του. Περισσότερα...
09:04 09/09/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος»

neolaia.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για τα πρώτα του βήματσ τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.
13:00 02/09/2022

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Για να μην πάω φαντάρος πήγα στη δραματική και με κράτησε ο Κούρκουλος»

zappit.gr
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα την Πέμπτη με αφορμή […] The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Για να μην πάω φαντάρος πήγα στη δραματική και με κράτησε ο Κούρκουλος» appeared first on Zappit.
21:04 01/09/2022

Τίνα Ντάρμα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Δε μπουκ»

okmag.gr
Στον ομολογουμένως κατάμεστο κήπο του Νομισματικού Μουσείου την Τετάρτη 25 Μαΐου οι Εκδόσεις Floral Books και η Τίνα Ντάρμα παρουσίασαν το βιβλίο – συλλογή ιστοριών με τίτλο «Δε μπουκ». Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, οι δημοσιογράφοι Στέλλα Λιζάρδη και Άρης Καβατζίκης και ο πολύ γνωστός συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης προλόγισαν το βιβλίο και μίλησαν για τις αρετές […] The post Τίνα Ντάρμα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Δε μπουκ» appeared first on OK.
10:16 01/06/2022

Βασίλης Μπισμπίκης: Σε προχωρημένες συζητήσεις για νέα κινηματογραφική ταινία που θα γυριστεί στην Κρήτη

Newsbeast.gr
Στην Κρήτη πηγαινοέρχεται ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός όμως φαίνεται πως θα μείνει στο νησί για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού του «έσκασε» ακόμα μια επαγγελματική πρόταση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Δευτέρας (13/12), ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για μια νέα ταινία η οποία πρόκειται να γυριστεί στην Κρήτη. Πρόκειται για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη, «Καπετάν Μιχάλης». Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη στην Κρήτη. Εκτός όμως από τον Βασίλη Μπισμπίκη, σε συζητ
23:26 13/12/2021

Συγκλόνισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι καλά οικονομικά» (vid)

Gazzetta
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να κάνει άλλες δουλειές εκτός θεάτρου.
23:12 19/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load