#Λίντσεϊ Λόχαν

Τζέιμι Λι Κέρτις – Λίντσεϊ Λόχαν: Επανένωση 20 χρόνια μετά την ταινία Freaky Friday

okmag.gr
Αναμνήσεις και δάκρυα στα μάτια μας έφερε η ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις στο Instagram account της. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία επανασύνδεσης με την κόρη της Λίντσεϊ Λόχαν και μας ξύπνησε μνήμες 20 χρόνων. Η φωτογραφία με τη Λίντσεϊ Λόχαν Η 64χρονη βραβευμένη με Όσκαρ, που έπαιξε τη μητέρα της Λόχαν στην […] The post Τζέιμι Λι Κέρτις – Λίντσεϊ Λόχαν: Επανένωση 20 χρόνια μετά την ταινία Freaky Friday appeared first on OK! Magazine.
23:58 11/11/2023

Γέννησε η Λίντσεϊ Λόχαν – Έτσι είναι το κορμί της λίγες μέρες μετά τον τοκετό [Εικόνες]

eleftherostypos.gr
H Λίντσεϊ Λόχαν έφερε στον κόσμο πρόσφατα το πρώτο της παιδί, το οποίο γεννήθηκε στο Ντουμπάι. Η 36χρονη και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμμας, καλωσόρισαν το αγοράκι Λουάι (Luai) – ένα αραβικό όνομα που σημαίνει «ασπίδα ή προστάτης». Τώρα, η Λόχαν ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της και δείχνει πώς είναι το σώμα […] Το άρθρο Γέννησε η Λίντσεϊ Λόχαν – Έτσι είναι το κορμί της λίγες μέρες μετά τον τοκετό [Εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 03/08/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Γέννησε τον γιο της στο Ντουμπάι

thecaller.gr
Η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της.Η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της.«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμαs (Bader Shammas), καλωσόρισαν ένα όμορφο, υγιές αγοράκι με το όνομα “Λουάι”.  Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη», ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑP εκπρόσωπος του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Page Six, η Λόχαν γέννησε […]
10:00 18/07/2023

Η Λίντσεϊ Λόχαν γέννησε το πρώτο της παιδί – Η τρυφερή ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις

Newsit
Η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμαs καλωσόρισαν ένα όμορφο, υγιές αγοράκι με το όνομα “Λουάι”. Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη», ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑP εκπρόσωπος του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Page Six, η Λόχαν γέννησε στο Ντουμπάι, ... Περισσότερα To άρθρο Η Λίντσεϊ Λόχαν γέννησε το πρώτο της παιδί – Η τρυφερή ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 18/07/2023

Και λέγαμε άργησε – Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν ξεκίνησε να ποζάρει για το κινητό της με εσώρουχα

koolnews.gr
Η Λίντσεϊ Λόχαν λίγο πριν την εγκυμοσύνη της έδωσε στο κοινό της μια νέα σέξι φωτογραφία. Η άτακτη καλλονή όταν δεν έχει μπλεξίματα με ιδρύματα και δεν εκκρεμούν αυτόφωρα, επιστρέφει στην αγαπημένη της συνήθεια τα selfie Shots Έτσι λοιπόν λίγο πριν μείνει έγκυος, φορώντας ένα τιραντάκι χωρίς σουτιέν και το εσώρουχο της, η Λόχαν πόζαρε […] The post Και λέγαμε άργησε – Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν ξεκίνησε να ποζάρει για το κινητό της με εσώρουχα appeared first on Koolnews.gr.
10:58 05/06/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

okmag.gr
Η Λίντσεϊ Λόχαν διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας. Την ευχάριστη είδηση είχε γνωστοποιήσει η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είχε φωτογραφήσει ένα παιδικό φορμάκι. «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!», είχε […] The post Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη appeared first on OK! Magazine.
22:58 25/05/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της εν αναμονή του πελαργού

tlife.gr
Μια από τις πιο γλυκές και όμορφες φάσεις της ζωής της διανύει η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς σε To άρθρο Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της εν αναμονή του πελαργού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:24 25/05/2023

Freaky Friday 2: Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας

ProtoThema.gr
Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν θα επαναλάβουν τους ρόλους τους 20 χρόνια μετά
14:00 11/05/2023

Η ταινία «Freaky Friday» με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει!

Zougla
Είκοσι χρόνια μετά, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο σίκουελ της ταινίας...
11:36 11/05/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Τα νέα στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της

okmag.gr
Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της Μπάντερ Σάμας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Πριν από μερικές ημέρες η Λίντσεϊ Λόχαν γιόρτασε την εγκυμοσύνη της κάνοντας ένα baby shower. Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με τις φίλες της και δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα στα […] The post Λίντσεϊ Λόχαν: Τα νέα στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της appeared first on OK! Magazine.
21:24 27/04/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στο Instagram

NewsBomb
Η Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζεται να γίνει μητέρα, καθώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Περισσότερα...
19:46 27/04/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα, To άρθρο Λίντσεϊ Λόχαν: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:16 26/04/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Το baby shower που της έκαναν οι φίλες της

okmag.gr
Η οικογένεια και οι φίλοι της γιόρτασαν τη μέλλουσα μαμά Λίντσει Λόχαν κάνοντας ένα baby shower. Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Μπάντερ Σάμας. Το Σαββατοκύριακο η Λίντσεϊ Λόχαν δημοσίευσε φωτογραφίες με καλές της φίλες, όπως τη Τζούλιετ Άνγκους. «”Πέταξα” στην πόλη για baby shower με την […] The post Λίντσεϊ Λόχαν: Το baby shower που της έκαναν οι φίλες της appeared first on OK! Magazine.
19:18 16/04/2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

okmag.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Λίντσεϊ Λόχαν καθώς μαζί με τον σύζυγό της Μπάντερ Σάμας περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H σταρ έγραψε Coming soon, δηλαδή «Έρχεται σύντομα». Και πρόσθεσε στο σχόλιο: «Είμαστε ευλογημένοι […] The post Λίντσεϊ Λόχαν: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της appeared first on OK! Magazine.
17:28 04/04/2023

ΗΠΑ: Πρόστιμο στην Λίντσεϊ Λόχαν και 7 ακόμη σταρ για απάτη με κρυπτονομίσματα

eleftherostypos.gr
Η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, ο ράπερ Akon και ο τραγουδιστής Ne-Yo μεταξύ άλλων «τιμωρήθηκαν» με πρόστιμο χιλιάδων δολαρίων μετά από παράνομη προώθηση κρυπτονομισμάτων στα εκατομμύρια των οπαδών τους με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην «ομάδα» των διασημοτήτων, η οποία περιελάμβανε επίσης τον ράπερ Lil Yachty, τον πυγμάχο και προσωπικότητα του διαδικτύου Τζέικ Πολ […] Το άρθρο ΗΠΑ: Πρόστιμο στην Λίντσεϊ Λόχαν και 7 ακόμη σταρ για απάτη με κρυπτονομίσματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:30 23/03/2023

Η Λίντσεϊ Λόχαν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

thebest.gr
Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Λίντσεϊ Λόχαν έκανε γνωστό πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον σύζυγό της, Μπέιντερ Σάμας.
02:54 17/03/2023

Η συμβουλή της Πάρις Χίλτον στη μέλλουσα μαμά Λίντσεϊ Λόχαν

Newsbeast.gr
Η Πάρις Χίλτον μίλησε για το γεγονός ότι η Λίντσεϊ Λόχαν πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί και είπε πως επικοινώνησε μαζί της όταν μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα, ενώ της έδωσε και μια συμβουλή. Μιλώντας στο Access Hollywood δήλωσε πως «είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή» και είπε ότι «είναι συναρπαστικό να βλέπω όλες μου τις φίλες να μεγαλώνουν και να κάνουν οικογένειες». Παράλληλα, είπε πως την συμβούλευσε να «απολαύσει κάθε στιγμή. Είναι κάτι το πολύτιμο». Σημειώνεται, ότι η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα πριν δύο μήνες και είχε αναφέρει ότι «εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και μόνο που βλέπουμε τον μικρό μας να κοιμάται ή να χουχουλιάζει. Είναι ένας άγγελος».
23:12 15/03/2023

Η Λίντσεϊ Λόχαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος

news.gr
Η φωτογραφία που ανάρτησε στα social media
21:10 15/03/2023

Πάρις Χίλτον: Η συμβουλή που έδωσε στη Λίντσεϊ Λόχαν για την εγκυμοσύνη της

ProtoThema.gr
«Είναι συναρπαστικό να βλέπω όλες μου τις φίλες να μεγαλώνουν και να κάνουν οικογένειες» ανέφερε αρχικά η κληρονόμος
20:48 15/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load