#Λούκας Γιώρκας

«Τελείωσα με τα φάρμακα, έχω εναποθέσει τη ζωή μου στον Θεό:Αναστάτωση προκάλεσε η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα

Newside.gr
Ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος έγινε στο γνωστός στην Ελλάδα μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor έχει μιλήσει κατά καιρούς για την σχέση του με τη θρησκεία και την εκκλησία. Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1986 στο Δήμο Αραδίππου στη Λάρνακα Κύπρου. Ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας στα 9 του χρόνια στο [...] Το άρθρο «Τελείωσα με τα φάρμακα, έχω εναποθέσει τη ζωή μου στον Θεό:Αναστάτωση προκάλεσε η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 17/02/2024

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο

okmag.gr
Ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση απολαμβάνουν εδώ και λίγο καιρό τον έγγαμο βίο. Σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους στην Ελλάδα, επέλεξαν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας!». Το ζευγάρι ντυμένοι ασορτί με black & white επιλογές παρακολούθησαν με χαμόγελο την κωμική παράσταση στο […] The post Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο appeared first on OK! Magazine.
11:58 09/08/2023

Γιώργος Μουκίδης: Ωραίο παιδί ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά τραγουδάει ψεύτικα

Newsbeast.gr
Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, ο γνωστός συνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, ενώ σχολιάσει κι αρκετούς καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. «Δεν έχω επικοινωνία με τον Νότη Σφακιανάκη, δεν ξέρω πού βρίσκεται, είναι άφαντος. Έκανα μία προσπάθεια μετά από όσα είχαν γίνει, του είχα γράψει ένα υπέροχο κομμάτι, που τελικά το είπε ο Λούκας Γιώρκας. Αν το έλεγε ο Νότης Σφακιανάκη θα γινόταν «μύλος», δεν το είπε ποτέ, δεν πειράζει. Θα ήταν για μένα πολύ θετικό το σενάριο να δουλέψουμε μαζί με τον Νότη και να κάνουμε κάποια πράγματα, τον προσέγγισα δύο φορές, δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια», είπε αρχικά και
14:00 18/06/2023

Λούκας Γιώρκας: Το γλέντι στο σπίτι πριν το γάμο του!

queen.gr
Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύεται από ώρα σε ώρα ο Λούκας Γιώρκας στην Κύπρο.Περισσότερα...
18:17 04/06/2023

Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός – Βίντεο από το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο

tlife.gr
Ο Λούκας Γιώρκας σε λίγες ώρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεκτή To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός – Βίντεο από το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 04/06/2023

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Παντρεύονται σήμερα στην Κύπρο – Το προσκλητήριο του γάμου τους

tlife.gr
Με θρησκευτικό γάμο παντρεύονται σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου στην Κύπρο ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική To άρθρο Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Παντρεύονται σήμερα στην Κύπρο – Το προσκλητήριο του γάμου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/06/2023

Λούκας Γιώρκας: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό» – Απαντά στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του

tlife.gr
Ο Λούκας Γιώρκας παντρεύεται αύριο την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κύπρο. Ωστόσο πριν λίγες εβδομάδες To άρθρο Λούκας Γιώρκας: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό» – Απαντά στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 03/06/2023

Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

NewsBomb
Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα του για... τον γάμο του και την πρόταση στη μέλλουσα σύζυγό τουΠερισσότερα...
11:18 18/05/2023

Λούκας Γιώρκας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Βασιλική Σαλαμπάση

tlife.gr
Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Λούκας Γιώρκας, καθώς μαζί To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Βασιλική Σαλαμπάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:24 16/05/2023

Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει για τη Eurovision 2011: «Με άλλο τραγούδι ήταν να πάω»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Λούκας Γιώρκας. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως […] The post Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει για τη Eurovision 2011: «Με άλλο τραγούδι ήταν να πάω» appeared first on Zappit.
15:24 09/05/2023

Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός στην Κύπρο

instyle.gr
Μια ανάσα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται ο Λούκας Γιώρκας και η σύντροφός του Βασιλική Σαλαμπάση. Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης σε περίπου έναν μήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η ημερομηνία του γάμου τους έχει οριστικοποιηθεί. Στις 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο γνωστός τραγουδιστής και η […] The post Λούκας Γιώρκας: Ντύνεται γαμπρός στην Κύπρο appeared first on InStyle.
14:41 08/05/2023

Λούκας Γιώρκας: Πότε παντρεύεται με την αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση

okmag.gr
O 36χρονος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας και η 28χρονη δικηγόρος Βασιλική Σαλαμπάση είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του, ο οποίος θα τελεστεί στις 5 Ιουνίου στην Κύπρο. Οι κοντινοί τους άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, θα είναι δίπλα τους σε […] The post Λούκας Γιώρκας: Πότε παντρεύεται με την αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση appeared first on OK! Magazine.
14:00 07/05/2023

Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

neolaia.gr
Ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς σε λίγο καιρό στην Κύπρο.
11:46 07/05/2023

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους στην Κύπρο

tlife.gr
Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Λούκας Γιώρκας, καθώς μαζί To άρθρο Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους στην Κύπρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:34 07/05/2023

Λούκας Γιώρκας: Βρήκε ημερομηνία γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

tlife.gr
Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Λούκας Γιώρκας, καθώς μαζί To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Βρήκε ημερομηνία γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:00 29/03/2023

Οι sold out εμφανίσεις της Έλλης Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη! Μαζί της ο Λούκας Γιώρκας

gossip-tv.gr
 Η Έλλη Κοκκίνου συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της κάθε Σάββατο  στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα...
14:26 24/03/2023

Λούκας Γιώρκας: Επιβεβαίωσε στην κάμερα τα σχέδια γάμου με τη Βασιλική Σαλαμπάση

tlife.gr
Η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας μίλησαν στην Πολυξένη Καραμίχα για τη συνεργασία τους στη To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Επιβεβαίωσε στην κάμερα τα σχέδια γάμου με τη Βασιλική Σαλαμπάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 16/03/2023

Ο Λούκας Γιώρκας μας λέει «Σ’ Ευχαριστώ» χορεύοντας ζεϊμπέκικο «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM-1 96,2

lamiafm1.gr
Έναν τραγουδιστή που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του και τη φωνή του, τον Λούκα Γιώρκα φιλοξενούσε σήμερα 24/02/23 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής. Συνομιλήσαμε μαζί του για τη συνεργασία του μετά από 14 χρόνια με τον Γιώργο Θεοφάνους και μετά το «X- Factor», που είχε ως αποτέλεσμα […] The post Ο Λούκας Γιώρκας μας λέει «Σ’ Ευχαριστώ» χορεύοντας ζεϊμπέκικο «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM-1 96,2 appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
16:36 24/02/2023

Λούκας Γιώρκας: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για τον γάμο του με τη Βασιλική Σαλαμπάση

tlife.gr
Στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι “Σ’ ευχαριστώ” συνάντησε τον Λούκα Γιώρκα To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για τον γάμο του με τη Βασιλική Σαλαμπάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 13/02/2023

Λούκας Γιώρκας: «Όταν αποφάσισα να τα παρατήσω, ο Γιώργος Λύρας με επανέφερε»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Λούκας Γιώρκας. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το […] The post Λούκας Γιώρκας: «Όταν αποφάσισα να τα παρατήσω, ο Γιώργος Λύρας με επανέφερε» appeared first on Zappit.
11:34 13/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load