#Μακεδονία TV

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει για το «Καφέ της Χαράς»: «Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε»

zappit.gr
Γάμοι σε τηλεοπτικές σειρές που άφησαν ιστορία ήταν το αποψινό θέμα της εκπομπής Flashback στο Μακεδονία Tv με την Μαρία […] The post Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει για το «Καφέ της Χαράς»: «Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε» appeared first on Zappit.
21:00 26/08/2023

Αποκάλυψη Ρένιας Λουιζίδου σε επική αποκάλυψη για συνάδελφο της: «Ήταν όργιο…»

thecaller.gr
Την μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου μέσα από το νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.Την μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου μέσα από το νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά που έκλεψαν την παράσταση στη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας […]
23:00 12/08/2023

Ο Νικόλας Ράπτης απαντά στα αιχμηρά σχόλια Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Δεν είναι θέμα δικό μου»

zappit.gr
Με αφορμή την έναρξη της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv, μίλησε ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα της […] The post Ο Νικόλας Ράπτης απαντά στα αιχμηρά σχόλια Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Δεν είναι θέμα δικό μου» appeared first on Zappit.
19:00 04/06/2023

Τέρενς Κουίκ: Το απρόσμενο τηλεφώνημα Κυριακού και η πρεμιέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς

zappit.gr
Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv και ο Τέρενς Κουίκ έδωσε […] The post Τέρενς Κουίκ: Το απρόσμενο τηλεφώνημα Κυριακού και η πρεμιέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς appeared first on Zappit.
20:34 27/05/2023

ANT1 FLASHBACK: Κάνει πρεμιέρα στο Μακεδονία TV – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

tlife.gr
Από αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με To άρθρο ANT1 FLASHBACK: Κάνει πρεμιέρα στο Μακεδονία TV – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:30 26/05/2023

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Τα σχέδια γάμου και η βάφτιση που ετοιμάζουν

okmag.gr
Σε μια χαλαρή βόλτα τους στη Γλυφάδα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου εντόπισε ο φακός τη Μαρία Ηλιάκη και τον γυναικολόγο σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Αυτή τη φορά χωρίς την 1,5 έτους κόρη τους, Κατερίνα. Η Μαρία Ηλιάκη έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας νέας εκπομπής με συμπαρουσιαστή τον Νικόλα Ράπτη για το Μακεδονία TV. Την […] The post Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Τα σχέδια γάμου και η βάφτιση που ετοιμάζουν appeared first on OK! Magazine.
11:00 28/01/2023

Μουντιάλ 2022: Σε παράλληλη μετάδοση η 3η αγωνιστική – Μόνο απ’ τον ΑΝΤ1 τα ματς – Οι μεταδόσεις

sportstonoto.gr
Μόνο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν οι παράλληλες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πλάνο του για τις μεταδόσεις, οι οποίες δεν θα «μεταφερθούν» στο Μακεδονία TV, το άλλο κανάλι του ομίλου, αλλά θα γίνουν […]
09:30 29/11/2022

ΑΝΤ1 Μουντιάλ: Στις 12 σταματάει ο Λιάγκας – Εκτός προγράμματος το Ρουκ Ζουκ

youfly.com
Άνω κάτω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, λόγω μουντιάλ. Νωρίτερα τελειώνει ο Λιάγκας, παγώνει το Ρουκ Ζουκ. Κόλλημα και με το Μακεδονία TV! The post ΑΝΤ1 Μουντιάλ: Στις 12 σταματάει ο Λιάγκας – Εκτός προγράμματος το Ρουκ Ζουκ appeared first on Youfly.
11:12 23/11/2022

Μουντιάλ 2022: Αντιδρούν οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί στο ενδεχόμενο προβολής αγώνων από το Μακεδονία TV;

Newsbeast.gr
Σκέψεις να «μετακομίσει» το Μουντιάλ στα «ελεύθερα» κανάλια Ant1 και Mακεδονία TV υπάρχουν στον σταθμό του Αμαρουσίου με τους υπευθύνους να σκέφτονται τις λύσεις που υπάρχουν ώστε να μην στερηθούν οι ποδοσφαιρόφιλοι το αγαπημένο τους θέαμα λόγω των τεχνικών προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί στην πλατφόρμα Ant1+. Στο ενδεχόμενο προβολής αγώνων του Μουντιάλ από το Μακεδονία TV όμως φαίνεται πως αντιδρούν οι υπόλοιποι αδειοδοτημένοι σταθμοί λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακεδονία είναι ο μοναδικός πανελλαδικός σταθμός που δεν έχει λάβει άδεια όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, άρα δεν πληρώνει ετήσιο τέλος 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
23:40 22/11/2022

Ελεύθερο Μουντιάλ! Η απόφαση του Antenna να σταματήσει τις προβολές στο συνδρομητικό κανάλι

militaire.gr
Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του Antenna  αλλά και το Μακεδονία TV. O ΑΝΤ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.Για πρώτη φορά η κρατική ΕΡΤ δεν μεταδίδει το Μουντιάλ. Ο Antenna είχε γνωστοποιήσει ότι ορισμένες αναμετρήσεις θα μεταδίδονταν από το ελεύθερο κανάλι, ενώ οι […] The post Ελεύθερο Μουντιάλ! Η απόφαση του Antenna να σταματήσει τις προβολές στο συνδρομητικό κανάλι appeared first on Militaire.gr.
22:18 22/11/2022

Φιάσκο με το ΑΝΤ1+ και ανατροπή με το Μουντιάλ προς το ελεύθερο ΑΝΤ1

aek1924.gr
Μετά το φιάσκο των πρώτων δύο ημερών με το ΑΝΤ1+ να «κολλάει» συνεχώς, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την απόφαση να μεταφέρει όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV! Εξέλιξη-βόμβα για τη συνέχεια του Μουντιάλ, καθώς μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασε το […] The post Φιάσκο με το ΑΝΤ1+ και ανατροπή με το Μουντιάλ προς το ελεύθερο ΑΝΤ1 appeared first on AEK1924.gr.
18:02 22/11/2022

Μουντιάλ 2022: Μεταφέρει όλα τα παιχνίδια στο ελεύθερο κανάλι και στο Μακεδονία TV ο ΑΝΤ1

onsports.gr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του…
17:56 22/11/2022

Στο Μακεδονία TV η Φαίη Σκορδά;

sportime.gr
Κι όμως η Φαίη Σκορδά ήταν έτοιμη να πάει στο Μακεδονία TV! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:06 01/11/2022

Ηλιάκη – Ράπτης: Στο Μακεδονία TV η νέα τους εκπομπή

youfly.com
Όχι στον ANT1, ούτε στον ANT1+ αλλά προς Μακεδονία TV οδεύει η νέα εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη! The post Ηλιάκη – Ράπτης: Στο Μακεδονία TV η νέα τους εκπομπή appeared first on Youfly.
12:46 01/11/2022

Φαίη Σκορδά: «Στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 τους έλεγα “να πάω στο Μακεδονία TV” και έλεγαν ότι τρελάθηκα»

tlife.gr
Μία αποκάλυψη για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, την περίοδο που θα αποφάσισε αν μείνει στο To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 τους έλεγα “να πάω στο Μακεδονία TV” και έλεγαν ότι τρελάθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:56 01/11/2022

Τηλεθέαση: Αλλάζει η μέτρηση – Θα μετριούνται οι σειρές και μετά την προβολή τους

Newsbeast.gr
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινάει η μέτρηση της ετεροχρονισμένης θέασης από τη Nielsen. Στην επέκταση του συστήματος θα λάβουν μέρος, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, το Mega, ο ΑΝΤ1, το Star, o Alpha, το Open και το Μακεδονία TV. Η μέτρηση θα αφορά τις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές, με ηχητική αναγνώριση του προγράμματος, και θα έχει τρεις κατηγορίες.  Η πρώτη είναι η κλασική, δηλαδή η καταγραφή της τηλεθέασης την ώρα μετάδοσης του προγράμματος,  η δεύτερη  θα αφορά τη θέαση μετά την προβολή του προγράμματος, την ίδια μέρα, και  η τρίτη τη θέαση μέσα σε διάστημα επτά ημερών. Συνεπώς, όπως αναφέρουν οι typologies.gr για την απήχηση, π.χ., μιας σειράς θα μπορούν να υπάρχουν μέ
17:24 17/08/2022

Ant1: Η επιστροφή του Πάνου Βλάχου, τα 120 δοκιμαστικά και τα μυστήρια της πρωινής ζώνης – Το νέο πρόγραμμα του σταθμού

Newsbeast.gr
Σειρές, τηλεπαιχνίδια, ενημέρωση αλλά και πολύ ποδόσφαιρο θα περιλαμβάνει το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του Ant1 την ερχόμενη σεζόν. Ο σταθμός του Αμαρουσίου παρουσίασε σήμερα (12/07) το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για την σεζόν 2022-2023 με τον Γιώργο Λεβέντη και τον Τζώρτζη Ποφάντη να υποδέχονται τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στην εκδήλωση. «Η σχέση μου με τον Ant1 είναι καρμική» ανέφερε o Γιώργος Λεβέντης ο οποίος πριν από μια εβδομάδα ανέλαβε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου σε Ant1, Μακεδονία TV και Antenna Studios και δήλωσε αισιόδοξος για το νέο πρόγραμμα του σταθμού αφού όπως είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες και είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο χειμώνα».
18:54 12/07/2022

Γιώργος Λεβέντης: Ανέλαβε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου σε Ant1, Μακεδονία TV και Antenna Studios

Newsbeast.gr
Ο Γιώργος Λεβέντης, στα τέλη του 2020 επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και συγκεκριμένα στο Ant1 όπου και ανέλαβε χρέη Chief Marketing Officer. Τώρα, ήρθε μια νέα ανακοίνωση του Ant1 με την οποία ο σταθμός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου για τις εταιρίες ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS. Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά, πως ο Γιώργος Λεβέντης «θα δώσει δυναμική πνοή στους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου, συνδυάζοντας τον επιχειρηματικό σχεδιασμό με την αποτελεσματική υλοποίηση». Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Λεβέντη: «Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος για τις ετ
17:50 05/07/2022

«Πώς να μεγαλώσετε ένα κοπέλι» στο Θέατρο Αυλαία – 10/5

grtimes.gr
«Πώς να μεγαλώσετε ένα κοπέλι» έρχεται στο θέατρο Αυλαία την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Θεσσαλονίκη: Η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, το μέρος που σ’ αναζητούν με ένα βιολί και ένα φεγγάρι, γιατί που να παίρνει κανείς τηλέφωνα να σε ψάχνει, παίξε εκεί ένα νοκτούρνο, περίμενε την πανσέληνο, κάπου θα σμίξετε. Μεγάλη φτωχομάνα επίσης, γεγονός που μας προβλημάτισε καθώς θα θέλαμε να παίξουμε την παράσταση «Πώς να μεγαλώσετε ένα κοπέλι» στα καλύτερα παιδιά, χτυπώντας λιγάκι το εισιτήριο, να βγάλουμε κανά έξοδο. Αναλαμβάνοντας το οικονομικό ρίσκο, στις 10 Μαΐου, στο θέατρο Αυλαία, τα μέλη των SUCC Στέλιος Ανδρεαδάκης, Βαγγέλης Χατζηδάκης και Δημήτρη
22:04 09/05/2022

Αλλαγή δεδομένων για τα κανάλια μετάδοσης του Μουντιάλ

filathlos.gr
Αλλαγή δεδομένων για τα κανάλια μετάδοσης του Μουντιάλ 08/05/2022 Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν για τις μεταδόσεις των αναμετρήσεων του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1 που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής της διοργάνωσης. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μεταδώσει τους αγώνες, προκειμένου να μην «κάψει» το υπόλοιπο τηλεοπτικό του πρόγραμμα. Με δεδομένο πως για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί τον χειμώνα στο Κατάρ, ο ΑΝΤ1 έχει πάρει την απόφαση να προβάλλει μόνο την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη στις 21:00 κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες τις διοργάνωσης, οι οποίες αφορούν
13:52 08/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load