#Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν 150 κιλά, μου λέγανε “πώς είσαι έτσι;”» – Ποιος είναι ο 29χρονος εγγονός του τραγουδιστή

tlife.gr
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε τις  εμφανίσεις του έχοντας στο πλευρό του τον εγγονό του και συνονόματό, To άρθρο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν 150 κιλά, μου λέγανε “πώς είσαι έτσι;”» – Ποιος είναι ο 29χρονος εγγονός του τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 01/11/2023

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Δηλώνω τσιγγάνος και από πατέρα και από μάνα, εκατό τοις εκατό»

zappit.gr
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος, αφού πλέον στις εμφανίσεις του έχει στο πλευρό του τον εγγονό […] The post Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Δηλώνω τσιγγάνος και από πατέρα και από μάνα, εκατό τοις εκατό» appeared first on Zappit.
17:00 31/10/2023

J2US: Το πρώτο secret ζευγάρι, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον εγγονό του και όσα είδαμε στο 10ο live

okmag.gr
Με αυτοσαρκασμό και αμείωτο κέφι ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha στο 10ο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου τραγουδώντας Δεν πιάνω ούτε νότα, πάνω στο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Άπιστος». Στα highlights της βραδιάς ήταν η επιστροφή στη σκηνή των πρώην coaches Αναστάσιου Ράμμου και Στέφανου Πιτσίνιαγκα που […] The post J2US: Το πρώτο secret ζευγάρι, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον εγγονό του και όσα είδαμε στο 10ο live appeared first on OK! Magazine.
11:00 11/05/2023

“Τρελάθηκε” μέχρι και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Μελαχρινή καλλονή χόρεψε στο πλατό & γκρέμισε τα πατώματα

Newside.gr
Μάκης Χριστοδουλόπουλος : Μια έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν την βραδινή εκπομπή J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Εκεί εμφανίστηκε χωρίς να το γνωρίζει το κοινό της εκπομπής, ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Ο μέγαλος λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε τους πάντες στο πλατό καθώς τραγούδησε κάποιες από τις τεράστιες επιτυχίες του. Ο χορός που έκλεψε την […] The post “Τρελάθηκε” μέχρι και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Μελαχρινή καλλονή χόρεψε στο πλατό & γκρέμισε τα πατώματα appeared first on NewSide.gr.
15:34 10/05/2023

Μάκης Χριστοδουλόπουλος & Καίτης Γαρμπή: “Παντρεμένοι κι οι δυο”!

pagenews.gr
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έκανε τη διαφορά στη σκηνή του J2US και ξεσήκωσε το κοινό και τους τηλεθεατές του show
14:17 07/05/2023

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον συνονόματο εγγονό του στη σκηνή του J2US – Η ατάκα της Γαρμπή

thecaller.gr
Ο μεγάλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (06/05) στη σκηνή του J2US μαζί με τον συνονόματο εγγονό του και έγινε χαμός!Ο μεγάλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (06/05) στη σκηνή του J2US μαζί με τον συνονόματο εγγονό του και έγινε χαμός!Ειδικότερα, το 10ο live του J2US έκλεισε με λαϊκό πρόγραμμα πριν από την ανακοίνωση της αποχώρησης ενός από τα εννέα ζευγάρια και το κοινό αποθέωσε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον […]
09:00 07/05/2023

Ναταλία Γερμανού για το secret ζευγάρι που θα μπει στο J2US: «θα κρεμάσει το σαγόνι σας!»

okmag.gr
Το 10ο live του J2US θα παρακολουθήσουμε απόψε (6/5) το βράδυ, στις 8, στον Alpha, με τον Νίκο Κοκλώνη να ετοιμάζει φοβερές και τρομερές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και το κοινό του! Στη σκηνή του Just, πέρα από τα ζευγάρια που έχουν απομείνει και θα τραγουδήσουν τα ντουέτα τους, θα ανέβει και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, αλλά και […] The post Ναταλία Γερμανού για το secret ζευγάρι που θα μπει στο J2US: «θα κρεμάσει το σαγόνι σας!» appeared first on OK! Magazine.
15:02 06/05/2023

J2US: Ο Κοκλώνης μας υπόσχεται το απόλυτο show – Καλεσμένος ο αξεπέραστος Μάκης Χριστοδουλόπουλος

eleftherostypos.gr
 Just the 2 of Us: Θα μας εκπλήξει με τις βαθμολογίες της η κριτική επιτροπή; Θα μοιράσει απλόχερα 10άρια στα ντουέτα; Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμοι για να δώσουν ρεσιτάλ βαθμολογίας! Τα 9 ζευγάρια βάζουν τα δυνατά τους καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται με την είσοδο του πρώτου secret ζευγαριού! […] Το άρθρο J2US: Ο Κοκλώνης μας υπόσχεται το απόλυτο show – Καλεσμένος ο αξεπέραστος Μάκης Χριστοδουλόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:34 06/05/2023

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στα "Αστέρια live"

patrasevents.gr
Αστέρια LiveΣάββατο, 18 Μάρ 2023 22:00Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος για μια και μοναδική εμφάνιση στα "Αστέρια live" , με όλο το επιτελείο του. Μαζί του ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος "τζούνιορ" και η Σόφη Αλεξάνδρου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μάκης Σαλέας Το Σάββατο 18 Μαρτίου η πραγματική διασκέδαση συνεχίζεται, στα "Αστέρια live" Κρατήσεις στα 2610.336427 & 6936.903030
22:04 14/03/2023

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Λικνίζεται υπό τους ήχους κλαρίνου μέσα στο αεροπλάνο! Video

okmag.gr
Ένα απίστευτο θέαμα περίμενε τους επιβάτες που ταξίδευαν με αεροπλάνο για Αυστραλία, καθώς στην πτήση τους ήταν και ο Μάκης Χριστοδουλοπουλος μαζί με τον Κώστά Αριστόπουλο οι οποίοι τους ξεσήκωσαν με τις μουσικές και τους χορούς τους. Ο Κώστάς Αριστόπουλος έβγαλε το κλαρίνο και ο Μάκης Χριστοδουλοπουλος χόρεψε στους ρυθμούς με τους επιβάτες να βγάζουν τα κινητά για να απαθανατίσουν […] The post Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Λικνίζεται υπό τους ήχους κλαρίνου μέσα στο αεροπλάνο! Video appeared first on OK! Magazine.
17:32 08/02/2023

Λευτέρης Αδριανός: Σαρώνει στο youtube το κομμάτι του «Όλα σου τα ‘δωσε ο Θεός»

happytv.gr
Ο Λευτέρης Αδριανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πορεία του άκρως ανοδική, γεγονός που τον έφερε σε μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Γοργόνες, Fix, Μαμούνια, Μούσες είναι μερικά από τα νυχτερινά κέντρα όπου κι εμφανίστηκε, πλάι σε ερμηνευτές όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Θέμης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Λευτέρης Αδριανός: Σαρώνει στο youtube το κομμάτι του «Όλα σου τα ‘δωσε ο Θεός»
18:50 02/12/2022

Chart Show: Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο του «Απορώ»

okmag.gr
Σπάνια εμφανίζεται ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στην τηλεόραση αλλά όταν το κάνει και δη σε μουσικό σόου γράφει ιστορία! Μιλώντας στο Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να τραγουδήσει αρχικά τις «Αμπάρες». «Γιατί νόμιζα ότι μίλαγε για φυλακή και για τέτοια πράγματα και είπα “εγώ δεν έχω πάει φυλακή”». Άλλη μεγάλη επιτυχία του , σταθμός στο […] The post Chart Show: Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο του «Απορώ» appeared first on OK.
23:54 26/03/2022

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δίνει τέλος στην «κόντρα» με τη Λίτσα Γιαγκούση

ProtoThema.gr
Όσα δήλωσε ο καλλιτέχνης για την παρεξήγηση που είχε με την τραγουδίστρια  - «Δεν έφταιγε η κοπέλα», ανέφερε
13:56 24/03/2022

«Απορώ με την καρδιά μου…»: Το εκπληκτικό ντουέτο από τον Γιάννη Πάριο και τον Αντώνη Ρέμο (vid)

thecaller.gr
Το κομμάτι σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πάριου είπε πρώτος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος το 1987 στο δίσκο «Ραγισμένα μάτια». Το τραγούδι σημάδεψε το πέρασμα του Χριστοδουλόπουλου σε ένα πιο ευρύ ακροατήριο και του χάρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA το κομμάτι ερμηνεύει ο Πάριος με […]
08:08 13/02/2022

Η Λίτσα Γιαγκούση θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια ότι της φέρθηκε άσχημα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

zappit.gr
Ο Γιώργος Πολυχρονίου έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το Me Too και για τις […] The post Η Λίτσα Γιαγκούση θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια ότι της φέρθηκε άσχημα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος appeared first on Zappit.
12:52 28/11/2021

Μάνατζερ Μάκη Χριστοδουλόπουλου: «Να ανακαλέσει, αλλιώς θα πάμε στα δικαστήρια»

Zougla
Τη νομική οδό φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετά από όσα δήλωσε η Λίτσα Γιαγκούση για εκείνον, αν η τραγουδίστρια δεν ανακαλέσει.....
09:40 05/11/2021

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Αν η Λίτσα το σταματήσει εδώ δε θα κινηθώ νομικά»

okmag.gr
Ένας νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει στη σόουμπιζ μετά την κόντρα Μάκη Χριστοδουλόπουλου και Λίστας Γιαγκούση. Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Happy Day έχουμε καινούργιες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha τονίζοντας πως αν η Λίτσα Γιαγκούση το σταματήσει εδώ δεν θα κινηθεί νομικά. θυμίζουμε πως η μεγάλη «κόντρα» ανάμεσα στον Μάκη […] The post Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Αν η Λίτσα το σταματήσει εδώ δε θα κινηθώ νομικά» appeared first on OK.
09:14 05/11/2021

«Αν η Λίτσα Γιαγκούση δεν ανακαλέσει, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα κινηθεί νομικά»

zappit.gr
Τη νομική οδό φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετά από όσα δήλωσε η Λίτσα Γιαγκούση για εκείνον, αν […] The post «Αν η Λίτσα Γιαγκούση δεν ανακαλέσει, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα κινηθεί νομικά» appeared first on Zappit.
08:42 05/11/2021

Κόντρα Μάκη Χριστοδουλόπουλου – Λίτσας Γιαγκούση: Μήνυση καταθέτει ο τραγουδιστής

Newsbeast.gr
Νομικά θα κινηθεί κατά της Λίτσας Γιαγκούση ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, μετά τα όσα είπε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη συνεργασία των δυο τους.«Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του» είπε η Λίτσα Γιαγκούση σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν. «Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπερι
10:42 04/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load