#Μάκης Ψωμιάδης

Σαν σήμερα: Έξι χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Μάκης Ψωμιάδης

sportime.gr
Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια, ο Μάκης Ψωμιάδης έφευγε από την ζωή. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
07:16 06/01/2022

«Αγαπούλα αλλάξανε οι κλειδαριές»: Τα 5 κορυφαία «καψόνια» προέδρων ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου

pronews.gr
Πάρτε καλού- κακού μερικά σύννεφα, μπορεί και να χρειαστούν. Πήρατε, εντάξει; Ωραία, πάμε: στον επαγγελματικό αθλητισμό υπάρχουν στιγμές που καμιά φορά οι πρόεδροι και οι προπονητές των ομάδων «ξεφεύγουν» ελαφρώς και αρχίζουν τα περιβόητα καψόνια στους παίκτες (και όχι μόνο…), προκειμένου να τους συνετίσουν. Ένα τέτοιο, παράδειγμα είναι το «περιβόητο» λεωφορείο με το οποίο επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Φενέρ. Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δείτε παρακάτω τις 5 πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις: 1) Μάκης Ψωμιάδης: Μεγάλη πόρτα θα διαβείς- ή μπορεί και όχι Στην περίπτωση του Μάκαρου χρειάζονται 8 «διευρυμένες» Πάπυρος Larousse Britannica προκειμένου να χωρέσου
15:20 26/02/2021

Μάκης Ψωμιάδης>Το “δαιμονισμένο” παπαδοπαίδι που αγάπησε την ΑΕΚ

kourdistoportocali.com
Ο "Ολλανδός", ο Λαλιώτης, ο Ντάνι Βρέινς και ο Ντέμης The post Μάκης Ψωμιάδης>Το “δαιμονισμένο” παπαδοπαίδι που αγάπησε την ΑΕΚ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:04 08/01/2021

Η… Ψωμιαδική διαπραγμάτευση του Μάκη με τον παίκτη που η υπόθεσή του πήγε να ρίξει την ΑΕΚ στην Α2

menshouse.gr
Είχε πολλά χαρακτηριστικά ο Μάκης Ψωμιάδης που τον καθιστούσαν μοναδικό στο είδος του. Δεν είναι δύσκολο να συμπεράνεις βάσει των (αληθινών ή μη) ιστοριών για εκείνον ότι αρκούσε μια κουβέντα μαζί του ώστε να σου μείνει αξέχαστος. Πόσω μάλλον αν αυτή η κουβέντα ήταν διαπραγμάτευση. Γιατί ΠΑΝΤΟΤΕ αυτή η διαδικασία γινόταν με τους δικούς του […] The post Η… Ψωμιαδική διαπραγμάτευση του Μάκη με τον παίκτη που η υπόθεσή του πήγε να ρίξει την ΑΕΚ στην Α2 appeared first on Menshouse.gr.
03:21 22/05/2020

Σαν σήμερα (6/1) το 2016: «Φεύγει» από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

sportime.gr
Σαν σήμερα (6/1) στις 6 Ιανουαρίου του 2016 ο Μάκης […] The post Σαν σήμερα (6/1) το 2016: «Φεύγει» από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης appeared first on sportime.gr.
04:55 06/01/2020

Όταν ο (εκδότης) Μάκης Ψωμιάδης έμπαινε φυλακή λόγω… Ανδρέα και Μιμής

pronews.gr
Ο αείμνηστος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κάποτε είχε βγάλει εφημερίδα… Ηταν τέτοιες ημέρες, 1995, όταν η χώρα συγκλονιζόταν εκ νέου από σειρά δημοσιευμάτων, «στοχοποιημένα» εναντίον του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Φυσικά, πρωτίστως, από την «Αυριανή» του Γιώργου Κουρή. Ο Κουρής επιτέθηκε αρχικά με σφοδρότητα στον τότε διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Γεώργιο Μίρκο, αλλά τα δάνειά του δεν εγκρίθηκαν. Τότε άρχισε και τις επιθέσεις εναντίον της δεύτερης συζύγου του Ανδρέα και άρχισε να τον … χτυπά δημοσιεύοντας σειρά γυμνών φωτογραφιών της Δήμητρας Λιάνη. Πάνω κάτω, γνωστό το στόρι. «Αυτή μας κυβερνά. Ξύπνα δύστυχε Ανδρέα. Η Μιμή σε κατέστρεψε, διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, εξευτέλισε την πολιτική ζωή του τόπου
15:16 31/10/2019

5 παιχταράδες που αποδεικνύουν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε φοβερό ποδοσφαιρικό «μάτι»

menshouse.gr
Μπορούσες να πεις πολλά για τον Μάκη Ψωμιάδη. Ίσως δεν ήταν καλή ιδέα να τα πεις μπροστά του, αλλά σίγουρα η πορεία του (στη ζωή και στο ποδόσφαιρο) έδωσε αρκετές αφορμές για να τον… αμφισβητήσεις. Για ένα πράγμα όμως δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να κατηγορήσει τον «Big Mac»: Ότι δεν έβλεπε μπάλα! Ανεξάρτητα από […] The post 5 παιχταράδες που αποδεικνύουν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε φοβερό ποδοσφαιρικό «μάτι» appeared first on Menshouse.gr.
05:21 27/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load