#Μάνος Παπαγιάννης

Μάνος Παπαγιάννης: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

empisteutiko.gr
Μετά από τη συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου στην εκπομπή – Τι είπε ο Άκης Καβατζίκης στον «αέρα» Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικη δήλωση στο «Πάμε Δανάη» μετά από τη συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου για λογαριασμό της εκπομπής. Ο Άκης Καβατζίκης διάβασε στον τηλεοπτικό αέρα το μήνυμα: «Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή […] The post Μάνος Παπαγιάννης: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 10/02/2024

Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Περήφανοι γονείς με τις διακρίσεις των παιδιών τους! Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, μέσα από τις αναρτήσεις τους, αποκάλυψαν πως τα παιδιά To άρθρο Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Περήφανοι γονείς με τις διακρίσεις των παιδιών τους! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 26/11/2023

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Οι νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά τους

tlife.gr
Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές περνούν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη με τα δυο τους παιδιά. To άρθρο Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Οι νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 16/08/2023

Μάνος Παπαγιάννης: Στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός

NewsBomb
Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης
10:00 09/06/2023

Ο Μάνος Παπαγιάννης για την αγωγή της Σοφίας Παυλίδου : «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

zappit.gr
Στην πρώτη αντίδραση προχώρησε Μάνος Παπαγιάννης, το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ύστερα από τη νέα αγωγή που κατέθεσε […] The post Ο Μάνος Παπαγιάννης για την αγωγή της Σοφίας Παυλίδου : «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο» appeared first on Zappit.
12:22 11/05/2023

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Παυλίδου

tlife.gr
Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη εξασφάλισε η εκπομπή “Super Κατερίνα” και η Έλενα Πολυκάρπου μετά To άρθρο Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Παυλίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:48 11/05/2023

Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη – Δεν έχει τέλος η κόντρα τους

tlife.gr
Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης ξανά αντιμέτωποι στο δικαστήριο, με την κόντρα τους να μην έχει τέλος! To άρθρο Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη – Δεν έχει τέλος η κόντρα τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:18 08/05/2023

Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος του κάνει μάθημα karate - Απολαυστικό βίντεο

NewsBomb
«Karate kid!!!» σχολίασε ο Μάνος Παπαγιάννης στο βίντεο που δημοσίευσε με τον γιο του.Περισσότερα...
12:34 24/01/2023

Νικήτας Παπαγιάννης: Το απολαυστικό βίντεο από το μάθημα καράτε

mothersblog.gr
«Karate kid!!!» σχολίασε ο Μάνος Παπαγιάννης στο βίντεο που δημοσίευσε με τον γιο του.Περισσότερα...
10:24 24/01/2023

Μάνος Παπαγιάννης: Η χιουμοριστική φώτο με τον γιο του

queen.gr
Ο Μάνος Παπαγιάννης έγινε 45 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του οικογενειακά στο σπίτι.Περισσότερα...
20:14 30/11/2022

Μάνος Παπαγιάννης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά του από τα γενέθλιά του

tlife.gr
Τα γενέθλιά του είχε την Δευτέρα 28/11 ο Μάνος Παπαγιάννης και όπως ήταν αναμενόμενο τα γιόρτασε To άρθρο Μάνος Παπαγιάννης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά του από τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:00 29/11/2022

Ο Μάνος Παπαγιάννης έγινε 45! Η τούρτα και οι δημόσιες ευχές της Αγγελικής Δαλιάνη

okmag.gr
Τα γενέθλιά του είχε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Μάνος Παπαγιάννης και έκλεισε τα 45 του χρόνια. Στο πλευρό του την ιδιαίτερη αυτή μέρα ήταν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους, Λυδία και Νικήτας. Μάλιστα δεν έλειψαν τα οικογενειακά στιγμιότυπα στα Social Media με την Αγγελική Δαλιάνη να δημοσιεύει αρχικά μια throwback […] The post Ο Μάνος Παπαγιάννης έγινε 45! Η τούρτα και οι δημόσιες ευχές της Αγγελικής Δαλιάνη appeared first on OK.
01:00 29/11/2022

Δαλιάνη για Παπαγιάννη-Παυλίδου: Δεν είναι εύκολη κατάσταση, είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Newsbeast.gr
Για την δικαστική υπόθεση που έχει ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, με την Σοφία Παυλίδου, μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη στην πρωινή εκπομπή του OPEN. «Δεν ήταν εύκολη κατάσταση. Είναι μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση, γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στ
13:50 26/11/2022

«Τα πήρε» η Σοφία Παυλίδου με τη συνέντευξη Παπαγιάννη στον Λιάγκα! Η αντίδρασή της στα social media

thecaller.gr
Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη κατά της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου, 4 χρόνια μετά το περιστατικό, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΑΝΤ1.Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη κατά της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου, 4 χρόνια μετά το περιστατικό, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΑΝΤ1.Ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε μεταξύ άλλων πως «η κα Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με […]
13:08 19/11/2022

Βασίλης Γκουρούσης: «Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου δεν ήρθε να τη δω ποτέ»

zappit.gr
Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης όπου έπαιζαν ο Μάνος Παπαγιάννης κι η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην κάμερα […] The post Βασίλης Γκουρούσης: «Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου δεν ήρθε να τη δω ποτέ» appeared first on Zappit.
11:28 19/11/2022

«Η Σοφία Παυλίδου με κατέστρεψε, εγώ είμαι το θύμα» απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης

paraskhnio.gr
Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη του με τη Σοφία Παυλίδου και έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής και αποχής από συνεντεύξεις, ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τη δική του αλήθεια, φωτίζοντας πλευρές της υπόθεσης, που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί ποτέ, από τη στιγμή του συμβάντος έως και Το άρθρο «Η Σοφία Παυλίδου με κατέστρεψε, εγώ είμαι το θύμα» απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:02 18/11/2022

Μάνος Παπαγιάννης: «Η Σοφία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό»

zappit.gr
Ο Μάνος Παπαγιάννης, τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου, μιλάει για πρώτη φορά. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη […] The post Μάνος Παπαγιάννης: «Η Σοφία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό» appeared first on Zappit.
12:06 18/11/2022

Μάνος Παπαγιάννης: «Ποταμός» για τη Σοφία Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Τα κατάφερε, με κατέστρεψε»

tlife.gr
Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη του με τη Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος To άρθρο Μάνος Παπαγιάννης: «Ποταμός» για τη Σοφία Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Τα κατάφερε, με κατέστρεψε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:06 18/11/2022

Ο Μάνος Παπαγιάννης δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

happytv.gr
Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη του με τη Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, η οποία θα παρουσιαστεί αύριο, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής και αποχής από συνεντεύξεις, ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά για πρώτη φορά στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει τη δική […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Μάνος Παπαγιάννης δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα
20:08 17/11/2022

Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Αν ο Μάνος Παπαγιάννης της είχε ζητήσει συγγνώμη, η υπόθεση θα είχε άλλη τροπή»

tlife.gr
Η Σοφία Παυλίδου δικαιώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάνο To άρθρο Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Αν ο Μάνος Παπαγιάννης της είχε ζητήσει συγγνώμη, η υπόθεση θα είχε άλλη τροπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:28 16/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load