#Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιμπραΐμοβιτς – Ρούνεϊ: Μπαίνουν στο ρινγκ και μονομαχούν σε αγώνα πυγμαχίας

Newsbeast.gr
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Γουέιν Ρούνεϊ υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα όμως είναι πολύ πιθανό να φορέσουν γάντια και να μπουν στο ρινγκ για να μονομαχήσουν σε αγώνα πυγμαχίας. Ο Μαμς Τέιλορ, ο οποίος έχει εμπνευστεί το πρότζεκτ του Misfits Boxing, θέλει να διαφημίσει την πυγμαχία και για να το κάνει έχει σκεφτεί να οργανώσει αγώνες ανάμεσα σε celebrities και το πιο δυνατό ζευγάρι που έχει σκεφτεί είναι αυτό ανάμεσα στον Ιμπραΐμοβιτς και τον Ρούνεϊ. Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπήρξαν και συμπαίκτες στους «κόκκινους διάβολους», αγαπάνε την πυγμαχία και γενικά τις πολεμικές τέχνες και είναι έτοιμοι να πουν το «ναι» για μια μονομαχία τους, η οποία θα πρ
20:02 20/10/2024

Premier League: Νίκησε έπειτα από ένα μήνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsbeast.gr
Για πρώτη φορά μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν είχε διασύρει με 7-0 τη Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε ξανά, νικώντας με 2-1 τη Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν μπει καλά ούτε στη φετινή σεζόν και υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα για απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος όμως πήρε τώρα μια μικρή ανάσα αφού η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες. Και μάλιστα με ανατροπή. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+4′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Πίνοκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα για το 0-1, παγώνοντας το Όλντ Τράφορντ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για
23:48 19/10/2024

Premier League: Η Μπόρνμουθ «έσπασε» το αήττητο της Άρσεναλ

NewsBomb
Premier League: Πρώτη ήττα των «κανονιέρηδων» στη σεζόν, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε μετά από ένα μήνα –…Περισσότερα...
23:47 19/10/2024

Τεν Χαγκ: «Παίξαμε υπέροχα, μόνο με την Τότεναμ ήμασταν κακοί»

Gazzetta
Για μία εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπρέντφορντ (19/10, 2-1), με τον Ολλανδό να μην παραλείπει να σχολιάσει τα προηγούμενα αποτελέσματα.
20:46 19/10/2024

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή την Μπρέντφορντ - «Άλωσε» το Νιούκαστλ η Μπράιτον

Newsit
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-1 την Μπρέντφορντ στο «Old Trafford» με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή χάρη στα γκολ των Γκαρνάτσο και Χόϊλουντ. Σπουδαία εκτός έδρας τρίποντο για την Μπράιτον η οποία νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ και ανέβηκε στην 5η θέση της Premier League. Τρίποντο φάρμακο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπρέντφορντ. Οι ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή την Μπρέντφορντ - «Άλωσε» το Νιούκαστλ η Μπράιτον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:37 19/10/2024

Με ανατροπή η Γιουνάιτεντ (2-1) – Πέρασε από το «Κρέιβεν Κότατζ» η Άστον Βίλα (3-1)

in.gr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… χρειάστηκε απέναντι στην Μπρέντφορντ όμως πήρε τη νίκη με 2-1. Εξαιρετική η Άστον Βίλα, πέρασε από την έδρα της Φούλαμ με 3-1.
19:19 19/10/2024

Premier League: Τρίποντο-αντίδοτο για τη Γιουνάιτεντ, απίθανη ανατροπή της Λέστερ

Gazzetta
Μπορεί - και πάλι - να μην εντυπωσίασε, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον τρόπο να γυρίσει τούμπα το ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ και να επιστρέψει στις νίκες (2-1). Ανέτρεψε το 2-0 και πήρε τεράστιο τρίποντο κόντρα στη Σαουθάμπτον η Λέστερ (3-2).
19:10 19/10/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα της ο Αμορίμ που λογίζεται ως ο αντί-Γκουαρδιόλα στη Σίτι

Gazzetta
Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ρούμπεν Αμορίμ, σύμφωνα με το «Sky Sports Germany», με τον Πορτογάλο πάντως να είναι στη λίστα και της συμπολίτισσας Σίτι.
19:55 18/10/2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα τρελάνει τους πάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται από τα ΜΜΕ»

Newsit
Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται στην 14η θέση στην Premier League, αλλά και να έχει τραγική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου. Η απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να απομακρύνεται -αυτή τη στιγμή- με τον Ολλανδό προπονητή να δείχνει ανεπηρέαστος και να το ρίχνει στην “τρελή”, με τις δηλώσεις του. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα τρελάνει τους πάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται από τα ΜΜΕ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:09 18/10/2024

Περνά στην αντεπίθεση ο Τεν Χαγκ: «Παραμύθια και ψέματα όσα λένε τα Μέσα για το μέλλον μου»

Gazzetta
Παρά τις εικασίες σχετικά με το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ επιμένει ότι η ομάδα και ο ίδιος κινούνται σε μία κοινή γραμμή, κατηγορώντας τα Μέσα για «παραμύθια και ψέματα».
16:46 18/10/2024

Αγόρασε φανέλα της Πορτογαλίας online, ζήτησε αυτόγραφο από τον Νάνι κι εκείνος του την έκλεψε λέγοντας ότι του την είχαν κλέψει - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πορτογαλία, με τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναγνωρίζει κλεμμένη φανέλα του και να την αρπάζει από οπαδό που την είχε αγοράσει
10:09 18/10/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιθανός αντικαταστάτης του Τεν Χαγκ ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ

Gazzetta
Την περίπτωση του Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ φέρεται να τσεκάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.
09:28 18/10/2024

Τσέλσι: Απαγόρευσε την είσοδο σε σκάουτ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους αγώνες των νέων

Gazzetta
Η Τσέλσι έχει δημιουργήσει αναστάτωση στις σχέσεις της με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς απαγόρευσε την πρόσβαση σκάουτ των δύο συλλόγων στους αγώνες των ομάδων νέων της.
18:37 17/10/2024

Ο Μπέκαμ στηρίζει τον Ράτκλιφ: «Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δουν ότι νοιάζεται»

Gazzetta
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σχολίασε τις εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας ότι συμπαθεί τον Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος μπορεί να φέρει την αλλαγή που χρειάζονται οι Κόκκινοι Διάβολοι.
14:28 17/10/2024

Όλες οι περικοπές που έγιναν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι έως και τα πακέτα φαγητού

Gazzetta
Μετά το «διαζύγιο» με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Ineos συνεχίζει να προβαίνει σε αλλαγές και περικοπές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει τα οικονομικά του συλλόγου.
12:19 17/10/2024

Πογκμπά: «Με τον Μουρίνιο ήμασταν σαν ζευγάρι, μετά έγινε εφιάλτης...»

Gazzetta
Για την ταραχώδη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος παράλληλα έκανε έκκληση... παραμονής προς τη Γιουβέντους!
22:46 16/10/2024

«Βολές» από τον Νέβιλ για την επιλογή Τούχελ: Σπουδαίος προπονητής αλλά υπάρχει απογοήτευση επειδή είναι ξένος

ProtoThema.gr
Η παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας δεν ήθελε ξένο προπονητή στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών»
17:36 16/10/2024

ΠΑΟΚ: Από αύριο για λίγο και για… λίγους τα πρώτα εισιτήρια του αγώνα στο Μάντσεστερ

Gazzetta
Από την Πέμπτη (17/10) στις 10:00 έως και την Παρασκευή 18/10 στις 18:00 θα υπάρχει η δυνατότητα στους κατόχους VIP διαρκείας για αγορά εισιτηρίων του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
16:20 16/10/2024

«Πυρά» Καντονά κατά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι εντελώς σκανδαλώδες»

in.gr
Ο Ερίκ Καντονά «κατακεραύνωσε» τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόφαση της να απομακρύνει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ομάδα.
14:10 16/10/2024

Έξαλλος ο Καντονά με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Σκανδαλώδης η έλλειψη σεβασμού προς τον Φέργκιουσον»

ProtoThema.gr
Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής ξέσπασε δημόσια, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
21:36 15/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load