#Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κασεμίρο για Αντσελότι: «Τον είδα να κλαίει, μου είπε να μη φύγω και ότι με αγαπάει πολύ»

aek1924.gr
Ο Κασεμίρο γυρίζει το χρόνο πίσω στις μέρες που ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Ρεάλ τη μετακόμισή του Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θυμάται μία τρομερή και συγκινητική ιστορία με τον Κάρλο Αντσελότι, η οποία αποδεικνύει το δέσιμό του με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ο Κασεμίρο πίσω στο 2022 πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποχώρησε από τη Ρεάλ […] The post Κασεμίρο για Αντσελότι: «Τον είδα να κλαίει, μου είπε να μη φύγω και ότι με αγαπάει πολύ» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 19/04/2024

«Όχι» του Σόλσκιερ στην Εθνική Ιρλανδίας

thessports.gr
Η ομοσπονδία της Ιρλανδίας διέκοψε τις επαφές με τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ και συνεχίζει τις επαφές για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στέφεν Κένι, που απολύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και τον αντικαθιστά ως προσωρινός ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Ο΄Σι. Οι Ιρλανδοί προσέγγισαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και […]
12:53 15/04/2024

Ο Τεν Χαγκ σηκώθηκε και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση δημοσιογράφου! (vid)

thessports.gr
Μια ακόμη γκέλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προβλημάτισαν για ακόμη μια φορά και γλίτωσαν την ήττα από την ανώτερη Μπόρνμουθ χάρη στα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, μένοντας με αυτόν τον τρόπο για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Νιούκαστλ που την έφτασε […]
11:53 14/04/2024

Μπόρνμουθ – Γιουνάιτεντ 2-2: Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μάντσεστερ

in.gr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ισόπαλη 2-2 με την Μπόρνμουθ και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική.
23:00 13/04/2024

Τεν Χαχ: “Ο προπονητής είναι σαν υπουργός, έχεις ευθύνη για όλα”

pressaris.gr
Οι φήμες που θέλουν τη νέα διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χτενίζει την αγορά για προπονητές, δεν αγγίζουν τον Έρικ τεν Χαχ, με τον Ολλανδό να αναφέρεται στις σκέψεις του για τη νέα σεζόν και την ανάγκη απόκτησης επιθετικού. The post Τεν Χαχ: “Ο προπονητής είναι σαν υπουργός, έχεις ευθύνη για όλα” appeared first on pressaris.gr.
19:09 13/04/2024

AEK: «Βάζω τον Θεό πάνω από το ποδόσφαιρο» - Ο Ρόα θυμήθησε το «όχι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

onsports.gr
ΑΕΚ: Ο προπονητής τερματοφυλάκων της «Ένωσης», Κάρλος Ρόα, θυμήθηκε για…
13:17 13/04/2024

Ρόα: «Αρνήθηκα την Γιουνάιτεντ και έβαλα τον Θεό πάνω από το ποδόσφαιρο»

filathlos.gr
Ρόα: «Αρνήθηκα την Γιουνάιτεντ και έβαλα τον Θεό πάνω από το ποδόσφαιρο» 13/04/2024 O Κάρλος Ρόα, προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Κάρλος Αλμέιδα, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «As, μιλώντας για την αγαπημένη του Μαγιόρκα, την περιπέτεια υγείας, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την επιλογή του να...ακολουθήσει τον Θεό αρνούμενος πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  «Παρακολούθησα τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου (σ.σ: τα κατέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο νικώντας στα πέναλτι τη Μαγιόρκα) στο σπίτι, με την οικογένειά μου, στην αθηναϊκή γειτονιά όπου μένω αυτή τη στιγμή. Απογοητεύτηκα», είπε ο Κάρλος Ρόα, σύμβο
11:46 13/04/2024

Ο Ράτκλιφ θέλει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Λεάο!

pressaris.gr
Η ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε μια νέα φάση, καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, έδωσε τον έλεγχο της ομάδας στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος αγόρασε τη μειοψηφία των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων». The post Ο Ράτκλιφ θέλει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Λεάο! appeared first on pressaris.gr.
16:09 11/04/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έπαθε... deja vu και «είδε» τον Μακέντα στην γκολάρα του Μέινου (vid)

Gazzetta
Ο Κόμπι Μέινου πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα στην ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ομολόγησε στα social media πως έχει «δει» ξανά το... ίδιο γκολ από τον άλλοτε «πράσινο» Φεντερίκο Μακέντα.
17:00 08/04/2024

Κλοπ: «Είμαι 100% σίγουρος ότι η Άρσεναλ θα νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

pressaris.gr
Χωρίς νικητή (2-2) έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Κλοπ, να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί, όπου βρίσκεται η Αρσεναλ, που στις 11 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διάβολους» στο «Ολντ Τράφορντ», σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, […] The post Κλοπ: «Είμαι 100% σίγουρος ότι η Άρσεναλ θα νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» appeared first on pressaris.gr.
13:09 08/04/2024

Κάποιοι τον κορόιδεψαν, αλλά είχε τον λόγο του: Γι’ αυτό ο Ονάνα έβαζε βαζελίνη στα γάντια του

aek1924.gr
Έκπληξη προκάλεσε η εικόνα του Αντρέ Ονάνα να βάζει βαζελίνη στα γάντια του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ Η Λίβερπουλ κατάφερε να σταθεί όρθια στην έδρα της Γιουνάιτεντ (2-2), για την 32η αγωνιστική της Premier League, και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Άρσεναλ. Ένα από […] The post Κάποιοι τον κορόιδεψαν, αλλά είχε τον λόγο του: Γι’ αυτό ο Ονάνα έβαζε βαζελίνη στα γάντια του appeared first on AEK1924.gr.
11:37 08/04/2024

Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο… κυνήγι του Ροντρίγκο με 150 εκατ. ευρώ

aek1924.gr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο και φέρεται διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 150 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Ροντρίγκο αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες της Ρεάλ μαδρίτης για τον οποίο θα υπάρξουν προτάσεις το φετινό καλοκαίρι, αν και οι άνθρωποι της «βασίλισσας» δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν, […] The post Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο… κυνήγι του Ροντρίγκο με 150 εκατ. ευρώ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 07/04/2024

Ο Κλοπ θέλει τελειότητα μέχρι το τέλος

pressaris.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να παρουσιαστεί τέλεια στα ματς που απομένουν έως το τέλος της φετινής σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι παραμονεύουν. Επίσης, ο […] The post Ο Κλοπ θέλει τελειότητα μέχρι το τέλος appeared first on pressaris.gr.
16:09 06/04/2024

«Είμαι προπονητής και όχι κλόουν»

thessports.gr
Ξέσπασε μετά τη σπουδαία νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαουρίσιο Ποστετίνο! Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Πάθος δεν είναι να είσαι τρελός που κάνει ανόητα πράγματα στα άκρα… Δεν είμαι έτσι. Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος με 11 παίκτες στο γήπεδο, να τρέχουν, να προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακτήσουν την μπάλα και να […]
11:53 05/04/2024

Μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

filathlos.gr
Μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα 05/04/2024 Αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων   Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με δυνατά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Στη Super League ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (20:30) στην OPAP Arena. Στην Premier League τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Old Trafford. Την Κυριακή, στις 17:30, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ η οποία δίνει μάχη για τον τίτλο μαζί με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet b
10:46 05/04/2024

Ποτσετίνο: «Δεν είμαι κλόουν, είμαι προπονητής» (vid)

aek1924.gr
Ξέσπασε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την απίθανη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 Η Τσέλσι έκανε… ανατροπή στην ανατροπή επικρατώντας με το απίστευτο κι όμως αληθινό 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι της χρονιάς για την 31η αγωνιστική της Premier League. Η επικράτηση των Λονδρέζων ήρθε με τα δύο γκολ του Κόουλ […] The post Ποτσετίνο: «Δεν είμαι κλόουν, είμαι προπονητής» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
10:37 05/04/2024

Τεν Χαγκ: «Η κακή λήψη αποφάσεων μας κόστισε απέναντι στην Τσέλσι»

pressaris.gr
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, εξέφρασε την απογοήτευσή του και τόνισε ότι τα λάθη και η κακή λήψη αποφάσεων κόστισαν στην ομάδα του που δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις από την Τσέλσι στην ήττα με 4-3 την Πέμπτη (4/4). The post Τεν Χαγκ: «Η κακή λήψη αποφάσεων μας κόστισε απέναντι στην Τσέλσι» appeared first on pressaris.gr.
10:09 05/04/2024

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ανατροπή στην ανατροπή στο Λονδίνο με χατ-τρικ του Πάλμερ και δυο γκολ μετά το 90+10′

Newsit
Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Λονδίνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το… έφερε τούμπα (3-2) αλλά δυο -από τα τρία- γκολ του Πάλμερ μπήκαν μετά το 90+10′ και έδωσαν στους γηπεδούχους την απίστευτη νίκη στο ματς της Premier League (4-3). Δυο τέρματα ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο για τους νικητές. Ασύλληπτο ματς στο “Στάμφορντ Μπριτς”. Ο… μύθος ... Περισσότερα To άρθρο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ανατροπή στην ανατροπή στο Λονδίνο με χατ-τρικ του Πάλμερ και δυο γκολ μετά το 90+10′ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 05/04/2024

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Τι ανατροπή και τι ματσάρα ήταν αυτή

fosonline.gr
Συγκλονιστικό παιχνίδι και επική ανατροπή στην ανατροπή από την Τσέλσι που επικράτησε με σκορ 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
00:46 05/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load