#Μάντσεστερ Σίτι

Ντόρτμουντ: Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαν Κούτο, βρίσκεται η Ντόρτμουντ για ένα ποσό χαμηλότερο των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
23:55 26/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφορά για Ντάνι Όλμο, στο «κόλπο» και η Μπαρτσελόνα

Gazzetta
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στη «μάχη» για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο και κατέθεσε προσφορά στη Λειψία προκειμένου τον κλέψει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.
19:55 25/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα: Το πείραγμα στον Γκρίλις (Vid)

Gazzetta
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα «τρόλαρε» τον Τζακ Γκρίλις, μετά από τις καλές επιδόσεις που είχε σε ένα ποδοσφαιρικό «challenge».
19:01 25/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ «γκρέμισε» τον αντίπαλο και πέτυχε το πρώτο του γκολ για τη νέα σεζόν, σκόραρε και ο Πάλμα (Vid)

Gazzetta
Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν πέτυχε ο Έριλνγκ Χάαλαντ στο φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σέλτικ, με τον Λουίς Πάλμα να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους Σκωτσέζους.
09:46 24/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα διάψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Ντε Μπρόινε

Gazzetta
Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Μάντσεστερ Σίτι για τη Σαουδική Αραβία έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
08:29 23/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Εξετάζει Έζε, εάν φύγει ο Ντε Μπρόινε

Gazzetta
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού Εμπερέτσι Έζε, στο ενδεχόμενο πώλησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε.
18:19 22/07/2024

Αγωνία για Τέβες! Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

thessports.gr
Ο Κάρλος Τέβες εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος. Ο 40χρονος Αργεντινός, Κάρλος Τέβες ο οποίος είναι ένας από τους μόλις 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε τη νύχτα σε μια κλινική του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες αφού ζήτησε ιατρική βοήθεια. Επρόκειτο […]
11:54 24/04/2024

Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι

pressaris.gr
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Άρσεναλ το εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι (29η αγωνιστική), κάνοντας… φύλλο και φτερό τους «μπλε» με το εκκωφαντικό 5-0 κι έπιασε ξανά μόνη της το ρετιρέ της βαθμολογίας της Premier League, με έναν αγώνα περισσότερο απ’ τη Λίβερπουλ και δύο απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι […] The post Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι appeared first on pressaris.gr.
01:10 24/04/2024

Άρσεναλ - Τσέλσι 5-0: Τη συνέτριψε, ανέβηκε στο +3 και... περιμένει

Gazzetta
Η Άρσεναλ διέσυρε το «φάντασμα» της Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και συνεχίζει στην κορυφή της Premier League με 77 βαθμούς, στο +3 από τη 2η Λίβερπουλ που έχει ματς λιγότερο και στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει δυο ματς λιγότερα.
00:02 24/04/2024

«All in» της Αλ Νασρ για Ντε Μπρόινε – Συναντήθηκαν στη Ρώμη

in.gr
Οι υπεύθυνοι της Αλ Νασρ επιμένουν για την απόκτηση του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε.
14:01 23/04/2024

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι

pressaris.gr
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ρεπό για δύο ημέρες καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις ενός γεμάτου προγράμματος αγώνων, δήλωσε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επόμενου αγώνα τους στην Premier League. The post Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι appeared first on pressaris.gr.
15:09 22/04/2024

Αντσελότι: «Αξέχαστη εβδομάδα-Δεν νομίζω πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή»

pressaris.gr
Μέσα σε τέσσερις μέρες η Ρεάλ πρώτα πέρασε στα ημιτελικά του Champions League αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Σίτι και χθες με τη νίκη 3-2 επί της Μπαρτσελόνα στο clasico ουσιαστικά εξασφάλισε το πρωτάθλημα. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. «Καταφέραμε να διαχειριστούμε καλά τις δυσκολίες ανατρέποντας το σκορ δύο φορές και πήραμε […] The post Αντσελότι: «Αξέχαστη εβδομάδα-Δεν νομίζω πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή» appeared first on pressaris.gr.
11:09 22/04/2024

Η επική ατάκα του Ματίας Αλμέιδα για τα γκολ και την... ζωή

filathlos.gr
Η επική ατάκα του Ματίας Αλμέιδα για τα γκολ και την... ζωή 21/04/2024 Στις πολλές ευκαιρίες που σπατάλησε η ΑΕΚ εστίασε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο Αργεντινός προπονητής χαρακτήρισε πολύ μεγάλο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, αλλά σημείωσε πως δεν αποτελεί τελικό, αφού εξίσου σημαντικά θα είναι όσα παιχνίδια ακολουθήσουν. Παράλληλα εκθείασε τον Νόρντιν Άμραμπατ αναφέροντας πως αποδίδει καλύτερα από ποτέ στα δυόμισι χρόνια που είναι στην ομάδα. Αναλυτικά, μίλησε για: -τη νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή: «Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ο αντίπαλος επίσης. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά ο Ά
10:48 22/04/2024

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Clasico που «σφραγίζει» τον τίτλο ή βάζει «φωτιά» στο πρωτάθλημα

filathlos.gr
Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Clasico που «σφραγίζει» τον τίτλο ή βάζει «φωτιά» στο πρωτάθλημα 21/04/2024 Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (22:00, Novasports 1HD) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Μπαρτσελόνα, θέλοντας να «κλειδώσει» τον τίτλο στη La Liga, με τους Καταλανούς να κάνουν την τελευταία προσπάθεια για να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στην ισπανική λίγκα και οι Μαδριλένοι είναι στην κορυφή με 78 βαθμούς, έχοντας στο -8 τους «μπλαουγκράνα». Μαθηματικά, λοιπόν, τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά μπορεί να κριθεί απόψε. Με νίκη ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του θα δουν τον τίτλο να πλησιάζει στη Μ
10:46 21/04/2024

H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον, καθώς ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του 15χρονου Γάλλου μέσου, Τιμέο Γουίσκερ, από την Κάρντιφ, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic». Ο νεαρός άσος έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα της Ουαλίας φέτος στο πρωτάθλημα της Championship και η πρωταθλήτρια […] The post H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ appeared first on pressaris.gr.
00:09 21/04/2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό με «υπογραφή» Μπερνάρντο Σίλβα (vid)

tanea.gr
Με ένα γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-0 την Τσέλσι και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρσι.
22:00 20/04/2024

Υπάρχει ήδη φαβορί για την διαδοχή του Πεπ στην Μάντσεστερ Σίτι

aek1924.gr
Στην Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραμείνει στους πολίτες και μετά την λήξη του συμβολαίου του, το 2025. Την επόμενη ημέρα ακόμα και στο σενάριο που αυτή είναι χωρίς τον Πεπ Γκουαρντιόλα σχεδιάζουν στην Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα μάλιστα με το Relevo εντός του αγγλικού συλλόγου δεν υπάρχει μεγάλη […] The post Υπάρχει ήδη φαβορί για την διαδοχή του Πεπ στην Μάντσεστερ Σίτι appeared first on AEK1924.gr.
19:38 19/04/2024

Ψάχνοντας τις… αγγλικές ομάδες

thessports.gr
Σε μία εβδομάδα η Αγγλία είδε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, με αποτέλεσμα η πέμπτη θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League, να κινδυνεύει σοβαρά. Ο μοναδικός σύλλογος από το πρωτάθλημα της Premier League που συνεχίζει στην Ευρώπη είναι η Άστον Βίλα, η οποία θα αντιμετωπίσει […]
17:53 19/04/2024

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ

onsports.gr
Τα playoffs του NBA ξεκινούν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT
17:17 19/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load