#Μανωλάδα

«Εκτός» σχολείου 9χρονος μαθητής στη Νέα Μανωλάδα

thebest.gr
Μακριά από το σχολείο του, μένει εδώ και είκοσι ημέρες περίπου, ένας 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδα, καθώς το Ταξί που πρέπει να τον παραλαμβάνει καθημερινά, αδυνατεί να διέλθει την αγροτική οδό στον οικισμό «Αρβανιτέϊκα» που οδηγεί στο σπίτι του, εξαιτίας ζημιών που έχουν δημιουργηθεί σε σημείο του δρόμου από έργο που προηγήθηκε.
08:00 01/12/2023

Νέα Μανωλάδα: 9χρονος μαθητής δεν μπορεί να πάει στο σχολείο εδώ και 20 ημέρες επειδή ιδιώτης… χάλασε το δρόμο (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Ο 9χρονος μαθητής από τη Νέα Μανωλάδα, είναι αποκλεισμένος από τις λάσπες και δεν μπορεί να πάει στο σχολείο του εδώ και 20 ημέρες.
20:00 30/11/2023

Θρίλερ με τον απανθρακωμένο επιχειρηματία – Ποιος είναι ο οδηγός του ύποπτου μαύρου αυτοκινήτου

lamianow.gr
Ραγδαίες είναι η εξελίξεις γύρω από την υπόθεση-θρίλερ με τον καμένο επιχειρηματία από την Βάρδα Ηλείας. Η ταυτότητα του οδηγού ενός μυστηριώδους μαύρου αυτοκινήτου με φιμέ τζάμια που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να κινείται από και προς τη Μανωλάδα, λίγες ώρες πριν ο 46χρονος επιχειρηματίας βρεθεί απανθρακωμένος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δίπλα στο αυτοκίνητο του, το βράδυ του Σαββάτου […] The post Θρίλερ με τον απανθρακωμένο επιχειρηματία – Ποιος είναι ο οδηγός του ύποπτου μαύρου αυτοκινήτου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 31/10/2023

«Πράσινο φως» στους επιθεωρητές εργασίας να φωτογραφίζουν τους αδήλωτους εργαζόμενους

empisteutiko.gr
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βάζει «φρένο» στη «μαύρη» εκμετάλλευση στην εργασία και στην εμπορία ανθρώπων Φρένο βάζει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην εμπορία ανθρώπων και τη μαύρη εκμετάλλευση στην εργασία, όπως ήταν η περίπτωση με τις «ματωμένες φράουλες» της Μανωλάδας (2013). Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δίνει το πράσινο φως στα κλιμάκια επιθεωρητών εργασίας (ΣΕΠΕ) και αστυνομικών να δρουν με σύγχρονα μέσα […] The post «Πράσινο φως» στους επιθεωρητές εργασίας να φωτογραφίζουν τους αδήλωτους εργαζόμενους appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 22/07/2023

Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση Ελλήνων και Μεταναστών Εργατών Γης στην Πλατεία της Νέας Μανωλάδας

patrasevents.gr
Πλατεία της Νέας ΜανωλάδαςΔευτέρα, 01 Μάϊ 2023 19:00Η 1η Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου το κόσμου σηκώνουμε ψηλά τις γροθιές μας. Είναι μέρα πάλης, μέρα αγωνιστικής προβολής των αιτημάτων μας, μέρα τιμής των ηρώων εργατών του Σικάγου, των 200 της Καισαριανής αλλά και των χιλιάδων επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών που έπεσαν για το δίκιο της εργατικής τάξης. Η 1η Μάη είναι μέρα που οι εργάτες όλης τη γης ξεδιπλώνουν τα λάβαρα του αγώνα και τιμούν αγωνιστικά τη μεγάλη ταξική γιορτή τους.Την 1η Μάη οι εργάτες της Πάτρας, μαζί με το Εργατικό Κέντρο και τα σω...
20:40 28/04/2023

Δέκα λόγοι που οι εργοδότες δεν… συναντώνται με τους ανέργους

ieidiseis.gr
Η (αχρείαστη) ανεργία τριβής και την δυσκολία σύζευξης, ελλείψει κινήτρων, μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.-Δεν βρίσκω δουλειά! -Δεν βρίσκω εργάτες… Ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ ανέργων - υποαπασχολουμένων και εργοδοτών ο οποίος, εκτός από αληθινός, εμπεριέχει και μια τραγική μοίρα: την (αχρείαστη) ανεργία τριβής και την δυσκολία σύζευξης, ελλείψει κινήτρων, μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Ειδικά εν όψει της τουριστικής σεζόν η έλλειψη εργατικών χεριών λαμβάνει διαστάσεις οικονομικής κατάρρευσης ολόκληρων περιοχών. Στη ορεινή Ελλάδα, περισσότερο από τα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές, κλείνουν επιχειρήσεις ή τμήματα αυτών (εστιατόρια σε ξενοδοχεία) λόγω έλλειψης ορισμένων ειδικοτήτων (μαγείρ
06:20 12/04/2023

Μάκης Μπαλαούρας: Σάλος με τη δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε Πακιστανούς – «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Μάκης Μπαλαούρας: «Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους» δήλωσε ο Μάκης Μπαλαούρας σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Μανωλάδα. Σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην […] Το άρθρο Μάκης Μπαλαούρας: Σάλος με τη δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε Πακιστανούς – «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:44 20/03/2023

Κάηκε μονοκατοικία στην Παλαιά Μανωλάδα

Newsit
Στις φλόγες παραδόθηκε μια μονοκατοικία στην Παλαιά Μανωλάδα της Ηλείας και τελικά η πυροσβεστική έσβησε μεν πυρκαγιά, αλλά το σπίτι υπέστη τεράστιες ζημιές. Όπως ανέφερε το patrisnews.com η πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι της περιοχής της Ηλείας σήμερα (12.2.2023) λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που αμέσως προσπάθησε να σβήσει τη ... Περισσότερα To άρθρο Κάηκε μονοκατοικία στην Παλαιά Μανωλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:36 12/02/2023

Ηλεία: Είχε κλέψει στο παρελθόν και το ξανά έκανε!

dete.gr
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κλοπή, διατάραξη […]
11:38 12/12/2022

Η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας ετοιμάζεται για τις μέρες των Χριστουγέννων

dete.gr
  Σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.  Συγκεκριμένα η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος], πρόκειται να παρουσιάσει συναυλίες με κάλαντα του 12ημέρου, μετά από προσκλήσεις φορέων, 3-18 Δεκεμβρίου, σε διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής μας, όπως Ψάρι Ηλείας, Λάππα, Κόμη Βάρδας, Νέα Μανωλάδα, Βραχναίικα και Άνω Καστρίτσι. Το […]
11:04 09/12/2022

Επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στην Ηλεία

militaire.gr
«Εξαιρετικά γόνιμη και πλούσια» χαρακτήρισε την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ηλεία η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Στην Ηλεία, όπως σημείωσε η υπουργός, τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευαστεί σημαντικός αριθμός νέων σχολικών υποδομών. Η ίδια επισκέφθηκε δύο από αυτές σήμερα, το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και το νέο Δημοτικό Νέας Μανωλάδας. Μάλιστα, η υπουργός εγκαινίασε μαζί […] The post Επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στην Ηλεία appeared first on Militaire.gr.
20:56 15/11/2022

Το ΓΕΛ Λεχαινών εγκαινίασε σήμερα η υπ. Παιδείας (Βίντεο)

esos.gr
Το νέο σχολικό συγκρότημα το οποίο στεγάζει το Γενικό Λύκειο Λεχαινών  εγκαινίασε σήμερα υπουργός παιδείας Ν. Κεραμέως μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριος Φαρμάκης και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα. Παράλληλα η υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε    το νέο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας, καθώς και  το Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας. Πρόκειται για σύγχρονες, βιοκλιματικές σχολικέμονάδες, με εξαιρετικές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηρίων, πολλαπλών χρήσεως  . Όπως δήλωσε η Ν. Κεραμέως και στα τρία  σχολεία είχα πολύτιμες συζητήσεις με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν
20:16 15/11/2022

Έφτασε στην Νέα Μανωλάδα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως – Αυτοψία στο υπό διαμόρφωση σύγχρονο σχολικό κτίριο (φωτό)

dete.gr
Έφτασε στην Νέα Μανωλάδα η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Η υπουργός αμέσως μετά την άφιξη της επισκέφτηκε το υπό κατασκευή νέο  σχολικό συγκρότημα της Νέας Μανωλάδας, προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο των εργασιών και να δει από κοντά την πορεία του έργου. Το έργο έχει προχωρήσει αρκετά, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωση και το κτίριο θα […]
11:16 15/11/2022

Νίκη Κεραμέως: Στη Νέα Μανωλάδα στις 15 Νοεμβρίου

dete.gr
Στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας θα βρεθεί Νίκη Κεραμέως.Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να εγκαινιάσει νέο σχολείο της περιοχής.
15:56 03/11/2022

Δυτική Ελλάδα: Έπιασε φωτιά στη Μανωλάδα!

dete.gr
Πυρκαγιά σε χορτοφαγική έκταση στην Παλιά Μανωλάδα. Επί τόπου οχήματα της Πυροσβεστοικής. Ευτυχώς δεν απειλεί σπίτια.
21:54 28/10/2022

Δυτική Ελλάδα: Κατασχέθηκαν 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού

dete.gr
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
12:10 24/10/2022

«Μάχη ενάντια στην εμπορία ανθρώπων με την αναδόμηση του Κοινωνικού Κράτους και την ισχυροποίηση του Κράτους Δικαίου» τονίζει ο Τσίπρας

paraskhnio.gr
«Η εμπορία ανθρώπων δυστυχώς δεν ανήκει σε μακρινές εποχές και σε μακρινούς τόπους. Γινόμαστε μάρτυρες αυτής της βαρβαρότητας καθημερινά», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων. «Στα σύνορά μας, όπου άνθρωποι κατατρεγμένοι πέφτουν θύματα αυτής της βαναυσότητας. Στις γειτονιές μας. Η Μανωλάδα και Το άρθρο «Μάχη ενάντια στην εμπορία ανθρώπων με την αναδόμηση του Κοινωνικού Κράτους και την ισχυροποίηση του Κράτους Δικαίου» τονίζει ο Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:46 18/10/2022

Τσίπρας: Μανωλάδα και Ηλιούπολη πέρυσι, Κολωνός τώρα - Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός δεν είναι ασύνδετα

thetoc.gr
Μανωλάδα και Ηλιούπολη πέρυσι, Κολωνός τώρα - Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός δεν είναι ασύνδετα στοιχεία, σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
10:40 18/10/2022

Τροχαίο τώρα στην Πατρών Πύργου

dete.gr
Άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 08:00 σήμερα το πρωί. Το τροχαίο έγινε στην Ν.Ε.Ο Πατρών Πύργου λίγο μετά το Βουπράσιο και πριν τη Μανωλάδα. Νεότερα σε λίγο.
07:56 04/10/2022

Η Λάμια έπιασε φωτιά στην Μανωλάδα – Οι φλόγες καίνε βάλτους

dete.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή “Λάμια” της Μανωλάδας μέσα στους βάλτους. Η φωτιά καίει καλαμιές και χαμηλή βλάστηση, όμως έχει λάβει διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων. Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών με επικεφαλής το διοικητή Αντιπύραρχο Θεόδωρο Λεβέντη.
20:14 07/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load