#Μαρία Ματσούκα

Μαρία Ματσούκα για Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο»

tlife.gr
Η Μαρία Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την γέννηση του γιου της, τη νέα To άρθρο Μαρία Ματσούκα για Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 19/12/2023

Μαρία Ματσούκα: Η ερώτηση για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη – «Δεν θα ήθελα να απαντήσω»

tlife.gr
Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο To άρθρο Μαρία Ματσούκα: Η ερώτηση για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη – «Δεν θα ήθελα να απαντήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 01/12/2023

Μαρία Ματσούκα: «Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν είμαι καλά»

zappit.gr
Για τον λόγο που απέχει από τα social media και για τις δυσκολίες που βίωσε συναισθηματικά απάντησε με δύο αναρτήσεις […] The post Μαρία Ματσούκα: «Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν είμαι καλά» appeared first on Zappit.
18:00 27/08/2023

Η Μαρία Ματσούκα έπλυνε τα βαφτιστικά ρούχα του γιου της στη θάλασσα!

govastileto.gr
Η Μαρία Ματσούκα και ο σύζυγός της, Θέμης Γιαννιτσάς, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου βάφτισαν τον γιο τους στη Γλυφάδα. Ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος και νονά ήταν η αδελφή της Μαρίας Ματσούκα και ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τιμήσαν με την παρουσία τους τους δυο γονείς και τον γιο τους […]
14:44 01/05/2023

Μαρία Ματσούκα: Έπλυνε τα βαπτιστικά ρούχα του γιου της στη θάλασσα – Βίντεο

tlife.gr
Στην Γλυφάδα βάπτισαν τον τον γιο τους, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου η Μαρία Ματσούκα και ο Θέμης Γιαννιτσάς. Το To άρθρο Μαρία Ματσούκα: Έπλυνε τα βαπτιστικά ρούχα του γιου της στη θάλασσα – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:30 30/04/2023

Η Μαρία Ματσούκα στο okmag: «Ήταν πολύ συγκινητικό που η αδελφούλα μου έγινε νονά του γιου μου»

okmag.gr
Τον μικρό τους πρίγκιπα σε στενό κύκλο βάφτισαν το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου η Μαρία Ματσούκα και ο σύζυγός της Θέμης Γιαννιτσάς. Το μυστήριο έγινε στη Γλυφάδα και νονά του νεοφώτιστου που πήρε το όνομα Ραφαέλλος ήταν η Δήμητρα Ματσούκα. Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε στο okmag για τα συναισθήματα που ένιωσε στη βάφτιση του […] The post Η Μαρία Ματσούκα στο okmag: «Ήταν πολύ συγκινητικό που η αδελφούλα μου έγινε νονά του γιου μου» appeared first on OK! Magazine.
16:52 27/04/2023

Δήμητρα Ματσούκα: Η ηθοποιός έγινε μια εντυπωσιακή νονά – Βάφτισε τον γιο της αδελφής της [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Δήμητρα Ματσούκα: Νονά έγινε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία βάφτισε εχθές το γιο της αδελφής της, Μαρίας, με τη δεύτερη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά stories από το μυστήριο. Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρά η σχετική ανάρτηση στο Instagram, οι ευτυχισμένοι γονείς, Μαρία Ματσούκα και Θέμης Γιαννιτσάς, βάφτισαν τον μικρό Ραφαέλο το απόγευμα της […] Το άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Η ηθοποιός έγινε μια εντυπωσιακή νονά – Βάφτισε τον γιο της αδελφής της [εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:40 27/04/2023

Μαρία Ματσούκα – Θέμης Γιαννιτσάς: Βάπτισαν τον γιο τους με νονά την Δήμητρα Ματσούκα – Βίντεο

tlife.gr
Στην Γλυφάδα βάπτισαν τον τον γιο τους, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου η Μαρία Ματσούκα To άρθρο Μαρία Ματσούκα – Θέμης Γιαννιτσάς: Βάπτισαν τον γιο τους με νονά την Δήμητρα Ματσούκα – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:36 26/04/2023

Η Μαρία Ματσούκα στο okmag: Αποκαλύπτει ποιος εμπνεύστηκε το ψευδώνυμο για να υπογράφει τα βιβλία της

okmag.gr
Έκανε την ανατροπή και μας ξάφνιασε ευχάριστα πριν από λίγες μέρες που αποκάλυψε ότι ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων. Ο λόγος για τη Μαρία Ματσούκα που έχει ήδη εκδώσει τα δυο πρώτα μυθιστορήγματά της, τα οποία υπογράφει με το ψευδώνυμο «Μαρία Μαρσέλου». Τα δυο πρώτα βιβλία της Μαρίας Ματσούκα είναι το «Όλα όσα ψιθυρίσαμε» και […] The post Η Μαρία Ματσούκα στο okmag: Αποκαλύπτει ποιος εμπνεύστηκε το ψευδώνυμο για να υπογράφει τα βιβλία της appeared first on OK! Magazine.
15:20 06/04/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα ζητήσει να εκδώσω το βιβλίο μου με ψευδώνυμο, αλλά μου είχαν πει όχι»

tlife.gr
Η Μαρία Ματσούκα εξέδωσε το νέο της βιβλίο και με αφορμή την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα ζητήσει να εκδώσω το βιβλίο μου με ψευδώνυμο, αλλά μου είχαν πει όχι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:04 05/04/2023

Μαρία Ματσούκα: Ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της αδερφής της

zappit.gr
Το βιβλίο της με τίτλο «Επικίνδυνη» παρουσίασε η Μαρία Ματσούκα και φυσικά οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί. Η […] The post Μαρία Ματσούκα: Ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της αδερφής της appeared first on Zappit.
08:32 05/04/2023

Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει μαζί με την αδελφή της Δήμητρα Ματσούκα στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου

tlife.gr
Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο “Επικίνδυνη” το οποίο υπογράφει με το ψευδώνυμο “Μαρία Μαρσέλλου” παρουσίασε To άρθρο Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει μαζί με την αδελφή της Δήμητρα Ματσούκα στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 05/04/2023

Μαρία Ματσούκα: Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ως συγγραφέας

okmag.gr
Τα τελευταία δύο χρόνια, η Μαρία Ματσούκα γράφει βιβλία και τα υπογράφει με ψευδώνυμο. Ο λόγος είναι ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν οφείλονται όλα στην αναγνωρισιμότητα που μπορεί να έχει και από την αδελφή της, Δήμητρα Ματσούκα. «Πλέον έχω το κοινό μου και με πιστεύει. Αυτό μου δίνει δύναμη για να πω ποια είμαι! […] The post Μαρία Ματσούκα: Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ως συγγραφέας appeared first on OK! Magazine.
18:06 01/04/2023

Μαρία Ματσούκα: «Ήξερα ότι μπορεί να υπάρξουν κακεντρεχείς που να πούνε ότι το βιβλίο το εξέδωσε λόγο της αδερφής της»

zappit.gr
Η Μαρία Ματσούκα μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Κυριάκο Θεοδοσίου για τη νέα της ιδιότητα στη συγγραφή αλλά […] The post Μαρία Ματσούκα: «Ήξερα ότι μπορεί να υπάρξουν κακεντρεχείς που να πούνε ότι το βιβλίο το εξέδωσε λόγο της αδερφής της» appeared first on Zappit.
17:36 01/04/2023

Μαρία Ματσούκα: «Τώρα νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα»

tlife.gr
Μια αποκάλυψη για μια πτυχή της ζωής της που ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι σήμερα, έκανε η Μαρία To άρθρο Μαρία Ματσούκα: «Τώρα νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:58 01/04/2023

MasterChef 2023: Πέφτουν οι τόνοι στο MasterClass και στο βάθος ο Γρηγόρης

Newsit
Η εβδομάδα, που προηγήθηκε, χαρακτηρίστηκε από αρκετές εξελίξεις, ανατροπές και εντάσεις στο MasterChef 2023. Ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο διαγωνισμό, ενώ η Μαρία Ματσούκαρου και ο Νικήτας Φιλιππάκης αποχαιρέτησαν οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023. Το MasterClass, όμως, έρχεται για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν για λίγο από τις ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef 2023: Πέφτουν οι τόνοι στο MasterClass και στο βάθος ο Γρηγόρης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:58 26/03/2023

MasterChef 2023 spoiler: Μια ομαδική με στόχο τον Πορφύρη - Έχουμε νικητή στην κακία

ieidiseis.gr
Νέα ομαδική δοκιμασία που βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό κάποιων στο MasterChef 2023.Το MasterChef 2023 απέκτησε έναν ακόμη εισβολέα από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μπέλλος κέρδισε την μονομαχία με την Μαρία Ματσούκαρου και μπήκε στο σπίτι του διαγωνισμού. Επομένως οι 17 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πορεία για τη νίκη, συμμετέχουν σήμερα σε άλλη μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Αντιπύραρχο Λεωνίδα Αντωνόπουλο, υποδέχονται τους επίδοξους MasterChefs στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Εκεί αφού καθοριστούν οι ομάδες, οι μάγειρες πρέπει να μαγειρέ
18:08 23/03/2023

MasterChef 7 – Μαρία: «Δεν πίστευα ότι θα νικούσα τον Δημήτρη Μπέλλο»

neolaia.gr
MasterChef 7: Όσα δήλωσε η Μαρία Ματσούκαρου μετά την αποχώρησή της από το μαγειρικό διαγωνισμό.
17:10 23/03/2023

Η παλιά «βεντέτα» του MasterChef αναβίωσε και το Twitter πήρε θέση

NewsBomb
Η Μαρία Ματσούκαρου αποχώρησε, ο Δημήτρης Μπέλλος έγινε trend με την είσοδό του στο MasterChef όπως και ο Ηλίας με…Περισσότερα...
08:12 22/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load