#Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου στο okmag: «Η Ελλάδα χαντάκωσε την Κύπρο και έμεινε εκτός 10άδας στη Eurovision»

okmag.gr
Για τον τελικό της φετινής Eurovision, τη θέση που κέρδισε ο εκπρόσωπος της Κύπρου Άντριου Λάμπρου και το 4άρι που έδωσε η επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο μίλησε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η γνωστή θεατρολόγος και αθεράπευτη φαν της Eurovision μίλησε στο okmag για όσα έγιναν στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, αλλά και για τη μεγάλη νίκη […] The post Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου στο okmag: «Η Ελλάδα χαντάκωσε την Κύπρο και έμεινε εκτός 10άδας στη Eurovision» appeared first on OK! Magazine.
14:52 15/05/2023

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Από τότε που χώρισα έχω κάνει σχέσεις με διάσημους και δεν το έχει μάθει κανείς.

Newside.gr
Η γνωστή θεατρολόγος μίλησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day». Η Ελληνίδα θεατρολόγος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Η ίδια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της έθεσε η Ελένη Κουστάκη. Μεταξύ άλλων, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε και σε θέματα της προσωπικής ζωής της. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε για εκείνη […] The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Από τότε που χώρισα έχω κάνει σχέσεις με διάσημους και δεν το έχει μάθει κανείς. appeared first on NewSide.gr.
12:28 29/11/2022

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Ήμουν και εγώ ένα τούβλο στο τείχος Λιγνάδη»

okmag.gr
Η γνωστή θεατρολόγος, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, τοποθετήθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.  Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η θεατρολόγος μίλησε για τον πρώην συνεργάτη της  Δημήτρη Λιγνάδη και για το «τεράστιο λάθος» που, όπως ανέφερε, έκανε ο Σάκης Ρουβας. […] The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Ήμουν και εγώ ένα τούβλο στο τείχος Λιγνάδη» appeared first on OK.
13:00 13/02/2022

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η χλιδάτη ζωή, το διαζύγιο, οι 2 γιοι, η κρυφή ηλικία και η φιλία με τον Λιγνάδη

spoilers
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε το 1968 και είναι θεατρολόγος και μεταφράστρια. Ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. Της: Έπη Τρίμη Η ίδια έχει πει για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η χλιδάτη ζωή, το διαζύγιο, οι 2 γιοι, η κρυφή ηλικία και η φιλία με τον Λιγνάδη
20:41 23/02/2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Τεράστιο σοκ οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του

tromaktiko.gr
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του, όλα αυτά τα χρόνια, είναι σοκαριστικές. “Τέρας” χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Λιγνάδη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου Η Μαριλένα Παπαγιωτοπούλου χαρακτήρισε “τέρας” τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς, επίσης, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, μετά τη […] The post Δημήτρης Λιγνάδης: Τεράστιο σοκ οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του appeared first on tromaktiko.
12:24 22/02/2021

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ποια η κολλητή φίλη Λιγνάδη που τον «έδωσε». Βιογραφικό [φωτο, video]

fimes.gr
Ποια η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου που έκανε στροφή 180 μοιρών και καταδίκασε με σκληρά λόγια τον πρώην φίλο της; Με ένα κείμενο φωτιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου παίρνει θέση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και απαντά σε όλα τα σχόλια που αναφέρουν ότι είχε συνεργαστεί και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ποια η κολλητή φίλη Λιγνάδη που τον «έδωσε». Βιογραφικό [φωτο, video].
17:02 21/02/2021

"Μα εσύ ήσουν φίλη του Λιγνάδη, τώρα τι έγινε;" - Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου απαντά

thetoc.gr
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου απαντά σε όλα τα σχόλια που αναφέρουν ότι ήταν φίλη με τον Δημήτρη Λιγνάδη
13:07 21/02/2021

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας”

tlife.gr
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, όλο αυτό τον καιρό των καταγγελιών, δεν σταμάτησε μέσα από τα social media To άρθρο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος και συνεργάτης μου, τώρα στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:38 21/02/2021

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ξέσπασε η γνωστή θεατρολόγος – “Ο παιδεραστής είναι παιδεραστής, ούτε σκηνοθέτης, ούτε ηθοποιός”

tlife.gr
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου χρόνια στο χώρο του θεάτρου έχει κρατήσει από τότε που έγιναν γνωστές οι To άρθρο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Ξέσπασε η γνωστή θεατρολόγος – “Ο παιδεραστής είναι παιδεραστής, ούτε σκηνοθέτης, ούτε ηθοποιός” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/02/2021

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η έκκλησή της στους καλλιτέχνες – “Μιλήστε επιτέλους δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο μας”

tlife.gr
Χρόνια μέσα στο θέατρο και στη showbiz, η γνωστή θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, γνωρίζει πολλά,  ξεσπά και To άρθρο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η έκκλησή της στους καλλιτέχνες – “Μιλήστε επιτέλους δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο μας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:21 15/01/2021

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες γιατί είμαι νεράιδα»

diaforetiko.gr
Μ Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι νεράιδα» «Ούτε οι γιοι μου δεν ξέρουν την ηλικία μου». Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δηλώνει Τίνκερμπελ, στο Πρωινό και εξομολογείται στη Μαίρη Αρώνη ότι κάνει μόνο ακραία πράγματα στη ζωή της και πως οι πολύ μικρότεροι άντρες τής έχουν μεγάλη αδυναμία! «Μόνο ακραία πράγματα κάνω εγώ. Μέσα […]
20:37 25/09/2020

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» (video)

tromaktiko.gr
Η γνωστή στους κοσμικούς κόλπους Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε come back με  αποκαλυπτική συνέντευξη! Η θεατρολόγος που απολαμβάνει την ελευθερία της μετά το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη με τον οποίο ήταν παντρεμένη 8 χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά, μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η ίδια, αποκάλυψε […] The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» (video) appeared first on tromaktiko.
21:13 02/07/2020

«Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz» (ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio.gr
«Ένα από τα καλά της showbiz είναι ότι πολλά πράγματα μας τα κερνάνε, δεν τα πληρώνουμε». Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε για τον γάμο της, το διαζύγιό της, τόνισε πως δεν λέει ποτέ την ηλικία της, ενώ ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν πληρώνει στα […]
00:07 02/07/2020

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση

thecaller.gr
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ τόσο για τον γάμο της, όσο και το διαζύγιό της, ενώ όπως είπε δεν λέει ποτέ την ηλικία της, λέγοντας παράλληλα πως ποτέ δεν πληρώνει στα μπουζούκια. The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση appeared first on TheCaller.Gr.
23:54 01/07/2020

«Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz»

zappit.gr
Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε για τον […] The post «Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz» appeared first on Zappit.
22:18 01/07/2020

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί το αντίο της στη Μαρίκα Αρκέντη- «Η Μαρίκα ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας»

tlife.gr
" Πόσο διαφορετικά θα ήταν αυτά τα έξι λεπτά αν είχε μοιραστεί μαζί μου το παραμικρό σχετικά με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια" The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί το αντίο της στη Μαρίκα Αρκέντη- «Η Μαρίκα ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας» appeared first on TLIFE.
12:18 27/04/2020

Βάσια Λόη: Σπάνια έξοδος με τον εφοπλιστή σύζυγό της

mononews.gr
Πόζαρε στο φακό με την Δέσποινα Μοιραράκη και την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου
11:10 06/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load