#Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» (video)

tromaktiko.gr
Η γνωστή στους κοσμικούς κόλπους Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε come back με  αποκαλυπτική συνέντευξη! Η θεατρολόγος που απολαμβάνει την ελευθερία της μετά το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη με τον οποίο ήταν παντρεμένη 8 χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά, μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η ίδια, αποκάλυψε […] The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» (video) appeared first on tromaktiko.
21:13 02/07

«Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz» (ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio.gr
«Ένα από τα καλά της showbiz είναι ότι πολλά πράγματα μας τα κερνάνε, δεν τα πληρώνουμε». Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε για τον γάμο της, το διαζύγιό της, τόνισε πως δεν λέει ποτέ την ηλικία της, ενώ ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν πληρώνει στα […]
00:07 02/07

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση

thecaller.gr
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ τόσο για τον γάμο της, όσο και το διαζύγιό της, ενώ όπως είπε δεν λέει ποτέ την ηλικία της, λέγοντας παράλληλα πως ποτέ δεν πληρώνει στα μπουζούκια. The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση appeared first on TheCaller.Gr.
23:54 01/07

«Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz»

zappit.gr
Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε για τον […] The post «Δεν πληρώνω ποτέ στα μπουζούκια, εγώ τα έχω “χτίσει” αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια στη showbiz» appeared first on Zappit.
22:18 01/07

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί το αντίο της στη Μαρίκα Αρκέντη- «Η Μαρίκα ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας»

tlife.gr
" Πόσο διαφορετικά θα ήταν αυτά τα έξι λεπτά αν είχε μοιραστεί μαζί μου το παραμικρό σχετικά με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια" The post Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί το αντίο της στη Μαρίκα Αρκέντη- «Η Μαρίκα ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας» appeared first on TLIFE.
12:18 27/04

Βάσια Λόη: Σπάνια έξοδος με τον εφοπλιστή σύζυγό της

mononews.gr
Πόζαρε στο φακό με την Δέσποινα Μοιραράκη και την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου
11:10 06/12

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load