#Μαρίνος Ουζουνίδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Εθνική Ελλάδας και προπονητής !

tilegrafimanews.gr
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας κρίνεται εξαιρετικά δυσοίωνο, με τα δεδομένα να μην είναι υπέρ του Ουρουγουανού. Το Gazzetta σας καλεί να επιλέξετε τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Με νέο προπονητή αναμένεται να ξεκινήσει η επόμενη ημέρα για την Εθνική Ελλάδας. Μετά τον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης» από τη Γεωργία στον τελικό των play off του Euro, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού εκπνέει μέσα στα επόμενα 24ωρα και τα δεδομένα την προκειμένη στιγμή δεν είναι υπέρ του, όπως διαβάσατε και στο Gazze
13:46 28/03/2024

Ο Ουζουνίδης υπέγραψε στην Γκολ Γκοχάρ του Ιράν

aek1924.gr
Την ιρανική Γκολ Γκοχάρ αναλαμβάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράφοντας πριν λίγες ώρες συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων, έναντι συνολικών (μαζί με αυτές του επιτελείου του) απολαβών που θα προσεγγίσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Για συμφωνία του Μαρίνου Ουζουνίδη με την Γκολ Γκοχάρ, την έκτη δηλαδή του φετινού πρωταθλήματος Ιράν έκαναν λόγο τα media της χώρας. Και […] The post Ο Ουζουνίδης υπέγραψε στην Γκολ Γκοχάρ του Ιράν appeared first on AEK1924.gr.
22:37 13/06/2023

Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα»

thebest.gr
Για το ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League ρωτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
12:10 17/04/2023

Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει τον τίτλο»

fosonline.gr
Για το ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Super League ρωτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κι εκείνος «φωτογράφισε» την προτίμησή του.
12:20 14/04/2023

Μαρίνος Ουζουνίδης: Επιστρέφει στην Αλ Φαϊσαλί

fosonline.gr
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Αλ Φαϊσαλί.
20:34 21/01/2023

Ο Ουζουνίδης ανέλαβε ξανά την Αλ Φαϊσάλι της Σαουδικής Αραβίας

Gazzetta
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέστρεψε στο club όπου και βρίσκονταν στον πάγκο του από τον Φλεβάρη μέχρι τον Ιούνιο του 2022.
19:08 21/01/2023

Επέστρεψε στην Αλ Φαϊσαλί ο Μαρίνος Ουζουνίδης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Επέστρεψε στην Αλ Φαϊσαλί ο Μαρίνος Ουζουνίδης (ΦΩΤΟ) 21/01/2023 Στην Αλ Φαϊσαλί που εργαζόταν και την περσινή σεζόν επέστρεψε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σαουδάραβε έως τη λήξη της φετινής σεζόν, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. O Ουζουνίδης θα διαδεχθεί τον Κροάτη τεχνικό, Άντε Μίσε που αποχώρησε πριν λίγες ώρες από την ομάδα.
18:50 21/01/2023

Στους «16» του Champions League Ασίας η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

fosonline.gr
Η Αλ Φαϊσαλί, ομάδα που προπονεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκρίθηκε στην φάση των «16» του Ασιατικού Champions League.
16:36 27/04/2022

Έγραψε ιστορία ο Ουζουνίδης στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Έγραψε ιστορία ο Ουζουνίδης στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ) 27/04/2022 Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πανηγυρίζει με την Αλ Φαϊσαλί την πρόκριση στη φάση των “16” του ασιατικού Champions League. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αραβική ομάδα φτάνει τόσο μακρά στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμα έξι μήνες, ενώ υπάρχει οψιόν επέκτασής του για έναν ακόμα, αν το επιθυμεί η διοίκηση της σαουδαραβικής ομάδας.
13:56 27/04/2022

Ο Ουζουνίδης νίκησε Γκιλιέρμε, Καθόρλα και Χάβι Γκράθια στο ασιατικό Champions League

Gazzetta
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την Αλ Φαϊσάλι στην πρώτη της νίκη στο ασιατικό Champions League, σε βάρος μάλιστα της Αλ Σαντ των Χάβι Γκράθια, Γκιλιέρμε και Σάντι καθόρλα.
19:56 12/04/2022

Αντίπαλοι στη Σαουδική Αραβία οι Δώνης-Ουζουνίδης: Τι θέλει η ομάδα του καθενός

aek1924.gr
Η πρώτη αναμέτρηση ποδοσφαιρικών ομάδων του εξωτερικού με Έλληνες προπονητές και στους δυο πάγκους θα γίνει απόψε στη Σαουδική Αραβία. Αντίπαλοι στη Σαουδική Αραβία θα τεθούν σήμερα το απόγευμα οι Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην πρώτη αναμέτρηση ποδοσφαιρικών ομάδων του εξωτερικού με Έλληνες προπονητές και στους δυο πάγκους, η Αλ Φαϊσαλί θα υποδεχθεί την […] The post Αντίπαλοι στη Σαουδική Αραβία οι Δώνης-Ουζουνίδης: Τι θέλει η ομάδα του καθενός appeared first on AEK1924.gr.
11:40 17/03/2022

Ιστορική μονομαχία Δώνη-Ουζουνίδη στην Σαουδική Αραβία!

filathlos.gr
Ιστορική μονομαχία Δώνη-Ουζουνίδη στην Σαουδική Αραβία! 17/03/2022 Αντίπαλοι στην Σαουδική Αραβία θα τεθούν σήμερα το απόγευμα οι Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην πρώτη αναμέτρηση ποδοσφαιρικών ομάδων του εξωτερικού με Έλληνες προπονητές και στους δυο πάγκους, η Αλ Φαϊσαλί θα υποδεχθεί την Αλ Φατέχ. Με την έλευση του Ουζουνίδη λοιπόν πριν από λίγες εβδομάδες να έχει βελτιώσει κάπως τους γηπεδούχους (1 νίκη και 1 ισοπαλία στα δυο ματς), εκείνοι καίγονται απόψε για τη νίκη, ώστε ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη (με τον Δώνη να τους έχει οδηγήσει καλά από τον περασμένο Ιανουάριο και να μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τ
11:22 17/03/2022

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;

filathlos.gr
Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ; 16/03/2022 Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό στοίχημα για 20 υποψήφιους τεχνικούς Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντικατέστησε πριν από λίγες ημέρες τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ως υπηρεσιακός προπονητής. Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος μόνιμος προπονητής της Ένωσης; Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ειδικό στοίχημα, για τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, με 20 υποψήφιους τεχνικούς. Πρώτο φαβορί είναι ο Φερνάντο Σάντος και δεύτερο ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ακολουθούν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ο Μίτσελ, ο Λεονίντ Σλούτσκι και ο Μανόλο Χιμένεθ. Στη λ
09:58 16/03/2022

Ομάδα έκπληξη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη

panathinaikoskosmos.com
⚽️⚽️ Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία... Continue reading Ομάδα έκπληξη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη at Panathinaikos Kosmos.
14:38 27/02/2022

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας ο Ουζουνίδης

thessports.gr
Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Φαϊσαλί. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ουζουνίδης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο (6 μήνες + ένα χρόνο αν η ομάδα παραμένει στην πρώτη κατηγορία ο σύλλογος) με συνολικές αποδοχές που θα φτάνουν […]
14:22 27/02/2022

Μαρίνος Ουζουνίδης: Υπέγραψε στην Αλ Φαϊσαλί

Gazzetta
Προπονητής της Αλ Φαϊσαλί είναι με κάθε επισημότητα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά με τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης ε περίπτωση που παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
09:12 27/02/2022

Μια ανάσα από την Αλ Φαϊσαλί ο Ουζουνίδης

aek1924.gr
Ένα βήμα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Φαϊσαλί βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για τις τελικές συζητήσεις και την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας που έχει επιτευχθεί. Σε προφορική συμφωνία με την Αλ Φαϊσαλί έχει φτάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ομάδα της Σαουδικής […] The post Μια ανάσα από την Αλ Φαϊσαλί ο Ουζουνίδης appeared first on AEK1924.gr.
13:10 26/02/2022

Επιστροφή έκπληξη για Ουζουνίδη - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (photos)

onsports.gr
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίζεται έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή…
11:40 26/02/2022

Προς Σαουδική Αραβία ο Ουζουνίδης

fosonline.gr
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Αλ Φαϊσαλί.
11:06 26/02/2022

«Έγινε ραντεβού με Μελισσανίδη, ψήνεται επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ»! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Έγινε ραντεβού με Μελισσανίδη, ψήνεται επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ»! (ΦΩΤΟ) 20/02/2022 Από το περασμένο καλοκαίρι και την άμεση ή έμμεση συμμετοχή του στο μεταγραφικό αλισβερίσι της ΑΕΚ οδεύει σε μία συνεργασία με την Ένωση. Η αναφορά στον άλλοτε ατζέντη και τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε πρόσφατα ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Όπως αναφέρει παρασκηνιακή στήλη κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας, έχει «ψηθεί» η επίσημη επιστροφή του μετά από εκείνη τη συνεργασία του με το κλαμπ από τότε που ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην ομάδα. Πλέον, λέγεται πως εκείνα που απομένουν είναι το πότε θα μπει στον κιτρινόμαυρο οργα
15:32 20/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load