#Μαριχουάνα

Γερμανία: Μαριχουάνα mein liebe – Νομιμοποιήθηκε η κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς και χιλιάδες το γιόρτασαν δεόντως

documentonews.gr
Νομιμοποιήθηκε η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς και χιλιάδες στο Βερολίνο το γιόρτασαν δεόντως Εκατοντάδες Γερμανοί συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα… Το άρθρο Γερμανία: Μαριχουάνα mein liebe – Νομιμοποιήθηκε η κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς και χιλιάδες το γιόρτασαν δεόντως εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
10:09 11/04/2024

Ο Τάκης Παπαματθαίου αποκαλύπτει: «Ήρθαν με φορείο και με πήραν από την Επίδαυρο»

govastileto.gr
Το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η Καλύτερη» έδωσε ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε τις πιο ακραίες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει αναγκαστεί να παίξει στο θέατρο, ενώ απαντά και για τη σχέση του με τα social media. «Στα 42 […]
20:00 26/10/2023

Θέατρο ΗΒΗ: 20% έκπτωση στα εισιτήρια για τη «Μαριχουάνα της Μαμάς»

youfly.com
20% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», στο Θέατρο ΗΒΗ! The post Θέατρο ΗΒΗ: 20% έκπτωση στα εισιτήρια για τη «Μαριχουάνα της Μαμάς» appeared first on Youfly.
20:58 06/10/2023

Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη: Δείτε το πρώτο teaser της παράστασης

youfly.com
«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», το προκλητικό και ξεκαρδιστικό έργο έρχεται στο θέατρο ΗΒΗ, με το πρώτο teaser να κυκλοφορεί! The post Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη: Δείτε το πρώτο teaser της παράστασης appeared first on Youfly.
14:58 29/07/2023

Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη: Άνοιξε η προπώληση

youfly.com
Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», σε διασκευή και σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη, στο Θέατρο ΗΒΗ! The post Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη: Άνοιξε η προπώληση appeared first on Youfly.
17:58 05/07/2023

4-20: Η ιστορία πίσω από την παγκόσμια ημέρα κάνναβης στις 20 Απριλίου

naftemporiki.gr
Η Παγκόσμια Ημέρα Μαριχουάνας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Απριλίου, στις ΗΠΑ είναι γνωστή και ως 420, αν και δεν γνωρίζουν όλοι για την προέλευσή της, όπως και το ότι… 4-20: Η ιστορία πίσω από την παγκόσμια ημέρα κάνναβης στις 20 Απριλίου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:32 21/04/2023

Σμαράγδα Καρύδη: Με την «Μαριχουάνα της μαμάς» στο θέατρο ΗΒΗ

youfly.com
Αποκλειστικό! Η Σμαράγδα Καρύδη, που έκανε πρεμιέρα με τη νέα σειρά του STAR, IQ 160, έρχεται με διπλό ρόλο στο Θέατρο ΗΒΗ τη νέα θεατρική σεζόν! The post Σμαράγδα Καρύδη: Με την «Μαριχουάνα της μαμάς» στο θέατρο ΗΒΗ appeared first on Youfly.
22:28 27/03/2023

«Χριστέ μου, είναι συγκλονιστικό» – Με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου

eleftherostypos.gr
Μια διαφορετική έναρξη είδαμε σήμερα 11/2 το πρωί στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου να καλημερίζει μουδιασμένη και με σκυμμένο το κεφάλι τους τηλεθεατές, ενώ ίδια διάθεση είχαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: […] Το άρθρο «Χριστέ μου, είναι συγκλονιστικό» – Με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:38 11/02/2023

«Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» – Τον απειλεί με όπλο! Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο

eleftherostypos.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης (12-13/2) εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: Εριξε τη «βόμβα» για λογαριασμό στο Only Fans Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με εξαπάτησε διάσημη Ελληνίδα Τέως βασιλιάς […] Το άρθρο «Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» – Τον απειλεί με όπλο! Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:36 11/02/2023

Δύσκολο Σάββατο ξημέρωσε για την Ελένη Μενεγάκη

eleftherostypos.gr
Στο MEGA βρίσκεται καθημερινά το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και μαζί με την παρέα της κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα θέματα και έχοντας πάντα λαμπερούς καλεσμένους. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: Εριξε τη «βόμβα» για λογαριασμό στο Only Fans […] Το άρθρο Δύσκολο Σάββατο ξημέρωσε για την Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:34 11/02/2023

Αγκαλιά με τον Χάρη Βαρθακούρη και τα παιδιά τους – Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας μετά από μήνες απουσίας

eleftherostypos.gr
Στο παρελθόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ένα από τα πρόσωπα που βλέπαμε στην τηλεόραση, είτε παρουσιάζοντας κάποιο δικό της πρότζεκτ, είτε πηγαίνοντας καλεσμένη σε άλλες εκπομπές. Ταυτόχρονα, ήταν και πολύ ενεργή στα social media και βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ […] Το άρθρο Αγκαλιά με τον Χάρη Βαρθακούρη και τα παιδιά τους – Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας μετά από μήνες απουσίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:14 11/02/2023

Survivor All Star: Γνωστός kick boxer με πολλές διακρίσεις – Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Μεταξά

eleftherostypos.gr
Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στα χρονικά του Survivor είναι αναντίρρητα η Μελίνα Μεταξά, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από τον κύκλο του 2018. Αποτελεί όμως από τις πιο δυνατές γυναίκες για αυτό και δε θα μπορούσε να έλειπε φέτος από το Survivor All Star. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και […] Το άρθρο Survivor All Star: Γνωστός kick boxer με πολλές διακρίσεις – Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Μεταξά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:12 11/02/2023

Βάφει τα χέρια του με αίμα… – Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό!

eleftherostypos.gr
Αδιαμφισβήτητα μια σειρά που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Σασμός, οι εξελίξεις του οποίου γίνονται ολοένα και πιο συνταρακτικές. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να δούμε κι ένα φόνο – σεισμό! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: […] Το άρθρο Βάφει τα χέρια του με αίμα… – Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:10 11/02/2023

Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια!

eleftherostypos.gr
Από διεθνές σύμβολο της αχαλίνωτης ελευθεριότητας στο σεξ και τις ουσίες, σε πόλη του… μέτρου στην -παντός είδους- διασκέδαση θα μεταμορφωθεί σύντομα το Aμστερνταμ. Αυτή η… πουριτανική στροφή αναμένεται να δώσει ανάσα στους κατοίκους του, αλλά θα απογοητεύσει εκατομμύρια φίλους του ανά τον κόσμο. Oπως μεταδόθηκε από τοπικά και διεθνή ΜΜΕ, είναι θέμα χρόνου να […] Το άρθρο Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:22 11/02/2023

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ η Μάιλι Σάιρους: Τι προτιμάει περισσότερο; Μαριχουάνα ή κοκαΐνη. Έτσι “φτιάχνεται” η Miley Cyrus

koolnews.gr
Γεμάτη αποκαλύψεις όσον αφορά την επαφή της με τα ναρκωτικά ήταν σε συνέντευξή της η Μάιλι Σάιρους «Μία φορά θυμάμαι κάπνισα ένα τσιγάρο μαριχουάνας, με σπόρους από peyote (σ.σ. σπόροι κάκτου με παραισθησιογόνες ιδιότητες) μέσα και είδα έναν λύκο να γρυλίζει στο φεγγάρι» ανέφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της για το Rolling Stone. Εκφράζοντας την […] The post ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ η Μάιλι Σάιρους: Τι προτιμάει περισσότερο; Μαριχουάνα ή κοκαΐνη. Έτσι “φτιάχνεται” η Miley Cyrus appeared first on Koolnews.gr.
11:14 25/05/2022

Μαριχουάνα: Γιατί ο αριθμός «420» είναι το παγκόσμιο σύμβολο της

lamianow.gr
Και όμως μαριχουάνα και αριθμός 420 έχουν άμεση σχέση και μάλιστα παγκοσμίως όταν στην αργκό αναφέρεται αυτό το νούμερο υποδηλώνει το συγκεκριμένο φυτό. Πολλοί θεωρούν ότι επειδή η 20η Απριλίου θεωρείται στις ΗΠΑ η γιορτή της κάνναβης, το νούμερο 4/20 είναι αυτό που χαρακτηρίζει την κουλτούρα του καπνίσματος μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς λόγους. Άλλοι πάλι λένε ότι μαριχουάνα και 420 συνδέονται επειδή στις ΗΠΑ οι αστυνομικοί αναφέρονται με τον κωδικό αυτό όταν παίρνουν κάποιο σήμα για παράνομη χρήση. Κάποιοι άλλοι λένε ότι 420 είναι οι χημικές ενώσεις στη μαριχουάνα. Τελικά τι ισχύει και το 420 έχει συνδεθεί με την μαριχουάνα; Από μια παρέα Όπως […] The post Μαριχουάνα: Γιατί ο αριθμός «420
00:00 21/04/2022

Η ιδιαίτερη σχέση του Χ.Εξαρχάκου που στιγμάτισε την προσωπική του ζωή (βίντεο)

pronews.gr
Λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Χρόνη Εξαρχάκου δεν θα βρεις πολλές. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός, ό,τι είχε να πει το έλεγε μέσα από τους ρόλους του, αποφεύγοντας να δίνει «τροφή» για σχόλια σε τρίτους. Οι ερμηνείες του στο θέατρο, αλλά και στο σινεμά (στην εποχή της άνθισης του ελληνικού κινηματογράφου) ήταν το δικό του «αντικλείδι» με το οποίο άνοιξε τις καρδιές του κοινού, κερδίζοντας για πάντα μια θέση εκεί. Άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ, ήταν το όνειρο κάθε σκηνοθέτη, καθώς μπορούσε με μια ατάκα, έναν μορφασμό και τους αυτοσχεδιασμούς του να απογειώσει ακόμη κι έναν μικρό ή δεύτερο ρόλο. Κι όλα αυτά δίχως ίχνος βεντετισμού ή άλλης παθογένειας που μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιους όταν γίνοντ
22:16 01/01/2022

Finos Film: Επικό βίντεο για πιστοποιητικό εμβολιασμού και ξεμάτιασμα...

ieidiseis.gr
Η Finos Film δημιούργησε ένα επικό βίντεο με το οποίο σχολιάζει την πανδημία.Η Finos Film εμπνευσμένη από την πανδημία, δημιούργησε ένα επικό βίντεο, με το οποίο σχολιάζει τον κορονοϊό. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, ξεμάτιασμα και ατάκες από τις ταινίες «Διακοπές στο Βιετνάμ» και «Η Κυρά μας η Μαμμή» δημιουργούν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, που σχολιάζει την επικαιρότητα. Μάλιστα, οι σκηνές που προβάλλονται είναι από τις εξής ταινίες: «Σ’ Αγαπώ», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Νόμος 4000», «Μαριχουάνα Στοπ», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Η Ωραία του Κουρέα», «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Το Αμαξάκι», «Όταν η Πόλις Πεθαίνει», «Η Κυρά μας η Μαμμή». Δείτε το νέο βίντε
17:20 06/10/2021

Η Φίνος Φιλμ ξαναχτυπά: Πιστοποιητικά υγείας και… ξεμάτιασμα (video)

paraskhnio.gr
η Finos Film με όπλο της πρωταγωνιστές αγαπημένων ταινιών, είναι σα να σχολιάζουν με εξαιρετικά επίκαιρο τρόπο το σήμερα με ατάκες που φέρνουν γέλιο μέσα από ένα μοναδικό βίντεο. Το θέμα είναι τα πιστοποιητικά υγείας αλλά και το… ξεμάτιασμα. Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Σ’ Αγαπώ», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Νόμος 4000», «Μαριχουάνα Στοπ», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση», […] The post Η Φίνος Φιλμ ξαναχτυπά: Πιστοποιητικά υγείας και… ξεμάτιασμα (video) appeared first on Paraskhnio.gr.
17:04 06/10/2021

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκινημένος ο Γιώργος Βάλαρης στην κηδεία του τραγουδιστή

in.gr
Ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που έπεισε τον τραγουδιστή να τραγουδήσει το 2018 όλα τα τραγούδια του «Μαριχουάνα Στοπ».
19:48 21/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load