#Ματ Ντέιμον

Ο Ματ Ντέιμον θέλει να επιστρέψει στο franchise Bourne

matrix24.gr
Ο Ματ Ντέιμον επιβεβαίωσε ότι είναι ανοιχτός στην προοπτική να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία του franchise Bourne. Τον Νοέμβριο αναφέρθηκε πρώτη φορά ότι μια νέα ταινία με κεντρικό χαρακτήρα τον Τζέισον Μπορν μπορεί να είναι στα σκαριά, με τον σκηνοθέτη [...]
16:46 20/02/2024

74ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Μικρά πράγματα, μεγάλες προσδοκίες

tovima
Με παρόντες τον Κίλιαν Μέρφι και τον Ματ Ντέιμον συνεργάτες στην δημιουργία της ταινίας «Small things like these» σηκώθηκε η αυλαία της 74ης κινηματογραφικής διοργάνωσης
13:00 16/02/2024

Τζίμι Κίμελ για απεργία των συγγραφέων: «Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες»

thecaller.gr
Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert), Τζίμι Κίμελ (Jimmy […]
11:00 03/09/2023

Τζίμι Κίμελ: Αποκάλυψε την γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Skai.gr
O Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».
10:37 03/09/2023

Ο Ματ Ντέιμον στο ΟΚ!: «Ήμουν τυχερός που βρήκα τη σύζυγό μου»

okmag.gr
O 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον υποδύεται τον στρατηγό Λέσλι Γκρόουβς Τζούνιορ στο νέο επικό θρίλερ του Κρίστοφερ Νόλαν Οπενχάιμερ. Η ταινία εστιάζει στο παράδοξο δίλημμα του αινιγματικού επιστήμονα που πρέπει να ρισκάρει την καταστροφή του κόσμου προκειμένου να τον σώσει. Στους ελληνικούς κινηματογράφους αναμένεται στις 24 Αυγούστου, έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία στο […] The post Ο Ματ Ντέιμον στο ΟΚ!: «Ήμουν τυχερός που βρήκα τη σύζυγό μου» appeared first on OK! Magazine.
07:58 21/08/2023

Ματ Ντέιμον: Γιατί ήταν κόλαση το φιλί μει τη Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε

tromaktiko.gr
Ο Ματ Ντέιμον σε κοινή συνέντευξη με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε. Ο Ματ Ντέιμον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Oppenheimer» αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν στην ταινία του 2011 «We Bought a Zoo», έπρεπε να φιλήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον, η εμειρία […] The post Ματ Ντέιμον: Γιατί ήταν κόλαση το φιλί μει τη Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε appeared first on Tromaktiko.gr.
08:48 01/08/2023

Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε τι συνέβη όταν φίλησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον

okmag.gr
Ο Ματ Ντέιμον και η Σκάρλετ Γιόχανσον είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «We Bought a Zoo» το 2011, με τον διάσημο ηθοποιό να θυμάται σε πρόσφατη συνέντευξή του το φιλί που αντάλλαξε με την τότε κινηματογραφική του παρτενέρ. «Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ Γιόχανσον -μπορείτε να φανταστείτε πόσο απαίσιο ήταν αυτό για μένα; Αλλά το γυρίσαμε. […] The post Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε τι συνέβη όταν φίλησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον appeared first on OK! Magazine.
17:58 28/07/2023

Ματ Ντέιμον: «Ήταν…» – Τι είπε για το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον

in.gr
Τι είπε ο Ματ Ντέιμον για το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον;
16:00 26/07/2023

Έρχεται ο «Ρίπλεϊ» – Όλος ο θίασος!

okmag.gr
Το μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, «Ο Ταλαντούχος Κυρίος Ρίπλεϊ», θα ανεβάσει από τον Ιανουάριο του 2024 στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης ο Πέτρος Ζούλιας. Οι περισσότεροι αγαπήσαμε το έργο από την κινηματογραφική του μεταφορά το 1999, με τους Ματ Ντέιμον, Γκουίνεθ Πάλτροου και Τζουντ Λο. Και οι παλιότεροι από μια προηγούμενη ταινία, της δεκαετίας του ’60 […] The post Έρχεται ο «Ρίπλεϊ» – Όλος ο θίασος! appeared first on OK! Magazine.
14:58 20/07/2023

Ματ Ντέιμον – Λουτσιάνα Μπαρόσο: Διαχυτικοί σε απομακρυσμένη παραλία στη Μύκονο

okmag.gr
Ο 52χρονος Αμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ματ Ντέιμον επέλεξε το Νησί των Ανέμων για τις διακοπές του, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόζο και την κόρη τους Ιζαμπέλα, αλλά και στενούς φίλους του. Ο Ματ Ντέιμον και η οικογένειά του το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουλίου έκαναν το μπάνιο τους […] The post Ματ Ντέιμον – Λουτσιάνα Μπαρόσο: Διαχυτικοί σε απομακρυσμένη παραλία στη Μύκονο appeared first on OK! Magazine.
07:58 06/07/2023

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον με τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ

blueskytv.gr
Ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο (Luciana Barroso) μοιράστηκαν μία γλυκιά στιγμή από τις διακοπές τους με φίλους στην Μύκονο, μεταξύ αυτών τα αδέλφια Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ (Chris και Liam Hemswort). Το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο από το 2005, έδειχνε ευδιάθετο, καθώς απολάμβαναν ένα χορό μαζί […] Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον με τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ on BLUE SKY.
22:46 30/06/2023

Στη Μύκονο με τη σύζυγό του ο Ματ Ντέιμον: Δείτε εικόνες έξω από τη βίλα που μένουν

news.gr
Μαζί τους το φιλικό τους ζευγάρι Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς
13:37 30/06/2023

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον, μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ

tlife.gr
Μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μύκονο για 24 ώρες, ακόμα ένας χολιγουντιανός σταρ To άρθρο Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον, μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 29/06/2023

Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ κατά του Ντόναλντ Τραμπ: Του ζητούν να μη χρησιμοποιεί πλάνα από την ταινία «Air» για την εκστρατεία του

Newsit
Η εταιρεία παραγωγής του Ματ Ντέιμον και του Μπεν Άφλεκ κάλεσε τους υπεύθυνους της καμπάνιας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν προεδρικού υποψήφιου, Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πλάνα από την πρόσφατη ταινία τους «Air». Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε βίντεο ταινίας στην πλατφόρμα του Truth Social που περιελάμβανε μονόλογο από την ταινία της ... Περισσότερα To άρθρο Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ κατά του Ντόναλντ Τραμπ: Του ζητούν να μη χρησιμοποιεί πλάνα από την ταινία «Air» για την εκστρατεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 12/06/2023

Ο Αιγιώτης σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν στην έναρξη του 2ου Evia Film Project

thebest.gr
Ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης με καταγωγή από το Αίγιο που κατοικεί στην  Omaha, στην Νεμπράσκα, Αλεξάντερ Πέιν (Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ σεναρίου, θα βρεθεί στο 2o Evia Film Project (20-24 Ιουνίου 2023), την πράσινη δράση που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για να παρουσιάσει στο κοινό την ταινία του, «Μικρόκοσμος», μια σουρεαλιστική κοινωνική σάτιρα που σχολιάζει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού του πλανήτη με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.
14:00 03/06/2023

Πέδρο Πασκάλ και Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Τζόελ Κοέν

tovima
Ο Ίθαν Κοέν, στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά χωρίς τον αδελφό και μακροχρόνιο συνεργάτη του Τζόελ, συνεργάζεται με τους Πέδρο Πασκάλ και Ματ Ντέιμον.
11:08 19/04/2023

Ποιόν παριστάνει ο Μπεν Αφλεκ στο «Air»; Γιατί πιο eighties δεν γίνεται

thebest.gr
Για πέμπτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ταυτόχρονα συμπαραγωγός και συμπρωταγωνιστής με το στενό του φίλο Ματ Ντέιμον, ο Μπεν Αφλεκ εκπλήσσει από την πρώτη εικόνα του στο φιλμ «Air», μια κομεντί βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.
16:12 07/04/2023

Μάικλ Τζόρνταν, «Εξορκιστής» Ράσελ Κρόοου κι άλλες έξι ταινίες σήμερα στα σινεμά

Newsit
Οκτώ ταινίες κάνουν σήμερα (06.04.2023) πρεμιέρα στα σινεμά. Ταινίες για όλα τα γούστα «βγαίνουν» στα σινεμά, ανάμεσά τους «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι» και το συγκινητικό ελληνικό ντοκιμαντέρ «Το Φωτογραφείο του Μπαμπά μου». Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνει επίσης η πολυαναμενόμενη ταινία των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για τη σχέση του Μάικλ Τζόρνταν με τη ... Περισσότερα To άρθρο Μάικλ Τζόρνταν, «Εξορκιστής» Ράσελ Κρόοου κι άλλες έξι ταινίες σήμερα στα σινεμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:18 06/04/2023

Οι σταρ Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον διατηρούσαν στο ξεκίνημα τους κοινό τραπεζικό λογαριασμό

thebest.gr
Ο 50χρονος σούπερ σταρ Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και ο 52χρονος καλός του φίλος και επίσης σταρ του σινεμά, Ματ Ντέιμον (Matt Damon) είναι ως γνωστόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια (από τα τέλη του ’80, αρχές της δεκαετίας του ’90) φίλοι, έχουν συνεργαστεί στον κινηματογράφο κι έχουν κερδίσει από κοινού και ένα βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου το 1998 για την ταινία του Γκας Βαν Σαντ «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» που πραγματικά τους άνοιξε τις πόρτες στο Χόλιγουντ.
20:44 01/04/2023

Στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ η Tζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας «Air»: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Newsbeast.gr
Στο κόκκινο χαλί του ιστορικού Regency Village Theatre στο Λος Άντζελες δίπλα στον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Air» περπάτησε η Τζένιφερ Λόπεζ. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και για μία ακόμη φορά τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Μαζί τους ήταν οι συμπρωταγωνιστές του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον (Matt Damon), Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman) και Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davi). Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε τις εντυπώσεις με μία δημιουργία του οίκου Antonio Grimaldi. Eπέλεξε ένα διάφανο λευκό τοπ διακοσμημένο με σειρές από λαμπερά στρας και μία εντυπωσιακή φούστα σε έντονο πράσινο χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αστραφτερό clutch και διακριτικά κο
15:16 28/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load