#Μετεωρίτης

Μετεωρίτης εμφανίστηκε πάνω από την Αθήνα – Η πράσινη λάμψη που ξάφνιασε τους πολίτες [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ένα σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα. Για λίγα δευτερόλεπτα ένας μετεωρίτης φώτισε τον νυχτερινό ουρανό, προτού διαλυθεί πλήρως στην ατμόσφαιρα. Οι μετεωρίτες αναφλέγονται κατά την είσοδό τους στην γήινη ατμόσφαιρα λόγω της τριβής, αφήνοντας πίσω τους μια γραμμή φωτός. Ανάλογα με το μέγεθός του, διαλύονται τελείως στην γήινη ατμόσφαιρα ή καταφέρνουν να τη […] Το άρθρο Μετεωρίτης εμφανίστηκε πάνω από την Αθήνα – Η πράσινη λάμψη που ξάφνιασε τους πολίτες [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 19/02/2024

Εντυπωσιακό βίντεο: Μετεωρίτης φώτισε τον ουρανό πάνω από το Μπέρμινχαμ

thebest.gr
Εντυπωσιακό θέαμα τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2023 στην Αγγλία, καθώς ένας μετεωρίτης φώτισε τον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Μπέρμιγχαμ.
02:00 01/01/2024

Αγγλία: Μετεωρίτης έσκισε τον ουρανό του Μπέρμιγχαμ – Βίντεο από τη στιγμή της πτώσης

tanea.gr
Κάμερα σπιτιού κατέγραψε την πτώση του στον νυχτερινό ουρανό της πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου
16:00 31/12/2023

Υπάτη: Με Βυζαντινή λαμπρότητα τιμάται απόψε στην γενέτειρα του ο Άγιος Αθανάσιος ο Μετεωρίτης – Mini Bus για την μεταφορά των πιστών

lamianow.gr
Με αγρυπνία τιμούν σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου, τον άγιο τους, τον άγιο των βράχων, Άγιο Αθανάσιο τον Μετεωρίτη οι Υπαταίοι αλλά και πλήθος ιεραρχών, τοπικών αρχών και πιστών. Ο ΄΄Αγιος Αθανάσιος, γεννήθηκε στην Υπάτη το 1302. Αφιέρωσε τη ζωή του στον χριστιανισμό και θεωρείται ως ο πρώτος μοναχός που ανέβηκε στα Μετέωρα. Ήταν ο πρώτος οικιστής […] The post Υπάτη: Με Βυζαντινή λαμπρότητα τιμάται απόψε στην γενέτειρα του ο Άγιος Αθανάσιος ο Μετεωρίτης – Mini Bus για την μεταφορά των πιστών appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
14:37 31/08/2023

Μία στο εκατομμύριο: Μετεωρίτης διαπέρασε το ταβάνι σπιτιού στο Νιου Τζέρσεϊ – Άναυδη η οικογένεια

eleftherostypos.gr
Ένα μεταλλικό αντικείμενο που πιστεύεται ότι είναι μετεωρίτης τρύπησε μια τρύπα στην οροφή ενός σπιτιού στο κέντρο του Νιου Τζέρσεϊ, έπεσε στο ξύλινο πάτωμα και αναπηδούσε γύρω  – γύρω, στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας. Η οικογένεια που έχει το σπίτι ανακάλυψε τον μαύρο βράχο σε μέγεθος πατάτας σε μια γωνία. Ήταν ακόμα ζεστός. Κανείς δεν τραυματίστηκε […] Το άρθρο Μία στο εκατομμύριο: Μετεωρίτης διαπέρασε το ταβάνι σπιτιού στο Νιου Τζέρσεϊ – Άναυδη η οικογένεια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:24 10/05/2023

Κυριολεκτικά... ουρανοκατέβατο: Μετεωρίτης ενδεχομένως να έπεσε σε σπίτι στο Νιού Τζέρσεϊ

Cnn.gr
Ένα αντικείμενο που ενδεχομένως να είναι μετεωρίτης έπεσε σε σπίτι στο Χόπγουελ Τάουνσιπ του Νιου Τζέρσει στις ΗΠΑ. Περισσότερα...
10:40 10/05/2023

Ιταλία: Μετεωρίτης μισού κιλού «προσγειώθηκε» σε μπαλκόνι το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

eleftherostypos.gr
Ένα «ερωτικό» βρήκε και «βάπτισε» ο Ιταλικός Τύπος για έναν μετεωρίτη που το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου διέσχισε τους ουρανούς των περιφερειών Απουλίας και Βασιλικάτα θέμα για το οποίο έγιναν δεκάδες αναφορές από πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα. Το όνομα που το έδωσαν είναι «ο μετεωρίτης του Αγίου Βαλεντίνου». Σύμφωνα με το παρατηρητήριο Prisma, και όπως […] Το άρθρο Ιταλία: Μετεωρίτης μισού κιλού «προσγειώθηκε» σε μπαλκόνι το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:34 18/02/2023

Ρωσία: Μετεωρίτης κάνει τη νύχτα μέρα στην πόλη Κράσνογιαρσκ - Δείτε εντυπωσιακά βίντεο

ProtoThema.gr
 Κατά τα φαινόμενα, τα υπολείμματα του μετεωρίτη δεν πρόλαβαν να φτάσουν στη γη, καθώς οι τοπικές αρχές έκτακτης ανάγκης δεν ανέφεραν προβλήματα
18:54 31/01/2023

ΗΠΑ: Μετεωρίτης έκανε τη νύχτα μέρα στην Οκλαχόμα (Βίντεο)

lykavitos.gr
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα εντυπωσιακό φαινόμενο και συγκεκριμένα το πέρασμα ενός μικρού μετεωρίτη πάνω από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ.
16:42 21/01/2023

Μετεωρίτης στη Σομαλία έχει δύο ορυκτά που δεν υπάρχουν στη Γη

secnews.gr
Ένας μετεωρίτης που έπεσε το 2020 στη Σομαλία, περιέχει τουλάχιστον δύο ορυκτά που δεν υπάρχουν στη Γη. Η ταυτοποίηση των δύο ορυκτών έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου. Δείτε επίσης: Μικρομετεωρίτης χτύπησε το Webb Telescope προκαλώντας ζημιά Αμέτρητοι διαστημικοί βράχοι εισέρχονται καθημερινά στην ατμόσφαιρα της Γης και αναφλέγονται αμέσως. […] The post Μετεωρίτης στη Σομαλία έχει δύο ορυκτά που δεν υπάρχουν στη Γη appeared first on SecNews.gr.
19:40 30/11/2022

Νορβηγία: Μετεωρίτης σκόρπισε ανησυχία στους κατοίκους

in.gr
Ένας μετεωρίτης σκόρπισε τον πανικό στους κατοίκους της Νορβηγίας όταν πέρασε από πάνω κάνοντας την νύχτα μέρα.
15:28 22/11/2022

Υπάτη – Ο Άγιος των βράχων: Αγρυπνία αύριο στο εμβληματικό Μετόχι του Αγίου Αθανασίου του Μετεωρίτη

lamianow.gr
Με Βυζαντινή λαμπρότητα θα τιμηθεί αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 20.30 το βράδυ,  στην γενέτειρα του Υπάτη, ο Άγιος των Βράχων όσιος Αθανάσιος ο Μετεωρίτης…. Στην πλατεία της Υπάτης θα βρίσκεται το mini bus του Δήμου Λαμιέων από τις 20.15 μέχρι το τέλος της αγρυπνίας για την άμεση μεταφορά και επιστροφή των προσκυνητών. Ο Άγιος των Βράχων, ο Άγιος Αθανάσιος ο Μετεωρίτης, τιμάται και φέτος, στις 31 Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο στην Υπάτη, στο Μετόχι που χτίστηκε προς τιμήν του στο πιο ψηλό κατοικημένο σημείο της πόλης. Πάνω σε ένα βράχο…. Το εμβληματικό Μετόχι του Αγίου Αθανασίου του Μετεωρίτη Της Λίτσας Ι. Χατζηφώτη, αρχαιολόγου Η ώρα που φτάναμε εκεί, πριν από λίγες ημέρες, ήταν
10:52 30/08/2022

Μετεωρίτης εξερράγη πάνω από της ΗΠΑ προκαλώντας πανικό σε τρεις πολιτείες

el.gr
Δέκα φορές πιο λαμπρός από την Πανσέληνο. Το άρθρο Μετεωρίτης εξερράγη πάνω από της ΗΠΑ προκαλώντας πανικό σε τρεις πολιτείες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:48 29/04/2022

Ο πιο ντιζαϊνάτος Μετεωρίτης «έπεσε» στην Φιλανδία

in.gr
Η τριώροφη κατοικία είναι κατασκευασμένη από ξύλο και αποτελείται από μια σειρά ανοικτών δωματίων που συνδέονται μεταξύ τους και ενσωματώνονται στον φυσικό περίγυρο.
23:46 21/03/2022

Φινλανδία: Ένα σπίτι που αναδύεται ως μυστηριώδες αντικείμενο σε δάσος 

okmag.gr
Στην ανατολική Φινλανδία, στον δήμο Kontiolahti, ο «Μετεωρίτης» αναδύεται από τα δάση σαν ένα μυστηριώδες σκοτεινό αντικείμενο. Η τριώροφη κατοικία την οποία σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Ateljé Sotamaa είναι κατασκευασμένη από ξύλο και αποτελείται από μια σειρά ανοικτών δωματίων που συνδέονται μεταξύ τους και ενσωματώνονται στον φυσικό περίγυρο. Μέσα στο πολυεδρικού σχήματος σπίτι, ένα αίθριο […] The post Φινλανδία: Ένα σπίτι που αναδύεται ως μυστηριώδες αντικείμενο σε δάσος  appeared first on OK.
19:54 21/03/2022

Το μυστηριώδες σκοτεινό αντικείμενο μέσα στο δάσος είναι ένα τριώροφο σπίτι

Newsbeast.gr
Ο «Μετεωρίτης» αναδύεται από τα δάση σαν ένα μυστηριώδες σκοτεινό αντικείμενο στην ανατολική Φινλανδία, στον δήμο Kontiolahti. Η τριώροφη κατοικία την οποία σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Ateljé Sotamaa είναι κατασκευασμένη από ξύλο και αποτελείται από μια σειρά ανοικτών δωματίων που συνδέονται μεταξύ τους και ενσωματώνονται στον φυσικό περίγυρο. Μέσα στο πολυεδρικού σχήματος σπίτι, ένα αίθριο με φεγγίτη του οποίου το εμβαδόν είναι 10 τετραγωνικά μέτρα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον έναστρο νυκτερινό ουρανό. Και οι διαμένοντες στην κατοικία μπορούν να απολαύσουν τα αστέρια, πλέοντας σε ένα δίχτυ καταμαράν το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από τον φεγγίτη σε ύψος επτά μέτρων από το έδαφος.
13:36 21/03/2022

Γροιλανδία: Μετεωρίτης δημιούργησε τεράστιο κρατήρα πριν από 58 εκατομμύρια έτη

lykavitos.gr
Ένας τεράστιος κρατήρας θαμμένος κάτω από τους πάγους της βορειοδυτικής Γροιλανδίας είναι πολύ παλαιότερος από ό,τι είχε υποτεθεί έως τώρα. 
01:02 12/03/2022

Μετεωρίτης πάνω απο το Σοτσι, στην πολη της συνάντησης Πούτιν Μητσοτακη

olympia.gr
  Κάτοικοι στο Σότσι ανέφεραν στα κοινωνικά δίκτυα ότι ένας μετεωρίτης εμφανίστηκε πάνω από την πόλη στην περιοχή Λαζαρέβσκογιε, μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti.  Ο μετεωρίτης πιθανότατα κάηκε πριν φτάσει στην επιφάνεια της Γης, αλλά καταγράφηκε  από κάμερες κινητών τηλεφώνων, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων. κυκλώματος τηλεόρασης και συσκευές εγγραφής αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό Vesti Sochi , επιστήμονες από το Νότιο […] Μετεωρίτης πάνω απο το Σοτσι, στην πολη της συνάντησης Πούτιν Μητσοτακη - olympia
20:40 08/12/2021

Βροχή μετεωριτών Orionid: Πώς θα δείτε τα θραύσματα του κομήτη Halley

secnews.gr
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να δείτε στον νυχτερινό ουρανό, την ετήσια βροχή μετεωριτών Orionid. Τα Orionids αναμένεται να κορυφωθούν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, με την πιθανότητα 20 ή περισσότερων μετεωριτών να εμφανιστούν στην ατμόσφαιρα. Δείτε επίσης: Μετεωρίτης προσγειώνεται στο κρεβάτι μιας γυναίκας Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επιπλοκή φέτος ωστόσο: η πανσέληνος. Το βράδυ της […] The post Βροχή μετεωριτών Orionid: Πώς θα δείτε τα θραύσματα του κομήτη Halley appeared first on SecNews.gr.
16:36 20/10/2021

Βίντεο: Μετεωρίτης «σκίζει» τον ουρανό και κάνει τη νύχτα μέρα - Ορατός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Newsit
Εντυπωσιακές εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ της Τρίτης (21/9) στον ουρανό, καθώς προκλήθηκε μια εντυπωσιακή λάμψη όταν έπεσε μετεωρίτης. Φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στα social media, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι το ουράνιο σώμα έγινε ορατό σε αρκετές περιοχές της χώρας.  Ο μετεωρίτης είναι ένα μικρό ουράνιο σώμα που έχει πέσει στην Γη και δεν ... Περισσότερα To άρθρο Βίντεο: Μετεωρίτης «σκίζει» τον ουρανό και κάνει τη νύχτα μέρα - Ορατός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:04 22/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load