#Μούμια

Ρέιτσελ Βάις: Από τη Μούμια στο κρεβάτι του Τζέιμς Μποντ

koolnews.gr
Ο λόγος που ζηλεύουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ δεν είναι η ΜΙ6, αλλά για το Bond Girl που έχει δίπλα του. Η πρώτη φορά που την αντίκρισα ήταν σε μια ταινία ξεχασμένη από τον κινηματογραφικό θεό. Το ‘‘I Want You’’ του Μάικλ Γουίντερμποτομ δεν είναι κάποιο έργο που θα χεις δει, εκτός και αν είσαι σινεφίλ […] The post Ρέιτσελ Βάις: Από τη Μούμια στο κρεβάτι του Τζέιμς Μποντ appeared first on Koolnews.gr.
13:58 13/02/2024

Μούμια 3000 ετών ανακαλύφθηκε στο Περού

blueskytv.gr
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια μούμια περίπου 3.000 ετών στην πρωτεύουσα Λίμα του Περού, όπως δήλωσαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στην πιο πρόσφατη ανακάλυψη στη χώρα των Άνδεων που χρονολογείται στην προ-ισπανική εποχή. Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του San Marcos και ερευνητές, βρήκαν αρχικά υπολείμματα από τα μαλλιά και το κρανίο της μούμιας που έφερε μια δέσμη […] Μούμια 3000 ετών ανακαλύφθηκε στο Περού on BLUE SKY.
14:46 15/06/2023

Μπρένταν Φρέιζερ: Η «Φάλαινα» που ξόρκισε την κατάρα της «Μούμιας» – Η κατάθλιψη, η καταγγελία και το Όσκαρ

tromaktiko.gr
Η ζωή θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο μιας κινηματογραφικής ταινίας. Από αυτές που του Χόλιγουντ λατρεύει να φτιάχνει, με ήρωες που βασανίζονται στην ζωή τους μέχρι να έρθει το χάπι εντ που θα τους λυτρώσει. Και τι καλύτερο «τέλος« από ένα χρυσό αγαλματίδιο. Ο Μπρένταν Φρέιζερ φαίνεται ότι «ξόρκισε» την κατάρα της «Μούμιας» με ένα […] The post Μπρένταν Φρέιζερ: Η «Φάλαινα» που ξόρκισε την κατάρα της «Μούμιας» – Η κατάθλιψη, η καταγγελία και το Όσκαρ appeared first on Tromaktiko.gr.
17:38 13/03/2023

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα της «Μούμιας»

Newsit
Μια επικίνδυνη σκηνή στην ταινία «The Mummy» λίγο έλειψε να κοστίσει ακριβά στον πρωταγωνιστή της, Μπρένταν Φρέιζερ! Το ατύχημα αποκάλυψε ο ίδιος ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο The Kelly Clarkson Show. Ο Μπρένταν Φρέιζερ είπε ότι «πνίγηκε κατά λάθος» κατά τη διάρκεια μιας σκηνής της ταινίας στην οποία ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μπρένταν Φρέιζερ παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα της «Μούμιας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:10 02/03/2023

Brendan Fraser: Παραλίγο να… απαγχονιστεί στα γυρίσματα ταινίας – Η σοκαριστική περιγραφή για το ατύχημα

instyle.gr
Ο Brendan Fraser περιέγραψε γλαφυρά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας “Η Μούμια” το 1999, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. Ο 54χρονος σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Kelly Clarkson και περιέγραψε το περιστατικό, το οποίο συνέβη στη σκηνή της εκτέλεσης του ήρωα τον οποίο υποδυόταν, Rick O’Connell. Όπως σημείωσε, […] The post Brendan Fraser: Παραλίγο να… απαγχονιστεί στα γυρίσματα ταινίας – Η σοκαριστική περιγραφή για το ατύχημα appeared first on InStyle.
13:32 01/03/2023

Brendan Fraser: “Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ” – Η συγκινητική ομιλία του στα Critics Choice Awards

instyle.gr
O Brendan Fraser κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού στα φετινά βραβεία Critics Choice, για τον ρόλο που υποδύεται στην δραματική ταινία «The Whale». Πρόκειται για μία συγκλονιστική ερμηνεία που έφερε ξανά στο προσκήνιο τον πρωταγωνιστή της ταινίας ¨Η Μούμια”, ο οποίος είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια. Όπως όλα δείχνουν θέτει υποψηφιότητα να είναι ο […] The post Brendan Fraser: “Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ” – Η συγκινητική ομιλία του στα Critics Choice Awards appeared first on InStyle.
20:01 16/01/2023

Κρίστοφερ Λι: Πέντε αλήθειες που δεν γνωρίζετε για τον εμβληματικό ηθοποιό

Newsbeast.gr
Είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στον Πόλεμο των Άστρων, στις ταινίες τρόμου της Hammer (Η Κατάρα του Φράνκεσταϊν, Δράκουλα, Η Μούμια), στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και στο franchise του Τζέιμς Μποντ. Και απ’ ό,τι αποδεικνύεται και παρακάτω, ο Κρίστοφερ Λι, που γεννήθηκε πριν από 100 χρόνια στις 27 Μαΐου 1922, είχε μια πολύ εντυπωσιακή ζωή. Μάθετε παρακάτω κάποια από τα πιο  διασκεδαστικά αλλά και αποτρόπαια γεγονότα στην ζωή ενός από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς τρόμου όλων των εποχών. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της φωνής του γηραιότερου ηθοποιού σε βιντεοπαιχνίδια Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, ο Λι είναι ο γηραιότερος ηθοποιός όλων των εποχώ
21:12 15/01/2023

«Η φάλαινα»: Ας αγαπήσουμε τα λάθη μας

eretikos.gr
Παύλος Θ. Κάγιος «Η φάλαινα». Πάντα ξεχωριστός και υπέρ των διαφορετικών και «προβληματικών» ηρώων, ο Ντάρεν Αρονόφσκι («Π», “Μαύρος Κύκνος”, “Μητέρα”), σκηνοθετεί εδώ το μοναχικό και αδιέξοδο οδοιπορικό ενός «απωθητικού» ήρωα. Ο Μπρένταν Φρέιζερ (“Η Μούμια”) κάνει μία σπαρακτική και καθηλωτική ερμηνεία στο διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ. Και θεωρούμε […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:38 12/01/2023

Μπρένταν Φρέιζερ: Η σεξουαλική επίθεση, τα ψυχικά προβλήματα και η μεγάλη επιστροφή που τον φέρνει κοντά στο Όσκαρ

ProtoThema.gr
Η τραγική ιστορία της ζωής του - Η «άνοδος» και η «πτώση» του σταρ της τριλογίας, «Η Μούμια»
22:32 20/11/2022

Μούμια 3.500 ετών αποκαλύπτεται μέσα από μια εντυπωσιακή ψηφιακή απεικόνιση (ΦΩΤΟ)

el.gr
Περίπου 3.000 χρόνια μετά την ταφή του Αμενόφι, μια ομάδα ερευνητών χρησιμοποίησε αξονικές τομογραφίες για να «ξετυλίξει» ψηφιακά το σώμα του για πρώτη φορά. Το άρθρο Μούμια 3.500 ετών αποκαλύπτεται μέσα από μια εντυπωσιακή ψηφιακή απεικόνιση (ΦΩΤΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:50 28/12/2021

Δωρεάν στο YouTube επτά κλασικές ταινίες τρόμου

ieidiseis.gr
Κλασικές ταινίες τρόμου θα είναι διαθέσιμες δωρεάν στο YouTube από τα μέσα Ιανουαρίου. Είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου; Το YouTube θα σας δώσει τη δυνατότητα ν’ απολαύσετε δωρεάν επτά διαμάντια του είδους. Ειδικότερα, μέσα στον Ιανουάριο, η  μεγάλη αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών, NBCUniversal, θα παραχωρήσει στο YouTube επτά κλασικές, ασπρόμαυρες ταινίες τρόμου, προκειμένου να τις παρακολουθήσουν δωρεάν οι χρήστες του. Μεταξύ των αποκαταστημένων ταινιών που θα μεταφορτωθούν στο κανάλι «Fear: The Home of Horror» από τις 15 Ιανουαρίου, είναι το φιλμ τρόμου «Δράκουλας» (1931) με τον Μπέλα Λουγκόζι το οποίο φέτος γιορτάζει την 90η επέτειό του. Η ταινία «Η Μούμια», με πρωταγωνιστή τον Μπό
13:22 07/01/2021

Ταινίες στην τηλεόραση (1/7): Άφθαρτος, Η Μούμια, Αόρατος Εχθρός

fosonline.gr
Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.
10:14 01/07/2020

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο επόμενος λυκάνθρωπος στην ταινία «Wolfman»

Gazzetta
Ο 39χρονος βραβευμένος Καναδός ηθοποιός εντάσσεται στο «σύμπαν των τεράτων» της Universal, πλάι στον Δράκουλα, τη Μούμια και τον Φρανκενστάιν.
20:54 24/06/2020

Μούμια Αιγύπτιου ιερέα “επέστρεψε” στην ζωή: Ακούστηκε η φωνή του μετά από 3.000 χρόνια (Βίντεο)

blueskytv.gr
Βρετανοί επιστήμονες πραγματοποίησαν κατά κάποιο τρόπο την επιθυμία ενός Αιγύπτιου ιερέα για μεταθανάτια ζωή, καθώς αναπαρήγαγαν εν μέρει τη φωνή του με τη βοήθεια τεχνητών φωνητικών χορδών. Όμως ο ήχος που βγαίνει, θυμίζει λίγο… βέλασμα προβάτου, πράγμα που ίσως δεν θα άρεσε στον ιερέα και γραφέα Νεσιαμούν, ο οποίος έζησε στο ναό του Άμων στο […] Μούμια Αιγύπτιου ιερέα “επέστρεψε” στην ζωή: Ακούστηκε η φωνή του μετά από 3.000 χρόνια (Βίντεο) on BLUE SKY.
18:46 24/01/2020

5 γεωτρήσεις ενέκρινε ο Ερντογάν

militaire.gr
Πέντε γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο για το 2020 προγραμματίζει η Τουρκία συμπεριλαμβανομένων και περιοχών στην κατεχόμενη Κύπρο, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας. Με βάση το πρόγραμμα της Τουρκίας το οποίο ενέκρινε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε αυτό το πλαίσιο στόχος είναι να συνεχιστούν οι δισδιάστατες έρευνες 3 χιλιάδων χλμ και […] The post 5 γεωτρήσεις ενέκρινε ο Ερντογάν appeared first on Militaire.gr.
00:00 05/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load