#Μπενφίκα

Η Μπενφίκα είναι η πιο κερδοφόρα ομάδα της δεκαετίας στον κόσμο – Το αδιανόητο ποσό από τις μεταγραφές

in.gr
Η Μπενφίκα είναι το καλύτερο selling club σε όλο τον κόσμο την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με έρευνα που έγινε.
14:19 18/10/2024

Μπενφίκα: Πρόταση - σοκ από την Εισαγγελία, ζητά τον αποκλεισμό της έως και για τρία χρόνια!

Gazzetta
Βαραίνει η υπόθεση διαφθοράς για τη Μπενφίκα, με την Εισαγγελία να ζητάει τον αποκλεισμό της από κάθε αθλητική δραστηριότητα για διάστημα μεταξύ έξι μηνών και τριών ετών.
00:19 16/10/2024

Πορτογαλία: Η Μπενφίκα παραπέμφθηκε σε δίκη για διαφθορά και στημένους αγώνες

ProtoThema.gr
Το κατηγορητήριο στοχεύει τους νομικούς εκπροσώπους «δύο αθλητικών εταιρειών» και αφορά υποψίες για «επιδεινούμενη ενεργητική και παθητική διαφθορά»
22:45 15/10/2024

Η Μπενφίκα κατηγορείται για φορολογικές απάτες και κινδυνεύει μέχρι και με τριετή αποκλεισμό

Newsit
Μεγάλα νομικά μπλεξίματα για την Μπενφίκα. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, κινδυνεύει με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις για περίοδο από 6 μήνες έως και 3 χρόνια! Η Μπενφίκα κατηγορείται για οικονομικές παραβάσεις και φορολογικές απάτες που φέρεται να διέπραξε σε μετεγγραφές που ολοκλήρωσε την τριετία 2016-2019. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, τα πορτογαλικά Μέσα μεταδίδουν ότι ... Περισσότερα To άρθρο Η Μπενφίκα κατηγορείται για φορολογικές απάτες και κινδυνεύει μέχρι και με τριετή αποκλεισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:28 15/10/2024

Βαγγέλης Παυλίδης: Ποιος είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ - Το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη, η θητεία σε Ολλανδία, Γερμανία και η απογείωση στη Μπενφίκα

ProtoThema.gr
Η ιστορία του «χρυσού» σκόρερ της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ και του πιο... ακριβού Έλληνα ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το transfermarkt - Η μεταγραφή στα 16 στη Μπόχουμ, η Ντόρτμουντ, η καριέρα στην Ολλανδία, το «μπαμ» με τη Μπενφίκα και η γυναίκα της ζωής του
20:54 11/10/2024

Βαγγέλης Παυλίδης: Εκτόξευση

sportime.gr
Ανέβασε κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία και τις μετοχές του στην Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης με τα γκολ του στην Αγγλία Agent Greek για το sportime.gr.
11:21 11/10/2024

Η Ελλάδα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Αγγλία

olympia.gr
Κι όχι οπουδήποτε, στον ναό του ποδοσφαίρου, το «Γουέμπλεϊ». Φορτισμένοι οι διεθνείς από τον χαμό του συμπαίκτη τους, του Τζορτζ Μπάλντοκ είχαν ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουν. Ο Βαγγέλης Παυλίδης έγραψε ιστορία. Ο σέντερ φορ της Μπενφίκα σημείωσε δύο γκολ, στο 50′ και στο 90+4, ενδιάμεσα είχε σημειώσει άλλο ένα που δεν μέτρησε ως οφ […] Η Ελλάδα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Αγγλία - olympia
11:17 11/10/2024

Ελλάδα-Αγγλία 0-1 με γκολ Παυλίδη και κλάματα για Μπάλντοκ

eleftherostypos.gr
Η  Ελλάδα με τον Παυλίδη πάγωσε το Γουέμπλεϊ στον εξελίξη αγώνα με την Αγγλία  και όλοι αφιέρωσαν το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Όπως είναι φυσικό, το γκολ αφιερώθηκε τόσο από τον Παυλίδη όσο και από όλη την ομάδα στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο επιθετικός της Μπενφίκα έδειξε το μαύρο περιβραχιόνιο και τον ουρανό ενώ σύσσωμοι οι […] Το άρθρο Ελλάδα-Αγγλία 0-1 με γκολ Παυλίδη και κλάματα για Μπάλντοκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 11/10/2024

Ο Λιούμπομιρ Φέισα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Newsit
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα, Λιούμπομιρ Φέισα, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με την Παρτιζάν να αποτελεί τον τελευταίο του “σταθμό”. Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε για μία τριετία στον Ολυμπιακό και κατέκτησε μαζί του, τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία του στην Μπενφίκα, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λιούμπομιρ Φέισα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 09/10/2024

Τα «γαλόνια» του Παυλίδη και ο φορμαρισμένος Ρέτσος

in.gr
Ο σέντερ φορ της Μπενφίκα μπορεί να »μπει στα παπούτσια» του Ιωαννίδη και ο Ρέτσος κάνει τον Γιοβάνοβιτς να χαμογελά
18:01 09/10/2024

Ρούι Κόστα στο Gazzetta: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Παυλίδη»

Gazzetta
Ο μεγάλος Μανουέλ Ρούι Κόστα βρέθηκε στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA και σχολίασε στο Gazzetta την παρουσία του Παυλίδη στην Μπενφίκα.
12:37 09/10/2024

Νασιονάλ - Μπενφίκα: Η οριστική διακοπή του αγώνα ήρθε λόγω... ομίχλης!

Παραπολιτικά
Mπορεί το παιχνίδι της Νασιονάλ με την Μπενφίκα να ξεκίνησε κανονικά ωστόσο στο 9ο λεπτό διακόπηκε οριστικά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών με την... εμφάνιση έντονης ομίχλης.
22:19 06/10/2024

Champions League: Μπάγερν και Ρεάλ «γονάτισαν» σε Βίλα Παρκ και Λιλ, «ζωγραφιά» ο Τζόλης, 3-2 με ανατροπή η Γιουβέντους στη Λειψία - Δείτε τα 26 γκολ της βραδιάς

ProtoThema.gr
Η Άστον Βίλα, 42 χρόνια μετά την ιστορική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, επικράτησε 1-0 των Βαυαρών - Ο Τζόλης οδήγησε σε μεγάλη νίκη τη Μπριζ - Στο καναβάτσο η Ρεάλ από τη Λιλ, επιβίωσε η Γιουβέντους με δέκα παίκτες - Νίκες για Μπενφίκα και Λίβερπουλ
00:54 03/10/2024

Η βαθμολογία της League Phαse του Champions League μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής

Newsit
Στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς φιγουράρουν οι Ντόρτμουντ, Μπρεστ, Λεβερκούζεν, Λίβερπουλ, Μπενφίκα, Άστον Βίλα και Γιουβέντους μετά από δύο αγωνιστικές στη League Phase του Champions League. Επτά ομάδες κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με την Μπρεστ να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, τη Λίβερπουλ τη σταθερή δύναμη ... Περισσότερα To άρθρο Η βαθμολογία της League Phαse του Champions League μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:46 03/10/2024

Champions League: Λάμψη Τζόλη για τη Μπριζ, τετράστερη η Μπενφίκα, αλύγιστη Γιουβέντους!

Gazzetta
Το μαγικό δεξί του Τζόλη υπέγραψε το «διπλό» της Μπριζ επί της Στουρμ Γκρατς (0-1), τη στιγμή που η Μπενφίκα με συνδρομή Παυλίδη διέλυσε την Ατλέτικο (4-0). Νίκες για Γιουβέντους, Λίβερπουλ, «γλίστρησε» η Μπάγερν.
00:11 03/10/2024

Έκανε την έκπληξη η Λιλ κόντρα στη Ρεάλ (1-0) – Η Μπενφίκα ισοπέδωσε την Ατλέτικο (4-0)

in.gr
Η Λιλ επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ. Απίθανη Μπενφίκα διέσυρε με 4-0 την τραγική Ατλέτικο την ώρα που η Λίβερπουλ «καθάριζε» με 2-0 την Μπολόνια.
00:11 03/10/2024

Champions League: Έλαμψαν Τζόλης και Παυλίδης, γκέλες για Ρεάλ και Μπάγερν Μονάχου – Aποτελέσματα, φάσεις και γκολ

Newsit
Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε, με τον Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της καριέρας του στη διοργάνωση και τον Βαγγέλη Παυλίδη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στον θρίαμβο της Μπενφίκα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σούπερ γκέλες για Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, επικό διπλό για Γιουβέντους. 26 γκολ σημειώθηκαν στη δεύτερη ημέρα ... Περισσότερα To άρθρο Champions League: Έλαμψαν Τζόλης και Παυλίδης, γκέλες για Ρεάλ και Μπάγερν Μονάχου – Aποτελέσματα, φάσεις και γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:10 03/10/2024

Champions League: Γκέλα της Ρεάλ, πάρτι της Μπενφίκα κόντρα στην Ατλέτικο και με Παυλίδη!

Παραπολιτικά
Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα στη Γαλλία και ηττήθηκε 1-0 από τη Λιλ για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ενώ η Μπενφίκα θριάμβευσε 4-0 της Ατλέτικο έχοντας τον Παυλίδη εκ των πρωταγωνιστών της
00:10 03/10/2024

Champions League Live: Απίθανη η Γιουβέντους με 10 παίκτες! Στο... καναβάτσο Ρεάλ και Μπάγερν

Newsit
Η δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ – Μπολόνια, Λειψία – Γιουβέντους, Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μονακό, Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης, Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου και Στουρμ Γκρατς – Κλάμπ Μπριζ. Προηγήθηκαν οι νίκες της Αταλάντα με 3-0 επί της Σαχτάρ και της Φέγενορντ ... Περισσότερα To άρθρο Champions League Live: Απίθανη η Γιουβέντους με 10 παίκτες! Στο... καναβάτσο Ρεάλ και Μπάγερν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:55 02/10/2024

Παυλίδης: Του έγιναν δύο πέναλτι στην ίδια φάση, ο Ντι Μαρία ευστόχησε από τα 11 βήματα (vid)

Gazzetta
Η Μπενφίκα έκανε με τον Ντι Μαρία από τα 11 βήματα το 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο, σε μία φάση όπου έγιναν στον Παυλίδη δύο πέναλτι από ισάριθμους παίκτες αλλά ο ρέφερι «χρειάστηκε» το VAR για να υποδείξει την παράβαση.
23:47 02/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load