#Μυλοπόταμος

Φωτιά στη Τζια – Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει το νησί, ενισχύονται οι δυνάμεις

in.gr
Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Μυλοπόταμος στη νήσο Κέα (Τζια) με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
18:00 08/11/2023

Φωτιά στον Μυλοπόταμο Κέας - Αναμένονται ενισχύσεις από το Λαύριο

real.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Μυλοπόταμος της Κέας (Τζιά) σε χαμηλή βλάστηση.
17:10 08/11/2023

Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τους πυροβολισμούς σε ιδιοκτήτη καφενείου – Άφαντος ο δράστης

lamianow.gr
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ιδιοκτήτης καφενείου  –  Ο δράστης φέρεται ότι είχε γειτονικό καφενείο και με το θύμα διεκδικούσαν τους ίδιους χώρους για τραπεζοκαθίσματα Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στον Μυλοπόταμο, καθώς υπάρχει φόβος για προσπάθειες αντεκδίκησης για τον βαρύτατο τραυματισμό του 50χρονου ιδιοκτήτη καφενείου στην Αξόπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον καταιγισμό πυρών που […] The post Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τους πυροβολισμούς σε ιδιοκτήτη καφενείου – Άφαντος ο δράστης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:37 01/08/2023

Μυλοπόταμος: Η παραλία-σταρ του Πηλίου

Newsbeast.gr
Αν μας ζητούσαν να ορίσουμε μία παραλία- συνώνυμη του Πηλίου αυτή θα ήταν σίγουρα ο Μυλοπόταμος. Η παραλία- σταρ, για πολλούς, στο βουνό των Κενταύρων συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες του κοινού, αλλά και στις πιο εντυπωσιακές που θα συναντήσει κανείς στην ευρύτερη περιοχή. Στην ουσία πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία, με κρυστάλλινα νερά πνιγμένη μέσα στο πράσινο. Στο μήκος της έχει άμμο, βοτσαλάκια αλλά και πιο μικρές πέτρες και είναι μια πραγματική όαση για τους τυχερούς που θα απολαύσουν εκεί τις βουτιές τους. Η παραλία στο Πήλιο που προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο Ο Μυλοπόταμος κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες κάποιοι εκ των οποίων είναι φανατικοί. Τα
07:00 30/07/2023

Ρέθυμνο: Στα λευκά Ανώγεια και ο Μυλοπόταμος - Με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων

NewsBomb
Στα λευκά «ντύθηκαν» τα βουνά του Ρεθύμνου - Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολείαΠερισσότερα...
17:12 06/02/2023

Μυλοπόταμος: «Αν τους συναντούσα θα τους έδινα το χέρι και θα ζητούσα συγγνώμη»

logiastarata.gr
Προφυλακιστέος για την επίθεση του στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο κρίθηκε ο 38χρονος, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος στο Ρέθυμνο, που κατηγορείται για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες, στον Μυλοπόταμο. Η απολογία του κράτησε 6 ώρες και ο 38χρονος περιέγραψε στον ανακριτή καρέ – καρέ τι έγινε […] The post Μυλοπόταμος: «Αν τους συναντούσα θα τους έδινα το χέρι και θα ζητούσα συγγνώμη» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:32 28/08/2022

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Βάτσλικ έστειλε τον Ολυμπιακό στους ομίλους – Επιασε τρία πέναλτι

eleftherostypos.gr
Ο Ολυμπιακός με τον Βάτσλικ να πιάνει τρία πέναλτι πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ νικώντας με 3-1 στην παράταση τον Απόλλωνα Λεμεσού. Περισσότερα σε λίγο… Ειδήσεις σήμερα Μυλοπόταμος: «Συμβαίνουν αυτά» λέει ο δικηγόρος του ενός Κρητικού για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες [βίντεο] Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε εκτάκτως τα ξημερώματα στο νοσοκομείο […] Το άρθρο Γιουρόπα Λιγκ: Ο Βάτσλικ έστειλε τον Ολυμπιακό στους ομίλους – Επιασε τρία πέναλτι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:48 26/08/2022

Μυλοπόταμος: Ελεύθερος ο 36χρονος για την καταδίωξη και την επίθεση κατά των τουριστών

Newsit
Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος από την Κρήτη που συμμετείχε στο επεισόδιο με την καταδίωξη και την επίθεση τουριστών στον Μυλοπόταμο, η οποία συνέβη δίπλα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα (25.8.2022) στον ανακριτή, παρά το γεγονός ότι κατηγορείται για πλημμελήματα, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την καταδίωξη και την επίθεση κατά ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: Ελεύθερος ο 36χρονος για την καταδίωξη και την επίθεση κατά των τουριστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:28 25/08/2022

Μυλοπόταμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των νταήδων της Κρήτης στους Γερμανούς τουρίστες

lamiafm1.gr
Καρέ καρέ φαίνεται στο παρακάτω βίντεο η επίθεση των νταήδων της Κρήτης στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο, με αφορμή μια… προσπέραση στον δρόμο. Σοκάρει η στιγμή που οι Κρητικοί κάνουν όπισθεν με το αγροτικό τους, πάνω στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται από την τηλεόραση της ΕΡΤ, το βίντεο της οποίας κυκλοφορεί στα social media, αυτό […] The post Μυλοπόταμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των νταήδων της Κρήτης στους Γερμανούς τουρίστες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
22:04 24/08/2022

Μυλοπόταμος: «Παράνομη η προβολή του βίντεο» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 38χρονου Κρητικού

Newsit
Τον έντονο εκνευρισμό του εξέφρασε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, ο δικηγόρος του 38χρονου, Διονύσης Βέρρας, για την παράνομη – όπως υποστήριξε- προβολή του βίντεο στα ΜΜΕ που έχει καταγράψει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών, στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη.   «Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: «Παράνομη η προβολή του βίντεο» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 38χρονου Κρητικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:24 24/08/2022

Μυλοπόταμος: Ανακουφισμένοι οι Γερμανοί με τις συλλήψεις των Κρητικών – Τι αλλάζει με το «ρατσιστικό κίνητρο»

logiastarata.gr
Ανακούφιση νιώθουν οι Γερμανοί τουρίστες μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τους καταδίωξαν, εμβόλισαν το όχημά τους και τους χτύπησαν στον Μυλοπόταμο. Οι δύο Κρητικοί συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης ενώ τώρα ο 38χρονος οδηγός παραμένει προφυλακισμένος και ο 36χρονος συνεπιβάτης του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς τον βάραιναν μόνο πλημελληματικές […] The post Μυλοπόταμος: Ανακουφισμένοι οι Γερμανοί με τις συλλήψεις των Κρητικών – Τι αλλάζει με το «ρατσιστικό κίνητρο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:32 24/08/2022

«Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ» – Προθεσμία για τον 38χρονο Κρητικό στον Μυλοπόταμο

tilegrafimanews.gr
ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Ο Μυλοπόταμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα με την επίθεση που πήρε διαστάσεις. Ο 38χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είναι το θύμα των όσων έγιναν με τους Γερμανούς τουρίστες… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Για τον ίδιο ο θόρυβος που προκάλεσε η επίθεση είναι υπερβολικός και αδικαιολόγητος. Υποστηρίζει πως του έσπασε η μύτη από τα χτυπήματα που δέχτηκε από έναν εκ των Γερμανών, που όπως λέει, είναι μποξέρ και τονίζει πως δεν έχει να κρύψει και να φοβάται τίποτα. Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος και περιμένει να δει ποια θα είναι η τύχη του 38χρονου που παραμένει στα χέρια της αστυνομίας. Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου
13:52 23/08/2022

Μυλοπόταμος: Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος – «Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ»

Newsit
Ο Μυλοπόταμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα με την επίθεση που πήρε διαστάσεις. Ο 38χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είναι το θύμα των όσων έγιναν με τους Γερμανούς τουρίστες… Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος ο οποίος μεταξύ άλλων διώκονταν ποινικά για «απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», σε ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος – «Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:54 23/08/2022

Μυλοπόταμος: Αυτοί είναι οι Κρητικοί «νταήδες» που επιτέθηκαν σε τουρίστες – Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας

Newsit
Ο Μυλοπόταμος περιμένει να κλείσει η υπόθεση για να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας από την περιοχή, που έπεσαν πάνω για ένα λόγο που κανείς δεν ήθελε. Τι υποστηρίζουν οι δύο που έχουν συλληφθεί για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες… Ο Μυλοπόταμος είναι ο τόπος καταγωγής τους, το μέρος που έμεναν και αυτό που τα ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: Αυτοί είναι οι Κρητικοί «νταήδες» που επιτέθηκαν σε τουρίστες – Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:44 23/08/2022

Οι Κρητικοί νταήδες λύνουν τη σιωπή τους για πρώτη φορά! «Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν»

irafina.gr
Ο Μυλοπόταμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση που πήρε διαστάσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων. Τι λένε οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες… Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος. Οι δύο κατηγορούμενοι βρισκονται στα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφουν τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής, από τη δική τους οπτική γωνία. Υποστηρίζουν […]
10:52 23/08/2022

Μυλοπόταμος: «Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν» – Οι Κρητικοί νταήδες λύνουν τη σιωπή τους για πρώτη φορά

Newsit
Ο Μυλοπόταμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση που πήρε διαστάσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων. Τι λένε οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες… Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος. Οι δύο κατηγορούμενοι βρισκονται στα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφουν τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής, από τη δική τους οπτική γωνία. Υποστηρίζουν ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: «Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν» – Οι Κρητικοί νταήδες λύνουν τη σιωπή τους για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:30 23/08/2022

Μυλοπόταμος: Με «βαρύ» βιογραφικό οι δράστες – Προσπάθησαν να πείσουν τους Γερμανούς τουρίστες να αποσύρουν τις μηνύσεις

eleftherostypos.gr
Συμπλοκές, ναρκωτικά και εσχάτως… επίθεση σε τουρίστες. «Βαρύ» βιογραφικό διαπιστώθηκε ότι είχαν οι δύο άνδρες που τράκαραν, εμβόλισαν, γρονθοκόπησαν, καταδίωξαν και απείλησαν με μαχαίρι τους τέσσερις τουρίστες από τη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή, στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Σε βάρος του ενός εκ των δύο δραστών της επίθεσης, που παραμένουν «εξαφανισμένοι», εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης για βαριά […] Το άρθρο Μυλοπόταμος: Με «βαρύ» βιογραφικό οι δράστες – Προσπάθησαν να πείσουν τους Γερμανούς τουρίστες να αποσύρουν τις μηνύσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:02 23/08/2022

Μυλοπόταμος: Ένταλμα σύλληψης για τον έναν «νταή» που επιτέθηκε σε Γερμανούς τουρίστες

paraskhnio.gr
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 38χρονο οδηγό που γρονθοκόπησε τους τουρίστες στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη. Ο Μυλοπόταμος συνεχίζει και σήμερα να έχει στραμμένα πάνω του, τα βλέμματα της κοινής γνώμης, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένεται να παραδοθούν οι δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες. Εκείνοι που θίχτηκαν από μία προσπέραση και άρχισαν να τους Το άρθρο Μυλοπόταμος: Ένταλμα σύλληψης για τον έναν «νταή» που επιτέθηκε σε Γερμανούς τουρίστες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:38 22/08/2022

Μυλοπόταμος: «Μπουμπούκια» οι Κρητικοί νταήδες που καταδίωξαν και χτύπησαν τουρίστες για μία προσπέραση

Newsit
Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δράστες πίσω από την επίθεση και ο Μυλοπόταμος περιμένει να μάθει τα στοιχεία τους και επίσημα. Αίσθηση από τις καταγγελίες που έκαναν οι Γερμανοί τουρίστες για την επίθεση που έζησαν… Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος από την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Δράστες ήταν δύο ντόπιοι Κρητικοί ... Περισσότερα To άρθρο Μυλοπόταμος: «Μπουμπούκια» οι Κρητικοί νταήδες που καταδίωξαν και χτύπησαν τουρίστες για μία προσπέραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:56 21/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load