#Νανά Παλαιτσάκη

Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα»

zappit.gr
Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Θανάσης Πάτρας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή, στο OPEN. Μέσα σε όλα, […] The post Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα» appeared first on Zappit.
21:00 19/04/2024

«Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»

happytv.gr
Το Πάμε Δανάη εγκαινιάσε μια καινούργια του στήλη με το challenge του Tik Tok «Φυσικά και…» Στο βίντεο βλέπουμε, τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Θανάση Πάτρα, την Νανά Παλαιτσάκη, τον Τίμο Ζαχαράτο, την Έλενα Κρίτα και τη Βικτώρια Χαλκίτη. Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι πολλά χρόνια επιχειρηματίας.. και φυσικά μέχρι και σήμερα μου κάνουν παζάρια, άλλα εγώ δε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»
13:37 19/04/2024

Νανά Παλαιτσάκη: «Μετέδιδα εκρήξεις με γκαζάκια στην Κυψέλη και από πίσω μου έτριβαν τα τζάμια»

zappit.gr
Μια αναδρομή στην επαγγελματική της διαδρομή έκανε η Νανά Παλαιτσάκη, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε […] The post Νανά Παλαιτσάκη: «Μετέδιδα εκρήξεις με γκαζάκια στην Κυψέλη και από πίσω μου έτριβαν τα τζάμια» appeared first on Zappit.
19:00 03/04/2024

Νανά Παλαιτσάκη για Δημήτρη Παπανώτα: Μιλάει εξαιρετικά άσχημα για τις γυναίκες (βίντεο)

Newside.gr
Κόλαφος ήταν η Νανά Παλαιτσάκη εναντίον του Δημήτρη Παπανώντα, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου. Η δημοσιογράφος σχολίασε τη δήλωση του συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, θα τους μάθει μόντελιγκ». Η Νανά Παλαιτσάκη καταφέρθηκε εναντίον του, λέγοντας: «Η Νόνη κατ΄ αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε [...] Το άρθρο Νανά Παλαιτσάκη για Δημήτρη Παπανώτα: Μιλάει εξαιρετικά άσχημα για τις γυναίκες (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
16:00 07/03/2024

«Κόλαφος» η Νανά Παλαιτσάκη για τον Παπανώτα: «Αυτά που λέει προκύπτουν από αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι

zappit.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε με αιχμηρά σχόλια για την Νόνη Δούνια και το γεγονός ότι θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. […] The post «Κόλαφος» η Νανά Παλαιτσάκη για τον Παπανώτα: «Αυτά που λέει προκύπτουν από αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι appeared first on Zappit.
10:00 07/03/2024

Φωτεινή Πιπιλή: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό η ανασφάλεια για το ότι δεν έχω άντρα»

zappit.gr
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και η Νανά Παλαιτσάκη συνάντησε την Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μίλησε για την καριέρα […] The post Φωτεινή Πιπιλή: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό η ανασφάλεια για το ότι δεν έχω άντρα» appeared first on Zappit.
11:00 21/02/2024

Νέα ακραία επίθεση της Νανά Παλαιτσάκη στην Φαίη Σκορδά

youfly.com
Σήμερα μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Φαίη Σκορδά μιλώντας ξανά με σκληρά λόγια για την παρουσιάστρια. The post Νέα ακραία επίθεση της Νανά Παλαιτσάκη στην Φαίη Σκορδά appeared first on Youfly.
09:58 10/01/2024

Ναταλία Γερμανού: Ενοχλημένη με τη δήλωση της Παλαιτσάκη για τη Σκορδά – «Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη»

tlife.gr
Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε στην κριτική που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά. «Δεν To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Ενοχλημένη με τη δήλωση της Παλαιτσάκη για τη Σκορδά – «Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 06/01/2024

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά: «Βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε; Αλήθεια τώρα;»

thecaller.gr
«Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε», είπε προ ημερών η Νανά Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού εκνευρίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.«Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε», είπε προ ημερών η Νανά Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού εκνευρίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.Ειδικότερα, σήμερα (06/01) η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατά της Νανάς Παλαιτσάκη. «Φυσικά και η Νανά έχει δικαίωμα να έχει τη […]
15:00 06/01/2024

Νανά Παλαιτσάκη κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι ντροπή γιατί έχουν χαθεί τα μπέσα, ο κόσμος ξερνάει πάνω μας»

tlife.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik έβαλαν τέλος στην κόντρα τους το βράδυ της Τετάρτης 3/1 To άρθρο Νανά Παλαιτσάκη κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι ντροπή γιατί έχουν χαθεί τα μπέσα, ο κόσμος ξερνάει πάνω μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/01/2024

Η Νανά Παλαιτσάκη έκανε απολογισμό της χρονιάς: «Σαστίζω ακόμη με το που μπορεί να φτάνει ένας “άνθρωπος”

zappit.gr
Τον δικό της απολογισμό της χρονιάς έκανε η Νανά Παλαιτσάκη με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram για το 2023 που […] The post Η Νανά Παλαιτσάκη έκανε απολογισμό της χρονιάς: «Σαστίζω ακόμη με το που μπορεί να φτάνει ένας “άνθρωπος” appeared first on Zappit.
11:00 31/12/2023

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Καίτης Γκρέυ – Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη

tanea.gr
Η συνέντευξη της Καίτης Γκρέυ στην Νανά Παλαιτσάκη 27 χρόνια πριν.
23:00 18/12/2023

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις, πέταξα καρέκλα σε κεφάλι παραγωγού»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη έδωσε η Γιούλη Ηλιοπούλου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την […] The post Γιούλη Ηλιοπούλου: «Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις, πέταξα καρέκλα σε κεφάλι παραγωγού» appeared first on Zappit.
10:00 01/12/2023

Νανά Παλαιτσάκη: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν ένα παρελθόν, σε αυτό που λέμε απωθημένο

Newsbeast.gr
Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Γιώργου Λιάγκα στον «αέρα» του «Πρωινού» πως «είναι δημοσιογραφική αλητεία να βρίσκουμε δηλώσεις ανθρώπων πριν 15 χρόνια και να τις αλλοιώνουμε στην πορεία», για το θέμα Ζήνα Κουτσελίνη – Μαίρη Συνατσάκη, η Νανά Παλαιτσάκη εξέφρασε σήμερα την άποψή της. «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν ένα παρελθόν, σε αυτό που λέμε απωθημένο. Όταν τα είχε πρωτοφτιάξει η Φαίη με τον Γιώργο, όταν ήταν στην αρχή της σχέσης τους, η Ζήνα δεν χειροκροτούσε πάρα πολύ τη σχέση αυτή» σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Στην συνέχεια η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Επειδή η Ζήνα ήταν πολύ προστατευτική με τη Φαίη, ήταν εκείνη που την έφερε α
00:00 01/12/2023

Νανά Παλαιτσάκη για Κουτσελίνη: «Δεν χειροκροτούσε τη σχέση Λιάγκα – Σκορδά και της το φύλαγε ο Γιώργος»

zappit.gr
Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, ότι «είναι δημοσιογραφική αλητεία να βρίσκουμε δηλώσεις ανθρώπων πριν 15 χρόνια και […] The post Νανά Παλαιτσάκη για Κουτσελίνη: «Δεν χειροκροτούσε τη σχέση Λιάγκα – Σκορδά και της το φύλαγε ο Γιώργος» appeared first on Zappit.
09:02 30/11/2023

Αποκάλυψη Ρίκας Διαλυνά για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με άρπαξε και με πήγε στο δωμάτιο του- Έγινε μεγάλη μάχη… Θα ήταν βιασμός»

thecaller.gr
Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στην επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια.Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στην επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια.Το 1996 η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τον αστέρα του Χόλυγουντ, Γουόρεν Μπίτι. «Ο Γουόρεν Μπίτι, άφησε την συνέντευξη που έδινε στην […]
11:00 17/11/2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τον λυπάται η Νανά Παλαιτσάκη-Αυτό είναι ντροπή!

sportime.gr
Έξαλλη είναι η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, μιας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λόγω της κόντρας που έχει με τον Light, έχει  μπει στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες σε πολλές εκπομπές αλλά και σε αυτή που βρίσκεται, στο Super Κατερίνα του ALPHA. Διαβάστε τη συνέχεια στο mediatime.gr Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
20:46 07/11/2023

Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Super Κατερίνα: «Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο»

zappit.gr
Τον χαμό που έγινε χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα». Η Νανά Παλαιτσάκη […] The post Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Super Κατερίνα: «Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο» appeared first on Zappit.
09:00 07/11/2023

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά»

zappit.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τη δημοσιότητα, την […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά» appeared first on Zappit.
11:00 11/10/2023

Θάνος Ασκητής: «Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί»

zappit.gr
Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στην Νανά Παλαιτσάκη για τα μυστικά των συγχρόνων σχέσεων, τον γάμο του […] The post Θάνος Ασκητής: «Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί» appeared first on Zappit.
11:00 05/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load