#Νάντια Κοντογεώργη

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Μαζί στο θέατρο για πρώτη φορά

govastileto.gr
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής από τις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα μοιράζονται την ίδια σκηνή αυτή τη φορά στο θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Burn this». Η Νάντια Κοντογεώργη παρουσιάζει την πρώτη σκηνοθεσία της στο θέατρο με το «Burn this» του Λάνφορντ Γουίλσον, σε μετάφραση Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Πρόκειται […]
20:00 26/01/2024

Burn this, σε σκηνοθεσία της Νάντιας Κοντογεώργη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

monopoli.gr
Η Νάντια Κοντογεώργη παρουσιάζει την πρώτη σκηνοθεσία της, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, με ένα από τα γνωστότερα έργα του Μπρόντγουεϊ, το «Burn this», ένα έργο για τη σαρωτική δύναμη του έρωτα, τη φιλία, την ομοφοβία, το πένθος και την προσωπική εξέλιξη από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Λάνφορντ Γουίλσον.
16:53 25/01/2024

Τα κλειδιά – για μια δυνατή ζωή: Μια παράσταση για παιδιά με τη Νάντια Κοντογεώργη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

monopoli.gr
Η Νάντια Κοντογεώργη συνδυάζειτο μουσικό θέατρο με την ψυχοθεραπευτική αφήγηση σε μια πρωτότυπη παράσταση για παιδιά και γονείς, βασισμένη βιβλίο θεραπευτικών ιστοριών της Αμερικανίδας ψυχολόγου Νάνσυ Ντέιβις, που παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
14:53 11/10/2023

Κοντογεώργη: «Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ κι επιλέγει ηθοποιούς ως παρουσιαστές»

youfly.com
Η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" για την τακτική της ΕΡΤ να βάζει ηθοποιούς στο κομμάτι της παρουσίασης και συμφώνησε. The post Κοντογεώργη: «Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ κι επιλέγει ηθοποιούς ως παρουσιαστές» appeared first on Youfly.
20:58 26/09/2023

«Τα κλειδιά - για μια δυνατή ζωή» στο Θέατρο Νέου Κόσμου

patrasevents.gr
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, ΑθήναΣάββατο, 14 Οκτ 2023 12:00Τα κλειδιά – για μια δυνατή ζωή Της Νάνσυ Ντέιβις σε μετάφραση κ δραματουργική επεξεργασία της Βαλιας Καράγιωργα Με τη Νάντια Κοντογεώργη Θέατρο του Νέου Κόσμου - Κεντρική Σκηνή, από τις 14 Οκτωβρίου Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00 Ο καλύτερος τρόπος για να σε ακούσει ένα παιδί είναι να του πεις ένα παραμύθι. Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει γραφτεί και μελετηθεί επιστημονικά, για να προσφέρει ψυχοθεραπευτικά οφέλη, συνοδεύεται από ζωντανή κλασική μουσική και και αποκτά θεατρική υπόσταση. Η τέχνη και τα εργαλεία του...
22:53 14/09/2023

Νάντια Κοντογεώγη: Η αμηχανία σε αντίδραση δημοσιογράφου – «Θα χρειαστείτε κάτι άλλο;»

tlife.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 11/6 η Νάντια Κοντογεώργη, η To άρθρο Νάντια Κοντογεώγη: Η αμηχανία σε αντίδραση δημοσιογράφου – «Θα χρειαστείτε κάτι άλλο;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/06/2023

Κόρα Καρβούνη: Έχω επιλέξει να είμαι μονογαμικός άνθρωπος

Newsit
“Το σημαντικότερο στοιχείο στη συντροφικότητα είναι η ελευθερία” εξηγεί η Κόρα Καρβούνη. Για την συντροφικότητα και τις σταθερές στην καθημερινότητα της μίλησε από καρδιάς η Κόρα Καρβούνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot και την Νάντια Κοντογεώργη το μεσημέρι του Σαββάτου στο STAR.  “Μικρότερη νομίζω πως ήμουν πιο καχύποπτο πλάσμα στις σχέσεις μου. Τώρα ... Περισσότερα To άρθρο Κόρα Καρβούνη: Έχω επιλέξει να είμαι μονογαμικός άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:48 27/05/2023

Κόρα Καρβούνη: «Παλαιότερα ήμουν καχύποπτη στις σχέσεις μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κόρα Καρβούνη στην εκπομπή Dot και την Νάντια Κοντογεώργη το μεσημέρι του Σαββάτου […] The post Κόρα Καρβούνη: «Παλαιότερα ήμουν καχύποπτη στις σχέσεις μου» appeared first on Zappit.
16:40 27/05/2023

Ευρυδίκη: «Ανοίγει την πόρτα, τον τραβάει έξω, αρχίζει να φωνάζει και κατέβηκα»

zappit.gr
Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη και την κάμερα της εκπομπής Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο STAR. Μέσα σε […] The post Ευρυδίκη: «Ανοίγει την πόρτα, τον τραβάει έξω, αρχίζει να φωνάζει και κατέβηκα» appeared first on Zappit.
15:16 13/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν ήταν δική μου ιδέα η εκπομπή, το παραδέχομαι»

zappit.gr
Στην κάμερα του DOT και τη Νάντια Κοντογεώργη μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για τη […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν ήταν δική μου ιδέα η εκπομπή, το παραδέχομαι» appeared first on Zappit.
14:54 06/05/2023

DOT: Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης σταματούν τις συνεντεύξεις της εκπομπής – Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει

tlife.gr
Αλλαγές στο DOT. που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα στο Star το Σαββατοκύριακο. Όπως ανέφερε η To άρθρο DOT: Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης σταματούν τις συνεντεύξεις της εκπομπής – Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:38 24/03/2023

Μαντώ: «Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο, μου έκαναν διαθερμίες και ειδικές θεραπείες»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαντώ. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και μεταξύ […] The post Μαντώ: «Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο, μου έκαναν διαθερμίες και ειδικές θεραπείες» appeared first on Zappit.
16:12 19/03/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν μία χρονιά μουδιασμένη, αυτό με βάζει σε σκέψεις για το τι θέλω να κάνω από δω και πέρα

Newsit
“Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μου ανάγκη για του χρόνου” ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στο Dot, με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη. Ο ηθοποιός, που μεταξύ άλλων συμμετέχει στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα εμ την Μπέττυ Μαγγίρα, απάντησε αν θα ήθελε να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή. ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν μία χρονιά μουδιασμένη, αυτό με βάζει σε σκέψεις για το τι θέλω να κάνω από δω και πέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:56 18/03/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό»

zappit.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο Dot. με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για το πώς άλλαξε ως άνθρωπος […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό» appeared first on Zappit.
15:50 11/03/2023

Μελέτης Ηλίας: Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν, ψάχνουν κόσμο

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη, όπου και μίλησε για την καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά, την διάθεση να βρεθεί ο γιος του ... Περισσότερα To άρθρο Μελέτης Ηλίας: Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν, ψάχνουν κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:10 19/02/2023

Μελέτης Ηλίας: «Bάλαμε τον γιο μου στο μπαλέτο, ήθελα να το δοκιμάσει αλλά δεν το αισθανόταν»

zappit.gr
Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον […] The post Μελέτης Ηλίας: «Bάλαμε τον γιο μου στο μπαλέτο, ήθελα να το δοκιμάσει αλλά δεν το αισθανόταν» appeared first on Zappit.
17:50 19/02/2023

Ελένη Γερασιμίδου: Επειδή μας έχουν μες στο σπίτι τους λόγω της τηλεόρασης, νομίζουν ότι μπορούν να μας πουν ό, τι θέλουν!

thecaller.gr
Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή “DOT” με τους Νάντια Κοντογεώργη και Μίνωα Θεοχάρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο του Θεάτρου, την προκατάληψη που βιώνει η κόρη της αλλά και τα περιστατικά που της έχουν τύχει με τους (τηλε)θεατές.Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή “DOT” με τους Νάντια Κοντογεώργη και Μίνωα Θεοχάρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο του Θεάτρου, την προκατάληψη που βιώνει η κόρη της αλλά και τα περιστατικά που της έχουν τύχει με τους (τηλε)θεατές.«Εγώ χρωστάω πολλά ακόμη στο Θέατρο. Το Θέατρο δεν μου χρωστάω. Αν […]
16:24 18/02/2023

Ελένη Γερασιμίδου: «Με δείχνει και γελάει, της λέω… για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί θα πληρώσεις πολλά λεφτά»

zappit.gr
Την Ελένη Γερασιμίδου υποδέχθηκαν στο πλατώ του DOT η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Με δείχνει και γελάει, της λέω… για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί θα πληρώσεις πολλά λεφτά» appeared first on Zappit.
15:42 18/02/2023

Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης: «Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου»

okmag.gr
Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία αλλά και τη μακροχρόνια φιλία τους. «Είμαστε φίλοι από τα 19 και έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις σύνδεσης. Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου, άλλες που ήμασταν 24/7 μαζί. Έχουμε μαλώσει πολλές φορές […] The post Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης: «Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου» appeared first on OK! Magazine.
16:30 24/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load