#Ναόμι Γουότς

Στις 27/4 η Νικόλ Κίντμαν θα λάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου

thebest.gr
Σταρ του Χόλιγουντ όπως η βραβευμένη με 3 Όσκαρ, Μέριλ Στριπ, ο Μόργκαν Φρίμαν, η Ναόμι Γουότς και η Ρις Γουίδερσπουν θα τιμήσουν την Αυστραλή σούπερ σταρ Νικόλ Κίντμαν καθώς της απονέμεται το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI).
05:08 24/04/2024

Η ταλαντούχα Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει βραβείο για την προσφορά της στο σινεμά

Newsit
Δια χειρός Μέριλ Στριπ, στις 27 Απριλίου, η Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI). Η Νικόλ Κίντμαν, την ημέρα της λαμπρής αυτής τελετής, θα έχει την τύχη και την τιμή να έχει στο πλευρό της αστέρες πρώτης γραμμής -εκτός από την Μέριλ Στριπ: Μόργκαν Φρίμαν, Ναόμι Γουότς ... Περισσότερα To άρθρο Η ταλαντούχα Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει βραβείο για την προσφορά της στο σινεμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Ναόμι Γουότς: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός και γιατί δε βάζει πλέον make up στην καθημερινότητά της;

koolnews.gr
Η Ναόμι Γουότς γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1968 στο Shoreham του Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε νεαρή ηλικία, εμφανιζόμενη σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και μικρούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Καριέρα: Η Γουότς έλαβε την αναγνώριση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία “Mulholland Drive” (2001) του David Lynch. Η ερμηνεία […] The post Ναόμι Γουότς: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός και γιατί δε βάζει πλέον make up στην καθημερινότητά της; appeared first on Koolnews.gr.
13:58 25/03/2024

Ναόμι Γουότς: Η εξομολόγηση για την πρόωρη εμμηνόπαυση στα 36 της χρόνια

okmag.gr
Η Ναόμι Γουότς που διαγνώστηκε με πρόωρη εμμηνόπαυση στα 36 της μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξη για την εμπειρία της και εξηγεί γιατί υπάρχει άμεση ανάγκη για ενημέρωση. «Το ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση σε τόσο νεαρή ηλικία δεν ήταν εύκολο, ειδικά σε μία εποχή που υπήρχε τόσο ελλιπής ενημέρωση για το θέμα», ανέφερε σε συνέντευξη που […] The post Ναόμι Γουότς: Η εξομολόγηση για την πρόωρη εμμηνόπαυση στα 36 της χρόνια appeared first on OK! Magazine.
22:58 25/07/2023

Η Ναόμι Γουότς φόρεσε τον τέλειο συνδυασμό παντελονιού και παπουτσιού για τον ζεστό καιρό

ProtoThema.gr
Κάποιοι μπορεί να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν την ιδέα να φορέσουν τζιν το καλοκαίρι, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο look της ηθοποιού, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε.
20:02 14/05/2023

Ναόμι Γουότς: Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι και οι φήμες πως αρραβωνιάστηκε

okmag.gr
Η Ναόμι Γουότς και ο Μπίλι Κράνταπ είναι ζευγάρι από το 2017 και στα βραβεία SAG του 2022 έκαναν για πρώτη φορά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σαν ζευγάρι. Τώρα φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί και αυτό οφείλεται στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε η Ναόμι Γουότς. Η 54χρονη ηθοποιός, εθεάθη με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι […] The post Ναόμι Γουότς: Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι και οι φήμες πως αρραβωνιάστηκε appeared first on OK! Magazine.
14:28 28/04/2023

Ναόμι Γουότς – Μπίλι Κράνταμπ: Έκαναν Πρωτοχρονιά στην Καραϊβική με τα μαγιό τους

okmag.gr
Στο εξωτικό Σεν Μπαρθ βρέθηκε η Ναόμι Γουότς και ο Μπίλι Κράνταπ. Υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά μαζί με τα παιδιά της Βρετανής ηθοποιού. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια, ενώ προσπαθούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Η 54χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 15χρονο Σάσα και τον 13χρονο Κάι, από […] The post Ναόμι Γουότς – Μπίλι Κράνταμπ: Έκαναν Πρωτοχρονιά στην Καραϊβική με τα μαγιό τους appeared first on OK! Magazine.
13:50 08/01/2023

Η Ναόμι Γουότς έγινε 54 και τα βάζει με το Χόλιγουντ - «Σεξισμός να λένε ότι γέρασα, επειδή έχω ρυτίδες»

ProtoThema.gr
«Με ενοχλεί που οι ρυτίδες στις γυναίκες θεωρούνται σημάδι γηρατειών, ενώ για τους άντρες λένε ότι τους προσθέτουν γοητεία και ωριμότητα»
14:42 27/11/2022

8 στιγμές από τη ζωή της Ναόμι Γουότς

eretikos.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:54 28/09/2022

Βασίλης Κικίλιας: Αναδημοσίευσε το video της Ναόμι Γουότς από τις διακοπές της στην Ελλάδα

okmag.gr
Το video που δημοσίευσε η Ναόμι Γουότς αναπολώντας τις διακοπές της στην Ελλάδα αναδημοσίευσε στο Instagram ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο τη διάσημη ηθοποιό που έκανε την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας και στον τουρισμό. Λίγες μόλις μέρες από τότε που η Ναόμι Γουότς έφυγε από […] The post Βασίλης Κικίλιας: Αναδημοσίευσε το video της Ναόμι Γουότς από τις διακοπές της στην Ελλάδα appeared first on OK.
09:14 07/08/2022

Διακοπές στην Κέρκυρα κάνει ο Τομ Χάρντι

Newsbeast.gr
Μετά τη Νικόλ Κίντμαν, τη Ναόμι Γουότς και τον Έλον Μασκ, στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Τομ Χάρντι για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ειδικότερα, ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κέρκυρα, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η περσόνα «Soula Glamorous». Πιο συγκεκριμένα, η Soula Glamorous δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Τομ Χάρντι να κρατάει μια πετσέτα θαλάσσης στον ώμο του.
12:36 22/07/2022

Η Ναόμι Γουότς: «Η εμμηνόπαυση με τάραξε, ήταν σαν σύγκρουση με φορτηγό»

ProtoThema.gr
«Λίγο πριν τα 40 άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω οικογένεια», είπε η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι μπήκε στη φάση της εμμηνόπαυσης, νωρίτερα από ό,τι περίμενε - Δείτε τη δημοσίευσή της και το μήνυμα που πέρασε στους ακόλουθούς της
19:48 09/06/2022

Καμπέρα: Έκθεση για τα επιτεύγματα των Αυστραλών στο Χόλιγουντ

politik.gr
Βραδινό φόρεμα της Σατίν (Νικόλ Κίντμαν) στο μιούζικαλ Moulin Rouge, το νυφικό που φόρεσε η Τόνι Κολέτ στην ταινία «Muriel’s Wedding», πορτρέτα των Κέιτ Μπλάνσετ και Ναόμι Γουότς, αποσπάσματα σκηνών…
17:34 02/02/2022

Η Ναόμι Γουότς ευχαριστεί τον Ντέιβιντ Λιντς 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Mullholland Drive - Δείτε τη φωτογραφία

ProtoThema.gr
 «Ο Ντέιβιντ Λιντς άλλαξε την ζωή μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων», έγραψε η ηθοποιός
00:48 05/06/2021

Ναόμι Γουότς: Νεαρή 52 ετών χωρίς μπότοξ - Το μυστικό μιας σταρ

thetoc.gr
Η Ναόμι Γουότς αρνείται να κάνει μπότοξ και προτιμά να βλέπει το πρόσωπό της με ρυτίδες έκφρασης, παρά ένα ανέκφραστο πρόσωπο.
07:33 12/10/2020

Η άσεμνη χειρονομία της Τζένιφερ Άνιστον για τον κορωνοϊό που… «έριξε» το Instagram

dete.gr
«Φωτιά» στο Instagram έβαλε η Τζένιφερ Άνιστον με μια της ανάρτηση αφιερωμένη στον... κορονοϊό. Στη φωτογραφία της η ηθοποιός κάνει μια άσεμνη χειρονομία κατά του ιού και τα likes έχουν ήδη ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια. Η πρωταγωνίστρια του «The Morning Show» στη λεζάντα της φωτογραφίας της γράφει: «Αγαπητέ κορονοϊέ. Τώρα μπορείς να πας να γ... Ευχαριστώ και αντίο». Η ανάρτησή της άρεσε σε περισσότερους από 6 εκατομμύρια χρήστες των social media, ενώ τα σχόλια από τους διάσημους φίλους της είναι άκρως υποστηρικτικά. Η Μισέλ Φάιφερ γράφει: «Συμφωνώ απόλυτα». Την ίδια άποψη έχει και η Ναόμι Κάμπελ αλλά και η Ναόμι Γουότς, ενώ σε ένα σχόλιο θαυμαστής αναφέρει […]
21:51 09/05/2020

Δέκα νέες ταινίες στο EPTFLIX (Photos)

topontiki.gr
MEDIA«A Good Woman» Με νέες ταινίες, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ και παλιότερες εκπομπές της ΕΡΤ που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση το EPTFLIX φιλοδοξεί να μετατρέψει σε σινεμά το σπίτι μας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Από σήμερα δέκα ακόμη βραβευμένες ταινίες προστίθενται στη λίστα των ξένων ταινιών του EΡΤFLIX, τις οποίες οι τηλεθεατές μπορούν να δουν εντελώς δωρεάν στον χρόνο της επιλογής τους, είτε στην τηλεόρασή τους, είτε στον υπολογιστή τους, είτε ακόμη και στα τάμπλετς τους πληκτρολογώντας τη διεύθυνση https://webtv.ert.gr/ «Βασίλισσα Βικτώρια: τα Χρόνια της Νιότης» Συγκεκριμένα από σήμερα στις on demand πλατφόρμες της ΕΡΤ προστίθενται οι εξής ταινίες: «Βασίλισσα Βικτώρια: τα Χρόνια της Νιότ
15:27 08/05/2020

ΕΡΤ-2: Αφιερώνει τον Μάρτιο στη Γυναίκα

topontiki.gr
MEDIA  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η ΕΡΤ-2 αφιερώνει ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο στη Γυναίκα, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της ταινίες και ντοκιμαντέρ που εστιάζουν σ’ αυτήν. Ειδικότερα, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ-2 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αφιερωματικές ταινίες: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 Στις 23:00 -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- το συγκλονιστικό δράμα «Ένα τραγούδι για το ηλιοβασίλεμα» (Sunset Song), παραγωγής Αγγλίας 2015. Σκηνοθεσία: Τέρενς Ντέιβις. Πρωταγωνιστούν: Άγκνες Ντέιν, Πίτερ Μάλεν, Κέβιν Γκάθρι, Ίαν Πίρι. Στη 01:30 το πολυβραβευμένο βιογραφικό ιστορικό δράμα «Σουφραζέτες» (Suffragette), παραγωγής Αγγλίας 2015. Σκηνοθεσία: Σάρα Γκάβρον. Παίζουν: Κάρ
19:33 04/03/2020

Είναι γεγονός: Η HBO παρήγγειλε το prequel του Game of Thrones

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO παρήγγειλε, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τηλεοπτική σειρά-prequel του «Game of Thrones». Τίτλος της θα είναι «House of the Dragon (Οίκος του Δράκου)» και θα επικεντρώνεται στον οίκο Ταργκάριεν. Η καινούργια σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Fire and Bood (Φωτιά και Αίμα)» που ολοκλήρωσε το 2018 ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin) ως συνοδευτικό του κύριου μυθιστορήματος «A Song of Ice and Fire», στο οποίο βασίστηκε το GoT. Το HBO παρήγγειλε σειρά 10 επεισοδίων της ιστορίας, η οποία τοποθετείται 300 χρόνια πριν από τα όσα συνέβησαν στο GoT και αφηγείται την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν, τον οίκο όπου γεννήθηκε η Ντενέρις την οποία υποδυόταν η Εμίλια Κλαρκ. Ο Μ
17:09 31/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load