#Νέα Στύρα

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

paraskhnio.gr
Ισχυροί ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου φθάνοντας σύμφωνα με την ΕΜΥ κατά τόπους τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων να παραμένουν ανεκτέλεστα. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες,Καβάλα-Πρίνος Το άρθρο Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 16/12/2023

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 26/11/2023- STOP ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

tilegrafimanews.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ -Ανεκτέλεστα παραμένουν πολλά δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω ισχυρών ανέμων, που σύμφωνα με την ΕΜΥ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν κατά τόπους τα 9 και πρόσκαιρα στα πελάγη τα 10 μποφόρ. Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό. Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας. Σε ισχύ είναι εξάλλου απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Θάσος,Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά. Επιβάτ
12:46 26/11/2023

Εύβοια: 69χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της

lamianow.gr
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της έπεσε μία 69χρονη στα Νέα Στύρα, στην Εύβοια, το απόγευμα της Παρασκευής (13.10.2023). Σύμφωνα με το evima.gr, η ηλικιωμένη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 79χρονο σύζυγο της, ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καρύστου, με τραύματα στα χέρια και στα πόδια της. Οι ίδιες […] The post Εύβοια: 69χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 13/10/2023

Γλέντι κατέληξε σε τραγωδία στα Νέα Στύρα της Εύβοιας - Άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε

Newsit
Σε τραγωδία κατέληξε χθες (12.8.2023) γλέντι στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, όταν άνδρας λιποθύμησε ξαφνικά και τελικά έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το evima.gr κατά τη διάρκεια γλεντιού στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, ένας άνδρας 65 ετών αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Στο γλέντι την περιοχή της Εύβοιας επικράτησε ... Περισσότερα To άρθρο Γλέντι κατέληξε σε τραγωδία στα Νέα Στύρα της Εύβοιας - Άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 13/08/2023

Νότια Εύβοια: Κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε σε γλέντι

ieidiseis.gr
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά είχε ήδη χάσει τη ζωή του.Σε τραγωδία κατέληξε ένα γλέντι στα Νέα Στύρα της Εύβοιας το βράδυ του Σαββάτου όπου ένας άνδρας έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, το γλέντι διακόπηκε όταν ο άτυχος άνδρας ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Οι παρευρισκόμενοι αμέσως, μόλις αντιλήφθηκαν τι έχει γίνει, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες έως την άφιξη του ασθενοφόρου που είχαν καλέσει. Μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρύστου. Δυστυχώς, όμως, διαπιστώθηκε κατά την άφιξή του ότι είχε ήδη καταλήξει.
15:46 13/08/2023

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Εύβοια - Κοντά στα Νέα Στύρα το επίκεντρο

Newsit
Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (18.3.2023) στην Εύβοια. Ο σεισμός δεν προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους. Το επίκεντρο του σεισμού είναι 7 χλμ Βορειανατολικά των Νέων Στύρων της Εύβοιας, ενώ σύμφωνα με την ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το εστιακό βάθος ήταν περίπου στα 10,9 χλμ.      To άρθρο Ασθενής σεισμική δόνηση στην Εύβοια - Κοντά στα Νέα Στύρα το επίκεντρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:42 18/03/2023

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

paraskhnio.gr
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, ενώ οι άνεμοι σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 μποφόρ. Κλειστές είναι οι γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου Θάσου, Βόλος-Σποράδες,Αρκίτσα-Αιδηψός και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα. Καλό είναι όσοι Το άρθρο Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια εξαιτίας των ισχυρών ανέμων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:40 05/02/2023

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων λεπτών στην Εύβοια

ProtoThema.gr
Ο πρώτος σημειώθηκε στις 23.13 στα Νέα Στύρα και ο δεύτερος στις 23.18 στο χωριό Ζάρακες
23:30 30/01/2023

Σεισμός στην Εύβοια - Παπαδόπουλος: Η σεισμική δόνηση δεν έχει σχέση με τον σεισμό στα Νέα Στύρα

ProtoThema.gr
«Προτείνω να συστηθεί τώρα η επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου» είπε ο καθηγητής
15:28 28/12/2022

Παραμένουν δεμένα τα πλοία σε Ραφήνα, Πειραιά & Λαύριο – Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

irafina.gr
Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, λόγω των θυελλωδών ανέμων εντάσεως ως 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Λόγω των ισχυρών ανέμων κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα – Θάσος και Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα. Ωστόσο τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού διεξάγονται κανονικά. […]
08:22 20/12/2022

Το κόκκινο τρίγωνο των σεισμών: Ποιες περιοχές της Ελλάδας προβληματίζουν τους σεισμολόγους και γιατί

fimes.gr
Ποιο είναι το κόκκινο τρίγωνο των σεισμών στην Ελλάδα που προβληματίζει τους σεισμολόγους; Αν και οι σεισμολόγοι παρουσιάζονται καθησυχαστικοί για τον σεισμό στην Εύβοια, ωστόσο κάποιες περιοχές τον τελευταίο καιρό, έχουν μπει στο κάδρο των μελετών των καθηγητών. Ωστόσο με ανησυχητική πυκνότητα συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νότια της Εύβοιας, κοντά στα Νέα Στύρα, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Το κόκκινο τρίγωνο των σεισμών: Ποιες περιοχές της Ελλάδας προβληματίζουν τους σεισμολόγους και γιατί.
17:16 17/12/2022

Σεισμός: Οι τρεις περιοχές της Ελλάδας που προβληματίζουν – Ανησυχία για το τρίγωνο Εύβοιας – Θήβας – Αττικής

irafina.gr
Με ανησυχητική πυκνότητα συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στα νότια της Εύβοιας, κοντά στα Νέα Στύρα, με νέες δονήσεις να καταγράφονται πλέον σε ημερήσια βάση, την ώρα που οι ειδικοί βάζουν στο κάδρο της επιστημονικής επαγρύπνησης και άλλες περιοχές, σχηματίζοντας ένα «κόκκινο» τρίγωνο μεταξύ Θήβας, Εύβοιας και Αττικής. Όπως τονίζεται βέβαια, σύμφωνα με την εφημερίδα […]
10:22 16/12/2022

Εύβοια: Σεισμός στα Νέα Στύρα – «Έτρεμε η γη κάτω από τα πόδια μου», είπε η πρόεδρος των Μεσοχωρίων (Photos)

lykavitos.gr
Σεισμός ταρακούνησε την Εύβοια το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4,3 Ρίχτερ.
19:26 14/12/2022

Τσελέντης: Δεν αξίζει τον κόπο για έναν μικρό σεισμό στην Εύβοια να κάνω δηλώσεις

irafina.gr
Μια ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Άκης Τσελέντης σχετικά με τον νέο σεισμό των 4,3 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Ο σεισμολόγος τόνισε ότι ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα λόγω κατευθυντικότητας και ότι πρόκειται για αναμενόμενη μετασεισμική ακολουθία του σεισμού των 5 Ρίχτερ. Ακόμη, πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ […]
18:52 14/12/2022

Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον σεισμό που “ταρακούνησε” τη Ραφήνα: Να περιμένουμε μετασεισμούς ίσως και πάνω από 4,3 ρίχτερ!

irafina.gr
Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:28 της Τετάρτης στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίζεται 8 χλμ. ΝΑ των Ζαράκων Ευβοίας σε εστιακό βάθος 13,5 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αττική ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές   […]
18:12 14/12/2022

Τι λέει ο Λέκκας για τη νέα σεισμική δόνηση που “κούνησε” τη Ραφήνα & ολόκληρη την Αττική

irafina.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη Ραφήνα και σε ολόκληρη την Αττική σημειώθηκε στην περιοχή της Εύβοιας, κοντά στα Νέα Στύρα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 8 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ζαρακών Ευβοίας, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 5 χιλιόμετρα. Όπως […]
17:50 14/12/2022

Εύβοια: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς

lykavitos.gr
Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς, που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή Δήλησο στα Νέα Στύρα, στην Εύβοια.
23:16 20/10/2022

Φωτιά στα Νέα Στύρα – Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Newsit
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου στην περιοχή Δήλησο στα Νέα Στύρα. Στο σημείο στα Νέα Στύρα έφτασαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες των Νέων Στύρων ενώ σύμφωνα με το evima η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης τραυματίστηκε πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στα Νέα Στύρα – Τραυματίστηκε πυροσβέστης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:14 20/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load