#Νεκτάριος Σαντορινιός

Γιάννης Μπουρνούς: Δικαιοσύνη και νησιωτικότητα

ieidiseis.gr
Τα νησιά μας χρειάζονται πολλές καινοτόμες επιχειρήσεις και κλάδους αιχμής που μπορούν να προσελκύσουν κεφάλαια και καταρτισμένους επιστήμονες.  Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο αείμνηστος Νεκτάριος Σαντορινιός έκαναν πράξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο, ενσωμάτωναν για πρώτη φορά σε μια εμβληματική κρατική πολιτική την αρχή της νησιωτικότητας, αρχή που μέχρι τότε παρέμενε περισσότερο στο επίπεδο διακηρύξεων. Η νησιωτικότητα ενεργοποιείται με μηχανισμούς που καθιερώνουν την περιφερειακή δικαιοσύνη, την ισότητα ευκαιριών και υποδομών ανάμεσα στους κατοίκους, τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις της νησιωτικής και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι νησιώτες μας πλήρωσαν ακριβά την απομόνωσή τους από την ηπειρω
06:10 17/05/2023

Νεκτάριος Σαντορινιός: «Θα είσαι δίπλα μας για πάντα» είπε στον επικήδειο ο Αλέξης Τσίπρας

Newsit
Το τελευταίο αντίο στον Νεκτάριο Σαντορινιό που έφυγε πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο είπαν στη Ρόδο συγγενείς και φίλοι. Το παρών έδωσε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας επί ΣΥΡΙΖΑ. Στον επικήδειο για τον Νεκτάριο Σαντορινιό που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 50 του ... Περισσότερα To άρθρο Νεκτάριος Σαντορινιός: «Θα είσαι δίπλα μας για πάντα» είπε στον επικήδειο ο Αλέξης Τσίπρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:54 15/02/2023

Νεκτάριος Σαντορινιός: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

eleftherostypos.gr
Με δημόσια δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Οι δύο υπουργοί εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του […] Το άρθρο Νεκτάριος Σαντορινιός: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:18 14/02/2023

Τα συλλυπητήρια του Γιάννη Πλακιωτάκη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού: «Συνεπής μαχητής»

Newsit
Τη θλίψη του για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού εξέφρασε με δήλωσή του ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικίους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης., τόνισε ότι ο Νεκτάριος Σαντορινιός ήταν ένας καλός φίλος, έντιμος συνομιλητής και συνεπής μαχητής. «Ο Νεκτάριος Σαντορινιός ήταν πάντα ... Περισσότερα To άρθρο Τα συλλυπητήρια του Γιάννη Πλακιωτάκη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού: «Συνεπής μαχητής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:52 13/02/2023

Mετά τον Μανούσο Βολουδάκη έφυγε από τη ζωή και ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός. Ήταν μόλις 50 ετών

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post Mετά τον Μανούσο Βολουδάκη έφυγε από τη ζωή και ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός. Ήταν μόλις 50 ετών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
12:26 13/02/2023

«Σπάνιος άνθρωπος και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας» γράφει για τον Σαντορινιό ο Τσίπρας

paraskhnio.gr
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αποχαιρέτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, το Νεκτάριο Σαντορινιό. «Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος. Η απώλεια για όλους Το άρθρο «Σπάνιος άνθρωπος και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας» γράφει για τον Σαντορινιό ο Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:02 13/02/2023

Τσίπρας: Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε πάνω από όλα ένας σπάνιος άνθρωπος

ProtoThema.gr
«Η απώλεια για όλους μας είναι μεγάλη», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
11:00 13/02/2023

Έφυγε από τη ζωή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ηλικία μόλις 50 ετών – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

irafina.gr
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Νεκτάριος Σαντορινιός, βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, σε ηλικία μόλις 50 ετών. Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο, στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός πατέρας δύο μικρών παιδιών, […]
09:32 13/02/2023

Νεκτάριος Σαντορινιός: Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο

thecaller.gr
Πέθανε μετά από μάχη με την επάρατο νόσο ο Νεκτάριος Σαντορινιός.Πέθανε μετά από μάχη με την επάρατο νόσο ο Νεκτάριος Σαντορινιός.
09:28 13/02/2023

Σαντορινιός: Δίνοντας μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, δηλώνω παρών στον αγώνα

Newsbeast.gr
Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 θα είναι εκ νέου ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι δίνει «μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο». «Προσωπικά, δίνοντας μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, δηλώνω παρών στον αγώνα να αναπνεύσει και πάλι η χώρα και να σταθεί όρθια η κοινωνία. Παρών στα νικηφόρα ψηφοδέλτια της παράταξής μας» γράφει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαντορινιός. Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει μια συστηματική θεσμική εκτροπή. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απειλεί την Δημοκρατία, ζει παρασιτικά από τα δημόσια ταμεία και αυξάνει
17:16 07/02/2023

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών της Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης

naftemporiki.gr
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών Δημόσια Ναυτικής Εκπαίδευσης αναφέρονται με κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριος Σαντορινιός και Ανδρέας Μιχαηλίδης. Τονίζουν, μάλιστα ότι τα αιτήματά τους είναι απόλυτα… ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών της Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:12 02/02/2023

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση – «Με ευθύνη της Κυβέρνησης, αργοσβήνει»

naftemporiki.gr
Ερώτηση, που συνυπογράφεται από 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, κατέθεσαν ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αναπληρωτής Τομεάρχης, σχετικά με την κατάσταση στην οποία… Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση – «Με ευθύνη της Κυβέρνησης, αργοσβήνει» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:34 21/11/2022

ΣΥΡΙΖΑ: Θετικό νέο η έναρξη λειτουργίας της γραμμής Θεσσαλονίκη - Σμύρνη

naftemporiki.gr
Την έναρξη λειτουργίας της γραμμής Θεσσαλονίκη - Σμύρνη χαρετίζουν ο Νεκτάριος Σαντορινιός, τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ο  αναπληρωτής τομεάρχης του κόμματος Ανδρέας Μιχαηλίδης.
15:20 11/10/2022

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τουρκία να σταματήσει να εργαλειοποιεί τους πρόσφυγες

naftemporiki.gr
«Δύο νέες τραγωδίες με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, είναι δυστυχώς σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στη Λέσβο και στα Κύθηρα, σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες», σημειώνουν σε κοινή δήλωσή τους οι αρμόδιοι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Ψυχογιός, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, Εθνικής Άμυνας, Θοδωρής Δρίτσας, Νησιωτικής Πολιτικής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιάννης Μπουρνούς, και ο ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του ΕΚ Κώστας Αρβανίτης.
17:06 06/10/2022

Ν. Σαντορινιός: «Το στοίχημα και το νέο αχαρτογράφητο κεφάλαιο για την Ελληνική ναυτιλία»

naftemporiki.gr
«Η χώρα μας πρωταγωνιστούσε και πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της Ναυτιλίας, κομίζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ναυτικών της και φυσικά την ιδιαίτερη σχέση που οι Έλληνες έχουν με την θάλασσα. Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχουν αναδείξει την Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή στη διεθνή ναυτιλία»,τόνισε μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας. 
18:34 29/09/2022

Το καθεστώς Μητσοτάκη είναι ένα επιτελικό παρακράτος που χρησιμοποιεί αντιθεσμικές μεθόδους για να παραμένει στην εξουσία

olympia.gr
Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατά τη χθεσινή συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, τοποθετήθηκε στη Βουλή για τα θέματα της ακρίβειας αλλά και το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών, που βάλλει την Δημοκρατία μας, όπως χαρακτηριστικά είπε. Παράλληλα τόνισε τις αλλαγές που έφερε στο Νομοσχέδιο ο Υπουργός Ανάπτυξης, αποτέλεσμα της πίεσης του […] Το καθεστώς Μητσοτάκη είναι ένα επιτελικό παρακράτος που χρησιμοποιεί αντιθεσμικές μεθόδους για να παραμένει στην εξουσία - olympia
14:18 01/09/2022

Ν. Σαντορινιός: Σε εξωτερικούς «εχθρούς» φορτώνει τα προβλήματα ο κ. Μητσοτάκης

naftemporiki.gr
«Ο κ. Μητσοτάκης ελίσσεται με θεωρίες συνωμοσίας, φορτώνοντας την ανεπάρκειά του και τα προβλήματα της χώρας σε εξωτερικούς ‘εχθρούς’», ανέφερε σε συνέντευξή του,  ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριος Σαντορινιός.
16:58 31/08/2022

Ν. Σαντορινιός: Ο κ. Μητσοτάκης φορτώνει την ανεπάρκειά του σε εξωτερικούς «εχθρούς»

naftemporiki.gr
«Ο κ. Μητσοτάκης ελίσσεται με θεωρίες συνωμοσίας, φορτώνοντας την ανεπάρκειά του και τα προβλήματα της χώρας σε εξωτερικούς 'εχθρούς', τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο MEGA ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριος Σαντορινιός.
16:48 31/08/2022

Ν. Σαντορινιός: Καμία πρόνοια για την ακρίβεια στα εισιτήρια

naftemporiki.gr
Η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει λάβει εδώ και καιρό ειδική πρόνοια για να μην αυξηθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, συνέπεια του αυξανόμενου κόστους στα ναυτιλιακά καύσιμα, αναφέρει στη «Ν» ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., βουλευτής Δωδεκανήσου, Νεκτάριος Σαντορινιός.  
16:12 17/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load