#Νέλλη Γκίνη

Η Νέλλη Γκίνη συγκινεί: «Υπήρχε μία εγκυμοσύνη την οποία διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

govastileto.gr
Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την πορεία της ως ηθοποιός αλλά και για τις έντονες στιγμές της ζωής της. Αρχικά, η Νέλλη Γκίνη είπε: «Ήταν όλα κανονισμένα και διαλύθηκαν 15 μέρες πριν τον γάμο. Είναι μια ιστορία που ουσιαστικά ήταν […]
22:00 18/01/2024

Νέλλη Γκίνη: «Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

tlife.gr
Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την πορεία της To άρθρο Νέλλη Γκίνη: «Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 17/01/2024

Νέλλη Γκίνη: «Τώρα είναι το στρώμα μου διπλό και μόνη μου καλοπερνώ»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (17/1) η Νέλλη Γκίνη.Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (17/1) η Νέλλη Γκίνη.Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο, τη γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, καθώς και για τη γέννηση του γιου της, Μάριου. «Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε όταν δουλεύαμε στο Στορκ, εγώ ήμουν […]
16:00 17/01/2024

Νέλλη Γκίνη: «Είναι κάτι που υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να φύγω κι εγώ»

zappit.gr
Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου για την απώλεια της αδερφής της και αν θα έκανε […] The post Νέλλη Γκίνη: «Είναι κάτι που υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να φύγω κι εγώ» appeared first on Zappit.
01:00 24/06/2023

Νέλλη Γκίνη: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν ήθελε να δει κανέναν μας πριν πεθάνει»

thecaller.gr
Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΡΤ.Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΡΤ.Η αγαπημένης μας ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της με τον θάνατο αγαπημένων της προσώπων αλλά και τον αείμνηστο συνάδελφο της, Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ειδικότερα, η Νέλλη Γκίνη […]
18:00 10/06/2023

Η Λένα Μαντά στην Αθήνα για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Το μωρό της σοφίτας” από τις εκδόσεις Ψυχογιός

irafina.gr
Η Λένα Μαντά στην Αθήνα Το PUBLIC και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σc Λένας Μαντά στο Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα, τηλ.: 210 8181333). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Δέδες, πρόεδρος Τεχνόπολης, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η Γιώτα Τσιμπρικίδου, δημοσιογράφος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Νέλλη Γκίνη, ηθοποιός. Η […]
00:22 04/05/2023

Νέλλη Γκίνη: Το ιδιαίτερο «αντίο» της στη Ρένα Κουμιώτη

okmag.gr
Πέθανε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου και σε ηλικία 81 ετών, η σπουδαία τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη. Ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του «Nέου Kύματος». Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έγραψε: «Ένα μεγάλο αντίο στην υπέροχη Ρένα Κομιώτη! Αυτή η τόσο βελούδινη φωνή της θα μας συγκινεί πάντα… Όσοι την […] The post Νέλλη Γκίνη: Το ιδιαίτερο «αντίο» της στη Ρένα Κουμιώτη appeared first on OK! Magazine.
09:46 03/04/2023

Νέλλη Γκίνη: «Σε προσωπικό επίπεδο απέτυχα εκτός από το θαύμα που ήρθε στη ζωή μου, τον γιο μου»

okmag.gr
H ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά IQ160, έκανε ένα προσωπικό απολογισμό και αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής της, στα λάθη που έχει κάνει αλλά και στον γιο της. «Σε ένα κέντρο συνάντησα τον Κώστα Μαυρομιχάλη που αργότερα έγινε ο πρώτος μου άνδρας, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μου είπε “θεατρίνα δεν ξέρεις […] The post Νέλλη Γκίνη: «Σε προσωπικό επίπεδο απέτυχα εκτός από το θαύμα που ήρθε στη ζωή μου, τον γιο μου» appeared first on OK! Magazine.
15:26 22/03/2023

Νέλλη Γκίνη: «Στη σχέση με τον Μιχάλη Ζαμπέτα έκανα και γω αυτό το τραγικό λάθος»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στο […] The post Νέλλη Γκίνη: «Στη σχέση με τον Μιχάλη Ζαμπέτα έκανα και γω αυτό το τραγικό λάθος» appeared first on Zappit.
14:24 22/03/2023

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στο Coronet Theater

patrasevents.gr
Φρύνης 11, ΑθήναΠαρασκευή, 17 Μάρ 2023 20:30"Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Λένας Μαντά Σκηνοθεσία Ειρήνη ΙακώβουΑπό 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο Coronet Πρωταγωνιστούν:Μαριάννα Τουμασάτου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νέλλη Γκίνη, Σπύρος Ιωάννου "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι", το αξεπέραστο και πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 από τις εκδόσεις Ψυχογιός και λατρεύτηκε από χιλιάδες αναγνώστες, ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Coronet, με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Νέλλη Γκίνη και τον Σπύρο Ιωάννου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους...
12:38 16/03/2023

Νέλλη Γκίνη: Με την αδελφή μου έζησα την αρρώστιά της, τις αγωνίες, το μαρτύριό της

Newsit
“Τη μητέρα μου, επειδή δεν είδα την ταφή της, την έχω κρατήσει στη σκέψη μου και στην καρδιά μου έτσι όπως την άφησα” ανέφερε η Νέλλη Γκίνη. Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη η Νέλλη Γκίνη κι αναφέρθηκε στις απώλειες δικών της ανθρώπων και στο Me Too. Σίγουρα ο θάνατος της αδελφής ... Περισσότερα To άρθρο Νέλλη Γκίνη: Με την αδελφή μου έζησα την αρρώστιά της, τις αγωνίες, το μαρτύριό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 14/03/2023

Νέλλη Γκίνη: «Μου λέει… σήκωσε λίγο το φορεματάκι σου να δω τα πόδια σου»

zappit.gr
Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Η […] The post Νέλλη Γκίνη: «Μου λέει… σήκωσε λίγο το φορεματάκι σου να δω τα πόδια σου» appeared first on Zappit.
17:04 13/03/2023

Νέλλη Γκίνη: Οι κακοήθειες και τα δημοσιεύματα δεν μπόρεσαν να με νικήσουν ως άνθρωπο

Newsit
“Άλλη η κοινωνία τότε και επειδή ήμουν και πρόσωπο γνωστό, έγινε μεγάλος ντόρος” ομολογεί η Νέλλη Γκίνη. Για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, το παιδί εκτός γάμου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή μίλησε από καρδιάς η Νέλλη Γκίνη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Είστε ... Περισσότερα To άρθρο Νέλλη Γκίνη: Οι κακοήθειες και τα δημοσιεύματα δεν μπόρεσαν να με νικήσουν ως άνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 13/03/2023

Νέλλη Γκίνη: «Είμαι μόνη μου 17 χρόνια, έπαψε πια να με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι»

thecaller.gr
H Νέλλη Γκίνη μίλησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε.H Νέλλη Γκίνη μίλησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε.Διαβάστε ένας απόσπασμα: Είστε ένας πολύ δυνατός και αποφασιστικός άνθρωπος. Γιατί εκείνα τα χρόνια, το να αποφασίσει μια γυναίκα να κρατήσει ένα παιδί εκτός γάμου ήταν πολύ δύσκολο. Μεγάλη απόφαση, αλλά εσείς το τολμήσατε. Εννοείται. […]
21:12 11/03/2023

Η Νέλλη Γκίνη σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων: «Μέχρι αυτή τη στιγμή κουβαλώ το δικό μου σταυρό»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα […] The post Η Νέλλη Γκίνη σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων: «Μέχρι αυτή τη στιγμή κουβαλώ το δικό μου σταυρό» appeared first on Zappit.
19:40 11/03/2023

Νέλλη Γκίνη: Τι απαντά για την Κάτια Δανδουλάκη και την Ελένη Ράντου;

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της για τη […] The post Νέλλη Γκίνη: Τι απαντά για την Κάτια Δανδουλάκη και την Ελένη Ράντου; appeared first on Zappit.
16:06 06/02/2023

Νέλλη Γκίνη: Ο γιος της είναι γνωστός ράπερ και της αφιέρωσει

neolaia.gr
Η Νέλλη Γκίνη βλέπει τον γιο της να έχει κι αυτός καλλιτεχνική φλέβα.
13:48 13/01/2023

Νέλλη Γκίνη: Τα έχω ζήσει όλα, είμαι γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα

Newsit
«Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και πολλά χρόνια», λέει η Νέλλη Γκίνη. Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Νέλλη Γκίνη. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, τη μοναξιά και έκανε την ευχή της για το 2023. Τι θυμάστε από τις απώλειες των αγαπημένων σας προσώπων; Όταν πέθανε η μητέρα μου ... Περισσότερα To άρθρο Νέλλη Γκίνη: Τα έχω ζήσει όλα, είμαι γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:44 08/01/2023

Νέλλη Γκίνη: «Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και πολλά χρόνια»

zappit.gr
Η Νέλλη Γκίνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, τη μοναξιά […] The post Νέλλη Γκίνη: «Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και πολλά χρόνια» appeared first on Zappit.
08:24 08/01/2023

Νέλλη Γκίνη: Η ομορφιά δεν είναι εμπόδιο αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει

Newsit
«Φώναζε έξαλλος… τι ρεζιλίκια είναι αυτά, με ντρόπιασες», λέει η Νέλλη Γκίνη. Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Νέλλη Γκίνη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, αλλά και τη σύγκρουση με τον πατέρα της. Γνωρίζατε από πάντα ότι θα σας κερδίσει η τέχνη και θα γίνετε ηθοποιός; ... Περισσότερα To άρθρο Νέλλη Γκίνη: Η ομορφιά δεν είναι εμπόδιο αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:34 07/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load