#Νικ Κέι

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Έιμι Γουάινχαουζ και Ghostbusters είναι δύο καλοί λόγοι για να πάτε σνινεμά

Newsbeast.gr
Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα μόλις ξεκίνα με μεγάλες… επιστροφίες. Από τη μία ξεχωρίζει η βιογραφική ταινία «Back to Black» για την άνοδο και πτώση της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ και από την άλλη, έχουμε τη μεγάλη επιστροφή των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων των 80ς. Οι Ghostbusters είναι ξανά εδώ, σε μία συνάντηση παλιών και νέων που θα μας συγκινήσει. Στις πρεμιέρες της εβδομάδας έχουμε και τα «Μαθήματα της Μπλάγκα» από την Βουλγαρία, το «Τοτέμ» από το Μεξικό που αποτελεί μία από τις πιο συγκινητικές ταινίες για την παιδική ηλικία, αλλά και το σουρεαλιστικό «Wolfman Radio» του Γιώργου Παντελεάκη. Back to Black Σκηνοθεσία: Σαμ Τέιλορ-ΤζόνσονΣενάριο: Ματ ΓκρίναλςΜουσική: Νικ Κέιβ
08:00 11/04/2024

Ο Νικ Κέιβ δίνει συμβουλές σε επίδοξο έφηβο τραγουδιστή

neolaia.gr
Ο Νικ Κέιβ εξήγησε ότι έγινε τραγουδιστής, όχι επειδή ήταν ταλαντούχος αλλά επειδή είχε την «επιμονή να στέκεται μπροστά σε κόσμο με ανεμελιά και μαγκιά».
12:46 21/11/2023

LIVE Η μεγάλη συναυλία προς τιμήν της στέψης του Βασιλιά Καρόλου - Όλα έτοιμα για την παρέλαση αστέρων

Newsit
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε Κυριακή (7.5.2023) το βράδυ στο Κάστρο του Γουίνσδορ προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, στην οποία αναμένεται να εμφανιστούν αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocceli), ο Νικ Κέιβ (Nick Cave), ο Όλι ... Περισσότερα To άρθρο LIVE Η μεγάλη συναυλία προς τιμήν της στέψης του Βασιλιά Καρόλου - Όλα έτοιμα για την παρέλαση αστέρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:32 07/05/2023

Βασιλιάς Κάρολος: Μετά τη στέψη έρχεται το γεύμα και το μεγάλο πάρτι στο Ουίνδσορ

ProtoThema.gr
Κέιτι Πέρι, Λιονέλ Ρίτσι, Νικ Κέιβ, Take That και Αντρέα Μποτσέλι μεταξύ αυτών που θα βρεθούν στη σκηνή – Στους δρόμους η βασιλική οικογένεια 
15:12 07/05/2023

Ο Κάρολος, οι Μόντι Πάιθον και ο Νικ Κέιβ – Τελικά ποιος νοιάζεται για τον νέο βασιλιά;

naftemporiki.gr
Για να είμαι ειλικρινής, όταν σκέφτομαι τη βρετανική μοναρχία, δεν έρχεται στον νου μου η μακραίωνη ιστορία, ούτε τα σύμβολα, ούτε καν τα σκάνδαλα και οι ενδο-οικογενειακές κόντρες. Δεν με… Ο Κάρολος, οι Μόντι Πάιθον και ο Νικ Κέιβ – Τελικά ποιος νοιάζεται για τον νέο βασιλιά; - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:54 06/05/2023

Βασιλιάς Κάρολος Γ: Το τραγούδι που ζήτησε από τον Μποτσέλι και οι άλλοι σταρ της συναυλίας της στέψης του

ProtoThema.gr
Γιατί οι θαυμαστές του Νικ Κέιβ τού επιτέθηκαν που θα τραγουδήσει στη λαμπερή εκδήλωση
06:40 05/05/2023

Στην στέψη του βασιλιά Κάρολου ο Νικ Κέιβ – «Νιώθω μια ανεξήγητη σύνδεση μαζί του»

Newsbeast.gr
Παρά την κριτική που άσκησαν θαυμαστές του για την απόφασή του να βρεθεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Νικ Κέιβ τόνισε πως θα δώσει κανονικά το «παρών». Το Σάββατο ο γιος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ Β‘, θα στεφθεί βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ η σύζυγός του, Καμίλα, θα στεφθεί βασίλισσα. Μεταξύ των προσκεκλημένων που αναμένεται να παρευρεθούν στην ιστορική τελετή είναι ο Αυστραλός τραγουδιστής Nick Cave, ο οποίος δικαιολόγησε την εμφάνισή του λέγοντας ότι έχει «μία ανεξήγητη συναισθηματική σύνδεση με τη βασιλική οικογένεια». Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Red Hand Files, μέσω του οποίου απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστ
17:28 03/05/2023

Νικ Κέιβ: «Ούτε γκρινιάρης είμαι ούτε αδιάφορος για να αρνηθώ πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου»

tromaktiko.gr
Ο Νικ Κέιβ αποκαλύπτει την «ανεξήγητη προσκόλλησή» του στους βρετανούς βασιλείς πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Ο Νικ Κέιβ αρνήθηκε ότι είναι φιλομοναρχικός ή βασιλικός αφού αποκαλύφθηκε ότι θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, λέγοντας ότι «έχει μια ανεξήγητη συναισθηματική προσκόλληση με τους βασιλείς.» Γράφοντας στο ενημερωτικό του δελτίο το Red […] The post Νικ Κέιβ: «Ούτε γκρινιάρης είμαι ούτε αδιάφορος για να αρνηθώ πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου» appeared first on Tromaktiko.gr.
09:43 03/05/2023

Ο Νικ Κέιβ δηλώνει κεντρώος πολιτικά: «Δεν ξέρω τίποτα με σιγουριά»

in.gr
«Στο κέντρο οι τραγουδοποιοί αισθάνονται πιο ελεύθεροι, λιγότερο περιορισμένοι, λιγότερο δογματικοί, λιγότερο φανατικοί. Βλέπουμε τον κόσμο κυρίως μυστηριώδη, συχνά μυστικιστικό, και μας κάνει να νιώθουμε ταπεινοί, στο βαθμό που δεν ισχυριζόμαστε ότι τον γνωρίζουμε ή ότι τον καταλαβαίνουμε απόλυτα».
13:28 06/04/2023

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Η Λεοπάρδαλη του Χιονιού» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλλει το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία των Μαρί Αμιγκέ και Βενσάν Μουνιέ, «Η Λεοπάρδαλη του Χιονιού». Στις υπέροχες, παγωμένες κορυφές και πεδιάδες στα Ιμαλάια του Θιβέτ, δύο περιπετειώδεις Γάλλοι, ο φωτογράφος άγριας ζωής Βενσάν Μουνιέ και ο ταξιδιωτικός συγγραφέας Σιλβέν Τεσόν, ψάχνουν ένα άπιαστο και δυνατό αρπακτικό, τη λεοπάρδαλη του χιονιού. Τους ακολουθεί, χωρίς να την βλέπουμε εμείς, η Μαρί Αμιγκέ, που συνσκηνοθετεί μαζί με τον Μουνιέ αυτό το ιδιαίτερα πετυχημένα δομημένο και υπέροχα φωτογραφημένο ντοκιμαντέρ.Μια υπέροχη και αναπάντεχη ωδή στη φύση και στη σπάνια αυτή λεοπάρδαλη.Οι προ
10:30 26/03/2023

Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»

Newsit
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Με ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο SAG και μια Χρυσή Σφαίρα, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά είδη τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, γεγονός που τον έκανε τον τέλειο αποδέκτη του Βραβείου Variety Legend & Groundbreaker στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι. Κατά την παραλαβή του ... Περισσότερα To άρθρο Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:12 08/03/2023

Πώς ο Νικ Κέιβ μοιράζεται το πένθος του με το κοινό του

protagon.gr
Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη ο σπουδαίος αυστραλός τραγουδοποιός μιλάει για την αλλαγή του και τη σχέση του με το κοινό του μετά τις τραγικές απώλειές του. Ακόμη αναφέρεται στα ναρκωτικά και γιατί πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση τους The post Πώς ο Νικ Κέιβ μοιράζεται το πένθος του με το κοινό του appeared first on Protagon.gr.
09:56 25/09/2022

Ο Νικ Κέιβ έχασε δύο γιους. Οι θαυμαστές του όμως του έσωσαν τη ζωή

in.gr
Ο ρομαντικός, σκοτεινός στοχαστής μοιράζεται την έμπνευση και τους «δαίμονες» που τροφοδοτούν την τεράστια καριέρα του. Μουσικός, συγγραφέας, ποιητής, σοφός ίσως. «Όσον αφορά όμως τον Άρθουρ και τον Τζέθρο, δεν μπορώ να σκουπίσω τα χέρια μου και να πω: "Εντάξει, τώρα προχωράω"» λέει.
13:02 22/09/2022

Ο Μπράντ Πιτ τώρα και γλύπτης!

protagon.gr
«Η γλυπτική είναι μία διέξοδος και μία μέθοδος αναστοχασμού» δήλωσε ο αμερικανός σούπερ σταρ, ο οποίος συμμετέχει μαζί με τον Νικ Κέιβ σε έκθεση του διάσημου βρετανού καλλιτέχνη, Τόμας Χαουζέγκο The post Ο Μπράντ Πιτ τώρα και γλύπτης! appeared first on Protagon.gr.
09:44 21/09/2022

Mπραντ Πιτ: Φιλοτέχνησε έργα γλυπτικής και ένα απ’ αυτά είναι εμπνευσμένο από το «Star Wars»

dete.gr
Ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει έργα γλυπτικής που δημιούργησε σε μια νέα έκθεση στη Φινλανδία. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt » που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε, η οποία περιλαμβάνει επίσης έργα κεραμικής του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Νικ Κέιβ και του Βρετανού γλύπτη […]
13:58 20/09/2022

Ο Μπραντ Πιτ κάνει ντεμπούτο-έκπληξη ως γλύπτης σε γκαλερί τέχνης στη Φινλανδία

in.gr
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον Αυστραλό μουσικό Νικ Κέιβ και τον Βρετανό γλύπτη Τόμας Χάουζιγκο στην πρώτη του δημόσια έκθεση τέχνης. Πολυτάλαντος και «σε μεγάλο βαθμό αυτοδίδακτος».
11:52 20/09/2022

Έκθεση με έργα γλυπτικής από τον Μπραντ Πιτ και τον Νικ Κέιβ

Newsit
Μια απροσδόκητη συνεργασία, σε μια μορφή τέχνης που δεν έχουν ξαναδοκιμαστεί, θα συμμετάσχουν ο Μπράντ Πιτ και ο Νίκ Κέιβ. Στην έκθεση με τίτλο «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt», περιλαμβάνονται έργα γλυπτικής και κεραμικής και των δύο. Η συλλογή της έκθεσης περιλαμβάνει εννέα, μικρού και μεγάλου μεγέθους δημιουργίες του Μπράντ Πιτ, ... Περισσότερα To άρθρο Έκθεση με έργα γλυπτικής από τον Μπραντ Πιτ και τον Νικ Κέιβ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:24 19/09/2022

O Νικ Κέιβ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική σειρά “Before They Were Gods”: Μαζί του ο Σουηδός ρόκερ Thåström

hellasjournal.com
Ο Νικ Κέιβ πρόκειται να εμφανιστεί ως animation εκδοχή του εαυτού του δίπλα στον Σουηδό ρόκερ Thåström
18:22 16/06/2022

Γιατί το πένθος ταιριάζει στον Νικ Κέιβ

protagon.gr
«Το πένθος δεν είναι κάτι που διασχίζεται, δεν υπάρχει άλλη πλευρά. Για εμάς κατέστη τρόπος ζωής» έλεγε ο αυστραλός ποιητής της ροκ, για την απώλεια του 15άχρονου γιου του Αρθουρ, το 2015. Τώρα όμως, με τον θάνατο του Τζέθρο, το ήδη βαρύ φορτίο πολλαπλασιάστηκε... The post Γιατί το πένθος ταιριάζει στον Νικ Κέιβ appeared first on Protagon.gr.
20:10 10/05/2022

Αδιανόητη τραγωδία για τον Νίκ Κέιβ: Πέθανε και δεύτερος γιος του - Νεκρός σε ηλικία 31 ετών ο Τζέθρο

thetoc.gr
Ο Νικ Κέιβ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του και μοντέλο μόδας, Τζέθρο, πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών.
19:32 09/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load