#Νίκολας Κέιτζ

Προβολή ταινίας "Ονειρικό Σενάριο" στα Options Cinemas

patrasevents.gr
Options CinemasΠέμπτη, 11 Ιαν 2024 19:45Ονειρικό Σενάριο Tα πάντα στη ζωή του Πολ Μάθιους (Νίκολας Κέιτζ),ενός βαρετού ακαδημαϊκού και οικογενειάρχη, ανατρέπονται καθώς εκατομμύρια άγνωστοι αρχίζουν ξαφνικά να τον βλέπουν στα όνειρά τους. Όταν όμως αυτές οι νυχτερινές επισκέψεις πάρουν εφιαλτική τροπή, ο Πολ αναγκάζεται να τα βγάλει πέρα με την αναπάντεχη φήμη του. Διάρκεια:101 λεπτάΚατηγορία:ΚΩΜΩΔΙΑΣκηνοθεσία:Κρίστοφερ ΜπόργκλιΗθοποιοί:Νίκολας Κέιτζ, Τζούλιαν Νίκολσον, Μάικλ Σέρα, Τιμ Μέντοους, Ντίλαν Γκελούλα, Ντίλαν Μπέικερ, Κέιτ Μπέρλαντ
11:53 09/01/2024

Νίκολας Κέιτζ: «Δεν μπήκα στις ταινίες για να γίνω meme»

el.gr
Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε ότι ένιωθε «απογοητευμένος» από τα memes. Το άρθρο Νίκολας Κέιτζ: «Δεν μπήκα στις ταινίες για να γίνω meme» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:09 10/11/2023

Οι ταινίες της εβδομάδας 11/5-17/5

ieidiseis.gr
Ποιες ταινίες θα δούμε στο σινεμά αυτή την εβδομάδα.Μετά από ένα άνευρο ντιμπέιτ, στην κορύφωση μιας ήπιας προεκλογικής περιόδου και με τα σύννεφα να μην μας θυμίζουν άνοιξη προς καλοκαίρι, το κοινό μπορεί να επιλέξει το σινεμά. Και αυτή την εβδομάδα υπάρχουν ενδιαφέρουσες πρεμιέρες όπως το «Τηλεφώνησε στην Τζέιν», η «Επιστροφή στη Σεούλ», το «Ας Ξημερώσει Ειρήνη» και «Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου». Επίσης δύο ταινίες οι «Υπνωτιστές» και το «Ρένφιλντ» αναβαθμίζονται από τους πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ και Νίκολας Κέιτζ αντίστοιχα. Τις πρεμιέρες πλαισιώνουν το «Αγάπη, Ξανά» και τα παιδικά «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι» και το «Η Έλα Μπέλα και τα Μυστικά της». Τέλος, ξανά στις αίθουσες
16:12 11/05/2023

Σινεμά: Ο «Δράκουλας» Νίκολας Κέιτζ, ο «Υπνωτιστής» Μπεν Άφλεκ και η ηθοποιός Σελίν Ντιόν

NewsBomb
Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 11 Μαΐου.Περισσότερα...
14:12 11/05/2023

Προβολή ταινίας "Renfield" στα Options Cinemas

patrasevents.gr
Options CinemasΠέμπτη, 11 Μάϊ 2023 22:45Ρένφιλντ / Renfield Ο Ρένφιλντ (Νίκολας Χουλτ) δεν είναι άλλος από το ταλαίπωρο δεξί χέρι του μεγαλύτερου νάρκισσου της ιστορίας, του Δράκουλα (Νίκολας Κέιτζ). Ο άτυχος βοηθός υποχρεούται να προμηθεύει τον αφέντη του με θηράματα και να εκτελεί όλα του τα προστάγματα, όσο ανήθικα κι αν είναι. Τώρα πια, μετά από αιώνες υπηρεσίας, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να ζήσει μία ζωή μακριά από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί να βρει πώς να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση συνεξάρτησης. Σκηνοθεσία: Κρις ΜακΚέιΗθοποιοί: Νίκ...
17:28 09/05/2023

Ο Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτει ότι έχει αναμνήσεις από τότε που ήταν έμβρυο [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
O Νίκολας Κέιτζ αναμοχλεύει και τις αναμνήσεις του και φτάνουν μέχρι την εποχή που ήταν έμβρυο Διαχρονικό είναι το ερώτημα «τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» και υπάρχουν διάφορες απαντήσεις. Οι θρησκείες δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις, οι επιστήμονες επίσης εκφράζουν τις απόψεις τους και ο Νίκολας Κέιτζ τη δική του. Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην […] Το άρθρο Ο Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτει ότι έχει αναμνήσεις από τότε που ήταν έμβρυο [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:40 05/05/2023

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Νίκολας Κέιτζ… αποκαλύπτει!

Newsbeast.gr
Διαχρονικό είναι το ερώτημα «τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» και υπάρχουν διάφορες απαντήσεις. Η συνέχεια στο news.gr
13:32 05/05/2023

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Νίκολας Κέιτζ… αποκαλύπτει τι γίνεται – Δείτε το βίντεο

news.gr
Ο δημοφιλής ηθοποιός αναμοχλεύει και τις αναμνήσεις τους και φτάνουν από την εποχή που ήταν έμβρυο
19:34 03/05/2023

«Ρένφιλντ»: Μια διαφορετική εκδοχή του Δράκουλα με τον Νίκολας Χουλτ και τον Νίκολας Κέιτζ

Zougla
Η ταινία «Renfield», σε σκηνοθεσία Κρις ΜακΚέι, είναι μια «εντελώς διαφορετική εκδοχή» του Δράκουλα...
14:06 01/05/2023

Ο Μπραμ Στόκερ και ο θρύλος του κόμη Δράκουλα που άφησε ιστορία στο σινεμά

monopoli.gr
Με αφορμή την επέτειο 111 χρόνων από τον θάνατο του Μπραμ Στόκερ και όσο περιμένουμε την νέα ταινία "Renfield" με τον Νίκολας Κέιτζ ως "Δράκουλα", ανατρέχουμε στον μύθο, αλλά και στις καλύτερες μεταφορές του κόμη Δράκουλα στην μεγάλη οθόνη.
09:26 20/04/2023

Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε ζωντανή κατσαρίδα για τις ανάγκες ταινίας – «Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά»

neolaia.gr
Αν και ο Νίκολας Κέιτζ δεν θα ξαναφάει έντομα, ανέφερε ότι η κατανάλωσή τους θα μπορούσε να λύσει ένα πραγματικό επισιτιστικό πρόβλημα.
15:44 18/04/2023

Νίκολας Κέιτζ: Αποκάλυψε τον λόγο που οι fans του τον χαστούκιζαν στο αεροδρόμιο

okmag.gr
Συνέντευξη στο Entertainment Tonight παραχώρησε ο Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτοντας τον λόγο που οι fans του τον χαστούκιζαν όταν τον συναντούσαν στο αεροδρόμιο. Ο 59χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού», που κυκλοφόρησε το 1987 και στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Σερ. «Για πολύ καιρό, τότε με την ταινία “Κάτω από τη […] The post Νίκολας Κέιτζ: Αποκάλυψε τον λόγο που οι fans του τον χαστούκιζαν στο αεροδρόμιο appeared first on OK! Magazine.
18:06 30/03/2023

Νίκολας Κέιτζ: Γιατί τον χαστούκιζαν οι φαν όταν τον έβλεπαν στο δρόμο

NewsBomb
Ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι μετά την ταινία «Moonstruck», αρκετοί θαυμαστές του τον χαστούκιζαν μόλις τον έβλεπαν.Περισσότερα...
11:40 29/03/2023

Νίκολας Κέιτζ στο πετσί του ρόλου: Ήπιε το ίδιο του το αίμα, ερμηνεύοντας τον «Δράκουλα»

eleftherostypos.gr
Ο Νίκολας Κέιτζ μπήκε βαθιά στο «πετσί» του ρόλου – αλλά και στο δικό του – υποδυόμενος τον πασίγνωστο και διψασμένο για αίμα κόμη Δράκουλα στην ταινία «Ρένφιλντ». Ο ηθοποιός είναι γνωστός ως ένας από τους πιο εκκεντρικούς στο Χόλιγουντ και στα γυρίσματα αυτής της ταινίας του συνέβη κάτι μάλλον ανησυχητικό. Κατά τη διάρκεια των […] Το άρθρο Νίκολας Κέιτζ στο πετσί του ρόλου: Ήπιε το ίδιο του το αίμα, ερμηνεύοντας τον «Δράκουλα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:50 28/03/2023

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Δράκουλας και το ζει στο νέο τρέιλερ του «Renfield»

NewsBomb
Ο Νίκολας Κέιτζ μεταμορφώνεται σε Κόμη Δράκουλα στη νέα horror κωμωδία που κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου.Περισσότερα...
11:12 23/03/2023

Renfield: Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ναρκισσιστής Δράκουλας

Newsit
Μπορεί η ταινία «Renfield» να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά ο Νίκολας Κέιτζ σκέφτεται ήδη κάποια στιγμή να μελετήσει και πάλι τον ρόλο του. Ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει τον κόμη Δράκουλα. Ο Νίκολας Κέιτς, που πριν από μερικές εβδομάδες τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι με το βραβείο Variety ... Περισσότερα To άρθρο Renfield: Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ναρκισσιστής Δράκουλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:14 22/03/2023

Ο Νίκολας Κέιτζ περιγράφει την τοξική σχέση του Ρένφιλντ με τον κόμη Δράκουλα

neolaia.gr
Ο Νίκολας Κέιτζ μιλά για το ρόλο του στην ταινία «Renfield», τον οποίο θέλει πολύ να μελετήσει σε βάθος
11:48 22/03/2023

Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»

Newsit
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Με ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο SAG και μια Χρυσή Σφαίρα, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά είδη τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, γεγονός που τον έκανε τον τέλειο αποδέκτη του Βραβείου Variety Legend & Groundbreaker στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι. Κατά την παραλαβή του ... Περισσότερα To άρθρο Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:12 08/03/2023

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Το παθιασμένο ειδύλλιο με τον Νίκολας Κέιτζ και ο γάμος εξπρές

okmag.gr
Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια προδομένη από την καρδιά της. Aπλή σύμπτωση ή τραγική ειρωνεία, στην οικογένεια Πρίσλεϊ η καρδιά ήταν αυτή που τους πρόδιδε από νωρίς. Το 1977 «ο βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll!» πέθανε ξαφνικά από ανακοπή. Το 1979, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου […] The post Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Το παθιασμένο ειδύλλιο με τον Νίκολας Κέιτζ και ο γάμος εξπρές appeared first on OK! Magazine.
21:16 22/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load