#Νίκος Νταμπίζας

ΒΙΝΤΕΟ - Η Νιούκαστλ θυμήθηκε το γκολ του Νταμπίζα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Η Νιούκαστλ θυμήθηκε το γκολ του Νταμπίζα 24/02/2024 Με το γκολ του Νταμπίζα το 2002 ξύπνησαν σήμερα οι φίλοι της Νιούκαστλ! Οι «καρακάξες» θυμήθηκαν με ανάρτησή τους στα social media ο γκολ που είχε σημειώσει ο Νίκος Νταμπίζας στην έδρα της Σάντερλαντ, ακριβώς πριν από 22 χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου του 2002! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, είχε σκοράρει τότε στο ντέρμπι με κεφαλιά, χαρίζοντας τη νίκη στο σύνολο του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, με 0-1, για την 27η αγωνιστική της Premier League. Δείτε την ανάρτηση:
16:46 24/02/2024

Νίκος Νταμπίζας: Αποτυχημένες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού – Σπατάλησε το μπάτζετ Αλαφούζου ο Γιοβάνοβιτς (vid)

sportime.gr
Έντονη κριτική άσκησε ο Νίκος Νταμπίζας για τις μεταγραφές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, σε μια σημαντική επένδυση από τον Γιάννη Αλαφούζο. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
12:12 15/05/2023

Νταμπίζας: Να μην «κάψει» παίκτες ο Ολυμπιακός – Κακώς αποδοκιμάζεται ο Μπιέλ!

sportime.gr
Ξεκάθαρος ο Νίκος Νταμπίζας για τα όσα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
13:12 01/05/2023

Διαφωνία on air Νταμπίζα και Παπαθεοδώρου στο OPEN για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη (vid)

sportime.gr
Ο Νίκος Νταμπίζας διαχώρισε τη θέση του από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου σε ότι αφορά τις σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
12:24 27/04/2023

Η ανάλυση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από Νίκο Νταμπίζα

sportstonoto.gr
Η ανάλυση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το ισόπαλο αποτέλεσμα:  
16:12 27/02/2023

Νταμπίζας: «Είναι αστείο, κάθε υγιής φίλαθλος της ΑΕΚ δεν θα συμφωνεί»

filathlos.gr
Νταμπίζας: «Είναι αστείο, κάθε υγιής φίλαθλος της ΑΕΚ δεν θα συμφωνεί» 06/02/2023 Κάθετα αντίθετος με την «απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά» είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος εξήγησε την άποψή του στον τηλεοπτικό «αέρα». Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Total Football» του Open: «Κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ με υγιή κριτήρια δεν θα συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Είναι κόντρα στα πιστεύω, στα ιδανικά, στην ιστορία της ΑΕΚ. Θεωρώ υγιές να γίνει το παιχνίδι για να κριθεί το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αστείο! Έχω παίξει παιχνίδι με μικρότερες εστίες στην καριέρα μου και το έχω καταλάβει.
12:20 06/02/2023

Ο Νίκος Νταμπίζας στο ΟΠΑΠ Game Time για τα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Newsit
Τι βλέπει για τα ματς Αργεντινή-Αυστραλία και Αγγλία-Σενεγάλη και τη σημερινή «μάχη» πρόκρισης Σερβία-Ελβετία. Η φάση των ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου ολοκληρώνεται σήμερα και από αύριο ξεκινούν τα νοκ άουτ παιχνίδια της φάσης των «16». Η 6η εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στη μεγάλη διοργάνωση, φιλοξενεί έναν ακόμα εκ των πρωταγωνιστών του Euro 2004, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκος Νταμπίζας στο ΟΠΑΠ Game Time για τα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 02/12/2022

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέλυσε σε 2 λεπτά το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ντρέπεται καθόλου

sportime.gr
Πολλά ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα για την τοποθέτηση που είχε ο Νίκος Νταμπίζας για το Λαμία – Παναθηναϊκός. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
13:52 24/10/2022

Ο Νίκος Νταμπίζας είπε το αυτονόητα – Ενοχλήθηκε ο Παναθηναϊκός! (vid)

sportime.gr
Διαχώρισε τη θέση του ο Νίκος Νταμπίζας από τους άλλους του πάνελ στο Total Football του OPEN, βγάζοντας στη σέντρα τον Παναθηναϊκό. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
12:10 17/10/2022

Ο Νίκος Νταμπίζας για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (vid) 

sportstonoto.gr
  Ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε  συοOpen tv τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:
08:48 03/10/2022

Ο… Σαλάχ του Παναθηναϊκού που σπάει ρεκόρ και τρελαίνει κόσμο

Newsbeast.gr
Την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν τις τελευταίες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη μάχη για κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του συλλόγου ενθουσιάζονται με έναν πιτσιρικά Αιγύπτιο επιθετικό, ονόματι Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, ο οποίος τρέλανε κόσμο βάζοντας 5 γκολ στο 8-0 της U19 των πράσινων επί της αντίστοιχης της Σλάβια Σόφιας στο Youth League. Το Youth League είναι το αντίστοιχο Champions League των πιτσιρικάδων και είναι μια διοργάνωση που δεν ενθουσιάζει και πολύ τους οπαδούς των ομάδων. Κι όμως, αυτοί του Παναθηναϊκό έχουν ακόμη έναν λόγο, αν το θέλουν, για να στηρίζουν με την παρουσία τους την U19 του συλλόγου ή και την
17:52 15/09/2022

Νταμπίζας: «Πρέπει η Εθνική να αποκτήσει ταυτότητα»

pressaris.gr
Στην νέα σελίδα που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδος με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νταμπίζας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να μπορέσουμε να αποκτήσουμε μία βάση ως ελληνικό ποδόσφαιρο και να επιλέγονται οι κατάλληλοι προπονητές σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα των εθνικών ομάδων. Δεν έχει να κάνει […] The post Νταμπίζας: «Πρέπει η Εθνική να αποκτήσει ταυτότητα» appeared first on pressaris.gr.
12:26 09/04/2022

Οι συμβουλές του Νίκου Νταμπίζα στη Νιούκαστλ

naftemporiki.gr
Από το 1998 μέχρι και το 2003, ο Νίκος Νταμπίζας έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Νιούκαστλ, καθώς για μια πενταετία ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.
20:24 30/12/2021

Νιούκαστλ: Οι συμβουλές του Νταμπίζα στους Σαουδάραβες για τις μεταγραφές του Γενάρη

Gazzetta
Ο Νίκος Νταμπίζας που τίμησε τη φανέλα της Νιούκαστλ από το 1998 μέχρι το 2003, συμβούλεψε τους Σαουδάραβες για το πώς να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, με σκοπό να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.
18:46 30/12/2021

Νταμπίζας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν πολλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»

panathinaikoskosmos.com
Ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε τη νίκη του «Τριφυλλιού» επί του Ατρόμητου αλλά και την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Continue reading Νταμπίζας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν πολλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» at Panathinaikos Kosmos.
17:16 13/12/2021

Νταμπίζας: «Σε αυτή την θέση θα έκανα μεταγραφή αν ήμουν στον Παναθηναϊκό»

filathlos.gr
Νταμπίζας: «Σε αυτή την θέση θα έκανα μεταγραφή αν ήμουν στον Παναθηναϊκό» 29/11/2021 Ο Νίκος Νταμπίζας αποκάλυψε σε ποια θέση θα προσπαθούσε να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό, εάν ήταν ακόμα τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου. Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» ρωτήθηκε για το σε ποια θέση θα έκανε ο ίδιος μεταγραφή αν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να στέκεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Total Football»: «Δεν θα έπαιρνα επιθετικό, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις. Και στα χαφ θα έλεγα πως η ομάδα εμφανίζει κάποια πληρότητα. Και μεσοεπιθετικά με Βιγιαφάνιες, Βιτάλ υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Στο κέντρο της άμυνας
14:42 29/11/2021

Στο MIP της UEFA οι Κονέ, Καρυπίδης, αυτούς έχουν... συμμαθητές

filathlos.gr
Στο MIP της UEFA οι Κονέ, Καρυπίδης, αυτούς έχουν... συμμαθητές 18/11/2021 Την αρχή στην Ελλάδα έκαναν οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι επόμενοι που αποφάσισαν να αποκτήσουν το MIP (Master for International Players) της UEFA είναι οι Χρήστος Καρυπίδης και Παναγιώτης Κονέ. Ο υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκαναν εγγραφή στο 20μηνης διάρκειας πρόγραμμα της UEFA, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει διεθνείς ποδοσφαιριστές με τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να μεταφέρουν την αγωνιστική τους εμπειρία σε αποτελεσματικούς τρόπους διοίκησης. Σε αυτήν την τέταρτη έκδοση του MIP, «συμμ
21:04 18/11/2021

Τρεις αθλητικές εκπομπές έρχονται στους τηλεοπτικούς δέκτες

filathlos.gr
Τρεις αθλητικές εκπομπές έρχονται στους τηλεοπτικούς δέκτες 11/09/2021 Τρεις αθλητικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή (12/9), με αφορμή την έναρξη της Super League 1. 22.00 «Αθλητική Κυριακή» (Κυριακή, ΕΡΤ1) Η «Αθλητική Κυριακή» κάνει πρεμιέρα με πλούσιο αθλητικό θέαμα απ’ όλα τα σπορ. Ο Τάσος Κολλίντζας θα έχει μαζί του τον Αντώνη Πανούτσο στο σχόλιο και τον Παναγιώτη Βαρούχα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων και μαζί θα προσφέρουν μια πλήρη εικόνα όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Η «Αθλητική Κυριακή» θα επεκταθεί και εκτός συνόρων, με όλα τα γκολ και το ρεπορτάζ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. 23.00 «Total Football» (Κ
13:36 11/09/2021

Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση ο Νταμπίζας

aek1924.gr
Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε συζητήσεις με τους διοικούντες της Ανόρθωσης, προκειμένου να εργαστεί στην κυπριακή ομάδα, ως τεχνικός διευθυντής. Η Ανόρθωση μετά από την απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, […] The post Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση ο Νταμπίζας appeared first on AEK1924.gr.
11:28 18/06/2021

Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Super League 2 ο Νταμπίζας!

filathlos.gr
Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Super League 2 ο Νταμπίζας! 08/06/2021 Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται μέσα στις υποψηφιότητες των νέων στελεχών που θα πιάσουν δουλειά στην Ξάνθη το φετινό καλοκαίρι! Μένει να φανεί κατά πόσον μπορεί να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μετά τον Οκτώβριο του 2019.
16:06 08/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load