#Νίκος Ορφανός

Νίκος Ορφανός: «Οι καλλιτέχνες που έχουν πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα είδος ρεκλαματζή»

govastileto.gr
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το ρόλο του στο «Ναυάγιο», τη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά και για τους ηθοποιούς με τους πολλούς followers. Αρχικά, ο Νίκος Ορφανός είπε: «Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» είναι ένα guest που δίνει μία ανάλαφρη πινελιά στη […]
23:00 15/12/2023

Νίκος Ορφανός για την τρανς ηθοποιό Φένια Αποστόλου που θα παίξει στην Επίδαυρο: Γιατί απαγορεύεται; Όποιος δυσαρεστείται, ας μην πάει

Newsbeast.gr
Με αφορμή την κωμωδία «Μαλλιά κουβάρια» του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, ο Νίκος Ορφανός παραχώρησε συνέντευξη την Τετάρτη (26/7) στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη. Το έργο του Νικολάου Λάσκαρη είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία του περασμένου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας. Πρωτοανέβηκε στις αθηναϊκές σκηνές το 1899. Η Αθήνα του 1910 ξαναζωντανεύει σε μια παράσταση vintage, «καθώς πρέπει», αλλοτινή και είναι μια φάρσα αντάξια με τα περίτεχνα μπουλβάρ της γαλλικής δραματουργίας. Τοποθετημένη στην εποχή της Belle Époque, η παράσταση μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή της Αθήνας, όπου οι άνθρωποι εκδήλωναν τη δίψα τους για «γλυκιά ζ
06:00 27/07/2023

Νίκος Ορφανός για Λένα Κιτσοπούλου: «Το κοινό ενδέχεται να επιτεθεί πίσω»

zappit.gr
Με αφορμή την κωμωδία «Μαλλιά κουβάρια» του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, ο Νίκος Ορφανός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και […] The post Νίκος Ορφανός για Λένα Κιτσοπούλου: «Το κοινό ενδέχεται να επιτεθεί πίσω» appeared first on Zappit.
20:00 26/07/2023

Ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση «Αρχαίων Πάθη»

lamiafm1.gr
Γεμάτο ήταν για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά το θερινό δημοτικό θέατρο Λαμίας σήμερα(27/2)στις 9:00 μ.μ. μα αφορμή την παράσταση «Αρχαίων Πάθη». Την επιμέλεια της παράστασης έκανε ο Νίκος Ορφανός ο οποίος είναι και διευθυντης του ΔΗΠΕΘΕ Ρουμέλης. Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση έχει να κάνει με τον Τρωϊκο πόλεμο και τα κατάλοιπα που προκάλεσε τόσο στους Αχαιούς […] The post Ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση «Αρχαίων Πάθη» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
14:53 28/06/2023

Πρεμιέρα για την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας – Ν.Ορφανός: “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την χώρα” (audio)

lamianow.gr
Πρεμιέρα στις 5 και 6 Ιουλίου για το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια”. “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, το φετικό καλοκαίρι παρουσιάζει μία ξεκαρδιστική κωμωδία του 19ου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας”, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Ορφανός. Στη συνέχεια το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία […] The post Πρεμιέρα για την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας – Ν.Ορφανός: “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την χώρα” (audio) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:37 08/06/2023

Νίκος Ορφανός: Αγαπώ την ιδιωτική τηλεόραση, μας έκανε γνωστούς κι έχτισε καριέρες

tromaktiko.gr
Ο Νίκος Ορφανός βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική. Όπως είπε αρχικά ο ηθοποιός, η ιδιωτική τηλεόραση έχει βοηθήσει πολύ τους καλλιτέχνες της γενιάς του, καθώς τους πρόσφερε αναγνωρισιμότητα: «Αγαπώ την ιδιωτική […] The post Νίκος Ορφανός: Αγαπώ την ιδιωτική τηλεόραση, μας έκανε γνωστούς κι έχτισε καριέρες appeared first on Tromaktiko.gr.
08:31 24/05/2023

Νίκος Ορφανός: Η πολιτική είναι για μια ειδική κατηγορία ανθρώπων – Προέρχονται μέσα από τους κομματικούς «σωλήνες», έχουν χρήματα

Newsbeast.gr
Ο Νίκος Ορφανός βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2 Night Show» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ANT1 το βράδυ της Τρίτης (23/5). Ο αγαπημένος ηθοποιός και γραμματέας του τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για την πορεία στην υποκριτική, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του από την ενασχόλησή του με την πολιτική. «Αγαπώ την ιδιωτική τηλεόραση. γιατί άνοιξε το επάγγελμα, μας έκανε γνωστούς, έχτισε καριέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά και μίλησε για το πώς ήταν να συνεργάζεται με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. «Ήταν τόσο οικείος… Συνεχώς επέμενε να του μιλάμε στον ενικό, αλλά εγώ είχα την συναίσθηση πως καθόμουν δίπλα στον Αλέκο Αλεξανδράκη και του έλεγα, “δεν μπορώ
03:00 24/05/2023

Νίκος Ορφανός: «Στην κεντρική πολιτική σκηνή, ασφυκτιούσα, εκεί πρέπει συνεχώς να τραμπουκίζεις»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/5 ο To άρθρο Νίκος Ορφανός: «Στην κεντρική πολιτική σκηνή, ασφυκτιούσα, εκεί πρέπει συνεχώς να τραμπουκίζεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:40 24/05/2023

Πένυ Αγοραστού, Γιώργος Λιβάνης και Νίκος Ορφανός απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Η ταλαντούχα ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ορφανός είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στο «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Πένυ Αγοραστού. Η ταλαντούχα ηθοποιός, αυθόρμητη και αφοπλιστική, μιλάει για την επαγγελματική διαδρομή της, ... Περισσότερα To άρθρο Πένυ Αγοραστού, Γιώργος Λιβάνης και Νίκος Ορφανός απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:16 23/05/2023

Νίκος Ορφανός: «Ταξιδεύω κάθε βδομάδα με το τρένο.Θα μπορούσα να είμαι σε αυτό το δρομολόγιο»

okmag.gr
Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πολιτικός Νίκος Ορφανός, συγκλονίζει σήμερα με ένα κείμενο για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για τα τρένα τα οποία αποτελούν ένα μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιεί κάθε εβδομάδα και μάλιστα κλείνει πρώτη θέση για να μπορεί να εργάζεται στο ταξίδι. Ο Νίκος Ορφανός τονίζει μεταξύ άλλων πόσο αδιανόητο του φαίνεται […] The post Νίκος Ορφανός: «Ταξιδεύω κάθε βδομάδα με το τρένο.Θα μπορούσα να είμαι σε αυτό το δρομολόγιο» appeared first on OK! Magazine.
18:16 01/03/2023

Νίκος Ορφανός: Ξέρουμε εμείς οι ηθοποιοί ποιοι είναι αγενείς και φωνακλάδες

Newsit
“Πολλές φορές τους βάζουν μέσα τους ενοχικά σύνδρομα ιεραρχίας και καλλιτεχνικών ενοχών” δήλωσε ο Νίκος Ορφανός. Ο Νίκος Ορφανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά στο Action 24 και μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές κι όσα έχει ζήσει στην καριέρα του. «Ξέρουμε εμείς οι ηθοποιοί ποιοι είναι αγενείς και φωνακλάδες σε γενικές γραμμές. ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ορφανός: Ξέρουμε εμείς οι ηθοποιοί ποιοι είναι αγενείς και φωνακλάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 22/02/2023

Νίκος Ορφανός: «Μιλούσαν στους ηθοποιούς λες και ήταν χαζοί, υποδεέστερα όντα»

zappit.gr
Ο γνωστός ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, Νίκος Ορφανός, καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» μιλάει για το φαινόμενο της κακοποίησης […] The post Νίκος Ορφανός: «Μιλούσαν στους ηθοποιούς λες και ήταν χαζοί, υποδεέστερα όντα» appeared first on Zappit.
17:32 22/02/2023

Ορφανός: Είναι αντισυνταγματικό, οι ήδη υπάρχουσες ιδιωτικές Δραματικές σχολές να είναι εφάμιλλες πανεπιστημίων

thecaller.gr
Είναι αντισυνταγματικό, οι ήδη υπάρχουσες ιδιωτικές σχολές να ανωτατοποιηθούν, τόνισε ο Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, Καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 σχετικά με το ζήτημα των πτυχίων των καλλιτεχνών.Είναι αντισυνταγματικό, οι ήδη υπάρχουσες ιδιωτικές σχολές να ανωτατοποιηθούν, τόνισε ο Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, Καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 σχετικά με το ζήτημα των πτυχίων των καλλιτεχνών.«Δεν μπορεί η τάδε σχολή του Νίκου Ορφανού, η δραματική, που μάζεψε 10 φίλους του να διδάσκουν, που ναι μεν έχουν τα […]
12:20 16/02/2023

Νίκος Ορφανός: «Η πολιτική ήταν μια τρικυμιώδης εμπειρία»

zappit.gr
Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Νίκος Ορφανός, στο πρώτο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το 2023, στο OPEN. Μέσα σε όλα, […] The post Νίκος Ορφανός: «Η πολιτική ήταν μια τρικυμιώδης εμπειρία» appeared first on Zappit.
22:58 02/01/2023

Τα πιο περίεργα Χριστούγεννα των επωνύμων

thebest.gr
Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Ορφανός, Αντώνης Λουδάρος, Τρύφωνας Σαμαράς, Μυριέλλα Κουρεντή, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Εύη Βατίδου, Ηλίας Μπογδάνος και Νάντια Κοντογεώργη εξομολογούνται τις δικές τους ιστορίες.
11:20 27/12/2022

Νίκος Ορφανός: «Δεν είναι δική μου ευθύνη να πάει καλά το Εκτός Υπηρεσίας»

zappit.gr
Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Άσπρο πάτο» μίλησε ο Νίκος Ορφανός στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε […] The post Νίκος Ορφανός: «Δεν είναι δική μου ευθύνη να πάει καλά το Εκτός Υπηρεσίας» appeared first on Zappit.
10:10 30/11/2022

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο

okmag.gr
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη, όπως αποκάλυψε ο συνάδερφός του Νίκος Ορφανός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε στο χειρουργείο, έπειτα από επιπλοκές παλαιότερης επέμβασης στο πόδι του. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άσπρο Πάτο» μαζί με τον Νίκο Ορφανό. Ο […] The post Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο appeared first on OK.
23:32 28/11/2022

ΠΑΣΟΚ: Σάκης Αρναούτογλου, Κατερίνα Λάσπα και Νίκος Ορφανός στους νέους τομεάρχες

Newsbeast.gr
Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τους νέους τομεάρχες και ανάμεσα στα πρόσωπα που περιέχει, ξεχωρίζουν οι Σάκης Αρναούτογλου, Κατερίνα Λάσπα και Νίκος Ορφανός που αναλαμβάνουν κομβικά πόστα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ ορίστηκε αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, ενώ η Κατερίνα Λάσπα τοποθετήθηκε επικεφαλής του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων. Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού θα βρίσκεται στο τομέα του Πολιτισμού, αφού πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν ηθοποιός. Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα: ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΤΑΒΡΑΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜ. ΛΑΜΠΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΜΠΛΟΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
22:16 25/11/2022

ΠΑΣΟΚ: Αρναούτογλου, Κατερινόπουλος και Λάσπα, τομεάρχες με απόφαση Ανδρουλάκη

Newsit
Τις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, για τους νέους τομεάρχες ανακοίνωσε σήμερα (25.11.2022) το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα ο Σάκης Αρναούτογλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος και η Κατερίνα Λάσπα. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου πλαισιώνει τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτισμού και η ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΣΟΚ: Αρναούτογλου, Κατερινόπουλος και Λάσπα, τομεάρχες με απόφαση Ανδρουλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 25/11/2022

Νίκος Ορφανός: «Δεν έχω χρόνο για μπαράκια και καφέδες δεξιά αριστερά»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε ο Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για το γεγονός […] The post Νίκος Ορφανός: «Δεν έχω χρόνο για μπαράκια και καφέδες δεξιά αριστερά» appeared first on Zappit.
13:46 23/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load