#Νίκος Σεργιανόπουλος

Παπαδήμα για Δυο Ξένους: "Όταν η Χρυσούλα Διαβάτη τσίριζε και την έπιαναν τα «τρελά» της, εγώ γέλαγα"

patrasevents.gr
"Είχαμε μία σκηνή που ο Νίκος Σεργιανόπουλος έπρεπε να με φιλήσει και ντρεπόταν να το κάνει, ντρεπόμουν κι εγώ. Αυτό μου έχει μείνει"
02:53 23/03/2024

Ποιος Νίκος Σεργιανόπουλος; Η Τιτίκα Στασινοπούλου ξεκαθαρίζει – «Εγώ έβγαλα την ατάκα “βρε Αία”»

okmag.gr
 Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 χρόνων. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην διάσημη σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου »Δύο ξένοι». Στη […] The post Ποιος Νίκος Σεργιανόπουλος; Η Τιτίκα Στασινοπούλου ξεκαθαρίζει – «Εγώ έβγαλα την ατάκα “βρε Αία”» appeared first on OK! Magazine.
14:58 18/10/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αλλιώς στο πλατό και αλλιώς έξω»

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Δύο Ξένους και […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αλλιώς στο πλατό και αλλιώς έξω» appeared first on Zappit.
12:00 15/09/2023

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ανατριχιάζει η σεναριογράφος της τελευταίας του σειράς – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

tlife.gr
Η Άντα Γκουρμπαλή με αφορμή τη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες To άρθρο Νίκος Σεργιανόπουλος: Ανατριχιάζει η σεναριογράφος της τελευταίας του σειράς – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 31/08/2023

Πάνος Κοκκινόπουλος: "Η Θέμις Μπαζάκα έφαγε χαστούκι από τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την πήγαμε στο νοσοκομείο"

patrasevents.gr
"Ο συγχωρεμένος, ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ήταν σαν τον Φούντα, όταν έριχνε χαστούκι, το έριχνε"
07:53 17/06/2023

Το άγνωστο χαστούκι του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Θέμις Μπαζάκα

okmag.gr
Μια άγνωστη ιστορία ανάμεσα στον Νίκο Σεργιανόπουλο και τη Θέμις Μπαζάκα αποκάλυψε ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης αποκάλυψε: «Ο συγχωρεμένος, ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ήταν σαν τον Φούντα, όταν έριχνε χαστούκι, το έριχνε. Ήταν μία σκηνή να φάει ένα χαστούκι η Θέμις Μπαζάκα. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της είχε φύγει το σαγόνι». Η […] The post Το άγνωστο χαστούκι του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Θέμις Μπαζάκα appeared first on OK! Magazine.
21:58 14/06/2023

«Δυστυχώς ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπέφερε. δεν παραδεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος, τιμωρούσε τον εαυτό του»

Newside.gr
Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: Στην εκπομπή του Αlpha «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε μια συνέντευξη για όλους και για όλα η γνωστή ηθοποιός. Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο Μεταξύ των όσων είπε η καταξιωμένη ηθοποιός, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, για τον οποίο αποκάλυψε πως έκρυβε σχεδόν από όλους τις ερωτικές του προτιμήσεις. Μάλιστα […] The post «Δυστυχώς ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπέφερε. δεν παραδεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος, τιμωρούσε τον εαυτό του» appeared first on NewSide.gr.
19:00 06/06/2023

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο, πολύ άσχημο»

tlife.gr
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2008 και το φρικτό έγκλημα είχε συγκλονίσει το To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο, πολύ άσχημο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 02/06/2023

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ιώβεια υπομονή» στους «Δύο Ξένους»

Newsit
Στιγμές από τα γυρίσματα στους Δυο Ξένους, όπου έπαιζε μια από τις μαθήτριες του «Κωνσταντίνου Μαρκορά», θυμήθηκε η Τζούλη Σούμα. Και μαζί πόσο υπομονετικός με τους νέους ηθοποιούς ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Η Τζούλη Σούμα ήταν η «Δάφνη» στους «Δυο Ξένους» και μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» στο MEGA, αναφέρθηκε στους δυο πρωταγωνιστές που ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ιώβεια υπομονή» στους «Δύο Ξένους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:44 10/04/2023

Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα. Η ηθοποιός μίλησε για τη θρυλική σειρά Δύο Ξένοι, για τον […] The post Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα appeared first on Zappit.
13:08 10/04/2023

Λυδία Φωτοπούλου: Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Newsit
“Έφτιαξε την ζωή του σαν ένα ντοστογιεφσκικό μυθιστόρημα” ομολόγησε η Λυδία Φωτοπούλου. Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Λυδία Φωτοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου και την ταραχή που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του. «Ήταν πολύ δύσκολο. ... Περισσότερα To άρθρο Λυδία Φωτοπούλου: Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος Σεργιανόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 09/04/2023

Δυο ξένοι: Η τρίτη σεζόν της σειράς δεν προβλήθηκε ποτέ και κάηκε σε θράκα στο Οίτυλο

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου και η συνέντευξή του προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/12). Ο σεναριογράφος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην θρυλική -πλέον- σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια. Η σειρά ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν και ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου εξήγησε τι απέγινε η τρίτη σεζόν των «Δυο Ξένων» που είχε γραφτεί όμως. «Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά. Γράφαμε, γυρίζαμε
20:10 06/12/2022

Το άδοξο τελος του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανοπουλου πριν 14 χρόνια ακριβώς: Τον βρήκαν σκοτωμένο με 21 μαχαιριές

olympia.gr
Πέρασαν κιόλας 14 απο την μέρα που ο Νίκος Σεργιανοπουλος βρέθηκε δολοφονημένος μεσα στο σπίτι του, με 21 μαχαιριές. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε τη Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008 δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι, κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές. Μετά από δύο μήνες και τη λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το σπίτι συλλαμβάνεται ένας 30χρονος […] Το άδοξο τελος του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανοπουλου πριν 14 χρόνια ακριβώς: Τον βρήκαν σκοτωμένο με 21 μαχαιριές - olympia
10:28 05/06/2022

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ψυχούλα – Το φευγιό του ήταν σοκαριστικό»

in.gr
Ο ηθοποιός βρέθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008 δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, φέροντας στο σώμα του 21 μαχαιριές.
09:18 05/06/2022

Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια χωρίς τον ηθοποιό – «Ήταν σοκαριστικό το φευγιό του»

thebest.gr
14 χρόνια πέρασαν από τότε που έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, δολοφονημένος με 21 μαχαιριές.
00:52 05/06/2022

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγρια δολοφονία του στοιχειώνει ακόμα – Πώς ξεκληρίστηκε η οικογένειά του μέσα σε πέντε χρόνια

irafina.gr
Μια μέρα σαν σήμερα, 4 Ιουνίου του 2008 ανακαλύπτεται ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του. Η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού αποδεκατίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια! Μετά 14 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του οι περισσότεροι ακόμα θυμούνται και ανατριχιάζουν από το μένος του δράστη. Έπειτα από 51 ημέρες από τη στυγερή δολοφονία, […]
13:52 04/06/2022

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Παραγωγός με έδιωξε από δουλειά, είπε δεν δουλεύει με έγκυες

Newsit
«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος με είχε σαν μικρή του αδερφή», λέει η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Λιλίκας στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη», τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και το περιστατικό που την έδιωξαν από δουλειά επειδή ήταν έγκυος. «Ακόμα μου ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Παραγωγός με έδιωξε από δουλειά, είπε δεν δουλεύει με έγκυες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 27/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load