#Ντέιβιντ Τζόνσον

Η Λίβερπουλ τίμησε τον Πελέ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η Λίβερπουλ τίμησε τον Πελέ (ΦΩΤΟ) 30/12/2022 Ο θάνατος του Πελέ έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον πλανήτη. Η Λίβερπουλ τίμησε τον θεό του ποδοσφαίρου πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λέστερ. Ο Άλισον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας λουλούδια στα χρώματα της Βραζιλίας στην μνήμη του Πελέ. Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού χειροκρότημα για τον Βραζιλιάνο θρύλο, αλλά και για τον άλλοτε επιθετικό των Reds, Ντέιβιντ Τζόνσον που έφυγε από τη ζωή. Η κάμερα εστίασε στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, ο οποίος κατέβασε το κεφάλι του, ενώ χειροκροτούσε έχοντας συγκινημένο βλέμμα.
22:34 30/12/2022

Έφυγε από τη ζωή θρύλος της Λίβερπουλ

tanea.gr
Ο παλαίμαχος «θρύλος» της Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Τζόνσον, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών.
17:08 23/11/2022

Πέθανε ο Ντέιβιντ Τζόνσον – Θρήνος στη Λίβερπουλ

Newsit
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Τζόνσον, πέθανε σε ηλικία 71 ετών, μετά από χρόνια “μάχη” με τον καρκίνο του λάρυγγα. Ο Τζόνσον υπήρξε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για μία εξαετία τις δεκαετίες του 70′ και του 80′, κατακτώντας με την ομάδα του Ρίβερσαϊντ, πρωταθλήματα και Κύπελλα. Συνολικά στην καριέρα του στους “κόκκινους”, ο Άγγλος άλλοτε ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Ντέιβιντ Τζόνσον – Θρήνος στη Λίβερπουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:18 23/11/2022

Στο Μουσείο Κύκκου η πρόχους που δώρισε ο Ντέιβιντ Τζόνσον

ekklisiaonline.gr
Στις προθήκες του Μουσείου της Μονής Κύκκου βρίσκεται η πρόχους της Ύστερης Κυπριακής Εποχής του Χαλκού (1450-1200 π.Χ.) που δώρισε ο Βρετανός εικαστικός καλλιτέχνης συλλέκτης Ντέιβιντ Τζόνσον. Το άρθρο Στο Μουσείο Κύκκου η πρόχους που δώρισε ο Ντέιβιντ Τζόνσον εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:52 02/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load