#Ντέπυ Γκολεμά

Ντέπυ Γκολεμά: «Να αγιάσει το στόμα του Νταλάρα»

youfly.com
Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά μίλησε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έφεραν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για το ποιόν της δημοσιογραφίας. The post Ντέπυ Γκολεμά: «Να αγιάσει το στόμα του Νταλάρα» appeared first on Youfly.
11:58 28/01/2024

Ντέπυ Γκολεμά: Στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε

youfly.com
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή «Δυο στις Δέκα», και σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όλα τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα. The post Ντέπυ Γκολεμά: Στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε appeared first on Youfly.
11:58 16/09/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Ο ΣΚΑΙ δε τίμησε την Αντωνοπούλου – Καλή η Αναστασοπούλου»

youfly.com
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για όλα η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία ρωτήθηκε για συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και εκπομπές. The post Ντέπυ Γκολεμά: «Ο ΣΚΑΙ δε τίμησε την Αντωνοπούλου – Καλή η Αναστασοπούλου» appeared first on Youfly.
12:58 29/05/2023

Ντέπυ Γκολεμά: Περνάει από κόσκινο παρουσιαστές και εκπομπές – Οι νικητές!

youfly.com
Η Ντέπυ Γκολεμά, καλεσμένη στην εκπομπή OPEN Weekend, μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα, αφήνοντας το εύστοχο σχόλιό της για όλους και για όλα. The post Ντέπυ Γκολεμά: Περνάει από κόσκινο παρουσιαστές και εκπομπές – Οι νικητές! appeared first on Youfly.
12:28 20/05/2023

Ντέπυ Γκολεμά σε Γιώργο Λιάγκα: «Εχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι για σαρδελίτσες, μια και περιμένω πολύ ώρα»

zappit.gr
Σύνδεση με την Ντέπυ Γκολεμά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ώστε να μιλήσουν για το θέμα του Γιάννη Λάτσιου. Όμως, φαίνεται […] The post Ντέπυ Γκολεμά σε Γιώργο Λιάγκα: «Εχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι για σαρδελίτσες, μια και περιμένω πολύ ώρα» appeared first on Zappit.
12:50 12/05/2023

Ντέπυ Γκολεμά – Περνά από κόσκινο εκπομπές και παρουσιαστές: «Δεν τη ξέρω»

youfly.com
H Ντέπυ Γκολεμά περνά από κόσκινο εκπομπές και παρουσιαστές στο OPEN Weekend, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής! The post Ντέπυ Γκολεμά – Περνά από κόσκινο εκπομπές και παρουσιαστές: «Δεν τη ξέρω» appeared first on Youfly.
13:22 23/04/2023

Ντέπυ Γκολεμά για Δέσποινα Βανδή- Βασίλη Μπισμπίκη: «Χαίρομαι που έχουν, έναν έρωτα μεσόκοπο, μέσης ηλικίας που λέμε»

thecaller.gr
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριέττη. Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριέττη. Γιώργος Λιάνης – «Δεν είναι ωραίο ένας άντρας να λέει τέτοια πράγματα για οποιαδήποτε γυναίκα, είναι ντροπή». Ανδρέας Μικρούτσικος – «Δεν είναι ωραίο να λες για μια κυρία αυτά που έχεις […]
12:22 06/04/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Ότι κινείται γύρω από αυτό το σούργελο, είναι ότι χειρότερο έχω δει»

youfly.com
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, σχολιάζοντας τα πρόσωπα της showbiz και όχι μόνο! The post Ντέπυ Γκολεμά: «Ότι κινείται γύρω από αυτό το σούργελο, είναι ότι χειρότερο έχω δει» appeared first on Youfly.
10:32 06/04/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Όταν λες Ζενεβιέβ τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά»

zappit.gr
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα […] The post Ντέπυ Γκολεμά: «Όταν λες Ζενεβιέβ τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά» appeared first on Zappit.
09:36 06/04/2023

Η αλήθεια για Acun – ΣΚΑΙ, η Glo(w)rious Φαίη και ο Τσουρός

youfly.com
Αλήθειες για τη σχέση ΣΚΑΙ - Acun Ilicali, η Φαίη Σκορδά για ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, όσα είπε η Ντέπυ Γκολεμά, το ρεπορτάζ για τον Κώστα Τσουρό, και το Open Weekend. The post Η αλήθεια για Acun – ΣΚΑΙ, η Glo(w)rious Φαίη και ο Τσουρός appeared first on Youfly.
18:28 02/04/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της όταν έφυγε από τον Ant1»

Παραπολιτικά
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για την «εμπόλεμη» κατάσταση στην τηλεόραση και σχολιάζει τις τηλεοπτικές κόντρες
17:24 02/04/2023

«Δε με νοιάζει η γνώμη του, να τσουβαλιαστεί ο ίδιος»: Η Ντέπυ Γκολεμά τα έβαλα με τον Αντώνη Κανάκη

Newside.gr
“Νομίζω ότι το φετινό Survivor είναι το χειρότερο που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια ever”, σχολιάζει η Ντέπυ Γκολεμά. Τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την […] The post «Δε με νοιάζει η γνώμη του, να τσουβαλιαστεί ο ίδιος»: Η Ντέπυ Γκολεμά τα έβαλα με τον Αντώνη Κανάκη appeared first on NewSide.gr.
23:20 19/03/2023

Ντέπυ Γκόλεμα: «Το φετινό Survivor είναι το χειρότερο όλων των εποχών»

youfly.com
Με σκληρά λόγια μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά για το Survivro All Star. The post Ντέπυ Γκόλεμα: «Το φετινό Survivor είναι το χειρότερο όλων των εποχών» appeared first on Youfly.
16:40 17/03/2023

Ντέπυ Γκολεμά για Αντώνη Κανάκη: «Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η άποψή του»

okmag.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Παρασκευής μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός απάντησε για τον Αντώνη Κανάκη καθώς και για την κριτική που έκανε στους δημοσιογράφους. «Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. […] The post Ντέπυ Γκολεμά για Αντώνη Κανάκη: «Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η άποψή του» appeared first on OK! Magazine.
13:12 17/03/2023

Ντέπυ Γκολεμά για Νίκο Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε τα πρόσωπα της επικαιρότητας και τις […] The post Ντέπυ Γκολεμά για Νίκο Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του» appeared first on Zappit.
11:36 17/03/2023

Ντέπυ Γκολεμά: Το πετσόκομα του αιώνα σε ράδιο αρβύλα. Καλά θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης να…

koolnews.gr
Η Ντέπυ Γκολεμά είναι ίσως αυτή τη στιγμή η τηλεκριτικός που εκφράζει την πιο σκληρή πραγματικότητα. Δεν έχει εμμονές και ποτέ δεν κατηγορεί εκπομπές όταν δεν υπάρχει λόγος! Σε ερώτηση όμως για το τι έχει να πει για τον Αντώνη Κανάκη που μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα τσουβάλιασε όλους τους δημοσιογράφους η Ντέπυ […]
11:24 17/03/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Όσο πιο κάτω πάει το Survivor τόσο πιο ευχαριστημένη θα είμαι»

zappit.gr
Καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την […] The post Ντέπυ Γκολεμά: «Όσο πιο κάτω πάει το Survivor τόσο πιο ευχαριστημένη θα είμαι» appeared first on Zappit.
14:02 28/01/2023

Ντεπυ Γκολεμά: «Δεν χαλάω την ώρα μου βλέποντας Survivor»

youfly.com
H τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε καλεσμένη στο Open Weekend και σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο.  The post Ντεπυ Γκολεμά: «Δεν χαλάω την ώρα μου βλέποντας Survivor» appeared first on Youfly.
12:44 28/01/2023

Ντέπυ Γκολεμά: «Τι να πούμε για αυτή την εκπομπή, σκουπίδι είναι»

youfly.com
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την επικαιρότητα, το My Style Rocks, τα ριάλιτι και τις τηλεπερσόνες. The post Ντέπυ Γκολεμά: «Τι να πούμε για αυτή την εκπομπή, σκουπίδι είναι» appeared first on Youfly.
07:58 27/01/2023

Ντέπυ Γκολεμά: Καταπέλτης κατά Γρηγόρη Πετράκου -Τι είπε για Maestro και Μουτσινά

youfly.com
Για την κόντρα Πετράκου - Παπακαλιάτη, αλλά και για το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά, στο Πρωινό ANT1. Δείτε όλα όσα δήλωσε. The post Ντέπυ Γκολεμά: Καταπέλτης κατά Γρηγόρη Πετράκου -Τι είπε για Maestro και Μουτσινά appeared first on Youfly.
12:34 08/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load