#Ντόναλντ Τουσκ

Πολωνός πρόεδρος: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πυρηνικά»

protagon.gr
Ο Αντρέι Ντούντα εξαπέλυσε τον δικό του πύραυλο δηλώνοντας ότι η χώρα του επιθυμεί να δεχτεί νατοϊκές πυρηνικές κεφαλές. Πιο συγκρατημένος ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ. Ρωσία: «Θα περιφρουρήσουμε την ασφάλειά μας» The post Πολωνός πρόεδρος: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πυρηνικά» appeared first on Protagon.gr.
10:13 24/04/2024

Μητσοτάκης: «Πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορά μας» – Οι κοινές δηλώσεις με τον Τουσκ

tilegrafimanews.gr
Κοινές δηλώσεις με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βαρσοβία, την πρώτη Έλληνα πρωθυπουργού από το 2011. «Η Πολωνία βιώνει τον αντίκτυπο του πολέμου στην Ουκρανία. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε σθεναρά, οικονομικά και στρατιωτικά, το Κίεβο», τόνισε αρχικά, ενώ, για το μεταναστευτικό, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να προστατεύουμε τα σύνορά μας». Δείτε βίντεο: «Φυσικά, έχω και πολύ προσωπικούς λόγους να είμαι χαρούμενος που έρχομαι εδώ, καθώς η σύζυγός μου κατάγεται από την Πολωνία», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Συνέχισε δε λέγοντας πως «δώσαμε έμφαση στην Ουκρανία, με τον αντίκτυπο στην Πολωνία να είναι μεγάλος. Α
20:46 12/04/2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τουσκ στη Βαρσοβία: Να αποφασίζουμε εμείς ποιος θα μπαίνει στη χώρα μας και όχι οι διακινητές

thetoc.gr
Η συνεργασία μας μου δίνει ελπίδα και με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το ασφαλές μέλλον της Ευρώπης, τόνισε ο Ντόναλντ Τουσκ.
14:09 12/04/2024

Live οι κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τουσκ στη Βαρσοβία

mononews.gr
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυτή την ώρα κοινές δηλώσεις με τον Πολωνό ομόλογό του, Ντόναλντ Τουσκ από την Βαρσοβία.
13:28 12/04/2024

Τουσκ: Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά είναι καθήκον της Ευρώπης να προετοιμαστεί για πόλεμο

lykavitos.gr
«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος», τονίζει ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα «Le Soir».
08:17 30/03/2024

Τουσκ: Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο - «Ναι» στην ελληνική πρόταση για ευρωομόλογο

Newsit
Και ο Ντόναλντ Τουσκ ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προστέθηκε στους ηγέτες που προειδοποιούν ότι η Ευρώπη πρέπει να ε΄ναι έτοιμη για πόλεμο. «Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος» λέει ο Ντόναλντ Τουσκ. Σε κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε σε ευρωπαϊκές εφημερίδες (Le Soir, Gazeta ... Περισσότερα To άρθρο Τουσκ: Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο - «Ναι» στην ελληνική πρόταση για ευρωομόλογο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 30/03/2024

Ντόναλντ Τουσκ: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο – Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν

Newsit
Και ο Ντόναλντ Τουσκ ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προστέθηκε στους ηγέτες που προειδοποιούν ότι η Ευρώπη πρέπει να ε΄ναι έτοιμη για πόλεμο. «Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος» λέει ο Ντόναλντ Τουσκ. Σε κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε σε ευρωπαϊκές εφημερίδες (Le Soir, Gazeta ... Περισσότερα To άρθρο Ντόναλντ Τουσκ: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο – Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:00 30/03/2024

Ντόναλντ Τουσκ: Αναπόφευκτος ένας πόλεμος Ευρώπης – Ρωσίας 

eretikos.gr
«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος», είπε ο Ντόναλντ Τουσκ και σκόρπισε… ανατριχίλες στους Ευρωπαίους πολίτες, καθώς σε συνέντευξή του ουσιαστικά υποστήριξε πως ένας πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ευρώπη  είναι αναπόφευκτος! Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, ο οποίος στο παρελθόν διατέλεσε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
01:58 30/03/2024

Πολωνία: Ο πρόεδρος Ντούντα συνεχίζει την κόντρα του με την κυβέρνηση – «Βέτο» σε νόμο υπέρ της αντισύλληψης

documentonews.gr
Συνέχεια στην κόντρα του με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τουσκ δίνει ο συντηρητικός πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, ο οποίος… Το άρθρο Πολωνία: Ο πρόεδρος Ντούντα συνεχίζει την κόντρα του με την κυβέρνηση – «Βέτο» σε νόμο υπέρ της αντισύλληψης εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
16:09 29/03/2024

Φόβοι Τουσκ για κλιμάκωση της βίας μετά την επίθεση στη Μόσχα

Skai.gr
Η Πολωνία καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βάναυση επίθεση, τόνισε ο Ντόναλντ Τουσκ
00:37 24/03/2024

Τουσκ: Ελπίζει ότι η επίθεση στη Μόσχα δεν θα γίνει πρόσχημα για κλιμάκωση της βίας

el.gr
Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ καταδίκασε σήμερα με τον πιο έντονο τρόπο "τη βάναυση επίθεση" στη Μόσχα εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι αυτή δεν θα γίνει "πρόσχημα" για "κλιμάκωση της βίας". Το άρθρο Τουσκ: Ελπίζει ότι η επίθεση στη Μόσχα δεν θα γίνει πρόσχημα για κλιμάκωση της βίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:09 23/03/2024

Ο Μακρόν επιμένει στον «μεγάλο πόλεμο»! Για τρίτη φορά μιλά για ανάπτυξη ευρωπαϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία

militaire.gr
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν επαναλαμβάνει, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου από την εφημερίδα  Le Parisien, ότι  επιχειρήσεις επί του πεδίου από τους Δυτικούς στο έδαφος της Ουκρανίας θα είναι ίσως απαραίτητες «σε κάποια δεδομένη στιγμή». «Ισως, σε κάποια δεδομένη στιγμή - δεν το εύχομαι, δεν θα αναλάμβανα την πρωτοβουλία - θα χρειασθούν επιχειρήσεις επί του πεδίου, όποιες και αν είναι αυτές, κατά των ρωσικών δυνάμεων», δηλώνει στην συνέντευξη που δόθηκε την Παρασκευή κατά την επιστροφή του  από το Βερολίνο όπου συναντήθηκε με τους ηγέτες της Γερμανίας Ολαφ Σολτς και της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ. «Η δύναμη της Γαλλίας είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε», προσθέτει. Σ
08:00 17/03/2024

Σάλος από τις ανοησίες Μακρόν για στρατεύματα στην Ουκρανία αλλά ο «σπόρος έπεσε»! Η απάντηση της Ρωσίας

militaire.gr
Τα όσα είπε ο Γάλλος πρόεδρος Εμ.Μακρόν  για «ενδεχόμενη αποστολή ευρωπαϊκών στρατευμάτων στο πεδίο μάχης της Ουκρανίας», μπορεί να προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο Μακρόν δεν το είπε τυχαία και ο «σπόρος έπεσε». Η Ρωσία προειδοποίησε για άμεση σύγκρουση με το ΝΑΤΟ στην περίπτωση που σταλούν δυτικά στρατεύματα στην Ουκρανία Το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα ότι θα είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, αν χώρες μέλη της Συμμαχίας στείλουν στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία. «Δεν είναι σε καμία περίπτωση προς το συμφέρον των χωρών αυτών. Θα πρέπει να το γνωρίζουν», τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμανο
16:00 27/02/2024

Την αποδέσμευση 137 δισ. ευρώ για την Πολωνία ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Newsique.gr
Ο Ντόναλντ Τουσκ επισήμανε ότι οι Πολωνοί αγρότες που διαμαρτύρονται στα σύνορα με την Ουκρανία δεν είναι αντι-Ουκρανοί. H Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση του Σώματος των Επιτρόπων θα ζητήσει την αποδέσμευση 137 δισ. ευρώ για την Πολωνία από το Next Generation EU και το […] Το άρθρο Την αποδέσμευση 137 δισ. ευρώ για την Πολωνία ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
22:58 23/02/2024

ΕΛΚ: Μητσοτάκης- Τουσκ υπογράφουν την επιστολή στήριξης της φον ντερ Λάιεν

naftemporiki.gr
Κυριάκος Μητσοτάκης, και  Ντόναλντ Τουσκ, υπογράφουν, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), την κοινή επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία διεκδικεί  μια νέα θητεία… ΕΛΚ: Μητσοτάκης- Τουσκ υπογράφουν την επιστολή στήριξης της φον ντερ Λάιεν - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 19/02/2024

Ο Ντόναλντ Τουσκ σε «ναρκοθετημένο έδαφος»

tovima
Ο νέος πρωθυπουργός της Πολωνίας προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Βρυξελλών και των πολιτών, αποφεύγοντας τις «παγίδες» της προηγούμενης κυβέρνησης.
20:00 17/02/2024

Η Πολωνία παύει τη δωρεάν προμήθεια όπλων στην Ουκρανία

olympia.gr
Άλλο ένα χτύπημα έλαβε η Ουκρανία μετά από αυτό των ΗΠΑ.  Η Πολωνία δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν βοήθεια στο Κίεβο. Αυτό δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η περαιτέρω υποστήριξη εξαρτάται άμεσα από τη φερεγγυότητα της Ουκρανίας. «Καταλήξαμε σε συνεννόηση σχετικά με τη χρηματοδότηση και όχι πλέον της βοήθειας, είναι […] Η Πολωνία παύει τη δωρεάν προμήθεια όπλων στην Ουκρανία - olympia
07:28 24/01/2024

Στο Κίεβο ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ

real.gr
Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ έφθασε σήμερα στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του, σε μια ένδειξη συμπαράστασης προς την κυβέρνηση του Κιέβου καθώς ο πόλεμος με τη Ρωσία πλησιάζει τα δύο χρόνια.
11:09 22/01/2024

Πολωνία: Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Ντόναλντ Τουσκ

myvolos.net
Newsroom 13.12.2023 • 11:51 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο νέος φιλοευρωπαίος πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ ορκίσθηκε σήμερα ενώπιον του προέδρου της χώρας, στο τελευταίο βήμα προς μια μεταβίβαση εξουσίας η οποία σηματοδοτεί σημαντική πολιτική αλλαγή έπειτα από οκτώ χρόνια εθνικιστικής διακυβέρνησης. Υστερα από χρόνια διενέξεων ανάμεσα στη Βαρσοβία και τις Βρυξέλλες υπό την προηγούμενη κυβέρνηση […]
12:46 13/12/2023

Τουσκ: Ο Πολωνός Πρωθυπουργός καλεί τη Δύση και τον ελεύθερο κόσμο να κινητοποιηθεί υπέρ της Ουκρανίας

onalert.gr
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ότι μία ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ισχυρότερη την Πολωνία κατά την διάρκεια της ομιλίας του. The post Τουσκ: Ο Πολωνός Πρωθυπουργός καλεί τη Δύση και τον ελεύθερο κόσμο να κινητοποιηθεί υπέρ της Ουκρανίας appeared first on OnAlert.
14:28 12/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load