#Νύχτες Πρεμιέρας

Νύχτες Πρεμιέρας: Η θρυλική «Απειλή» του Τζον Κάρπεντερ έρχεται στο Cinobo Όπερα

monopoli.gr
Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» παρουσιάζουν σε αποκλειστική προβολή, στο Cinobo Όπερα, την ταινία του Τζον Κάρπεντερ, «Η Απειλή», σε πρόσφατη 4Κ ψηφιακή επεξεργασία που έγινε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.
13:53 06/02/2024

Οι 80χρονοι θρύλοι του σινεμά αντεπιτίθενται

myvolos.net
Newsroom 11.12.2023 • 21:54 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του 86χρονου Κεν Λόουτς με τίτλο «The Old Oak». Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικές εβδομάδες από όταν ο «Ναπολέων» του επίσης 86χρονου Ρίντλεϊ Σκοτ δίχασε τη σινεφίλ κοινότητα, ενώ στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας» είχαμε την τύχη […]
22:46 11/12/2023

«Γιορτή του Σινεμά» με πρεμιέρες και γενική είσοδο 2 ευρώ

eleftherostypos.gr
Μετά τις «Νύχτες Πρεμιέρας» και τους «Δολοφόνους του ανθισμένου φεγγαριού» του Σκορσέζε ακολουθεί καταιγισμός νέων ταινιών στις αίθουσες Η πετυχημένη πρωτοβουλία «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει απόψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με γενική είσοδο 2 ευρώ, σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας. Πέρυσι, σημειώθηκε εισπρακτικό ρεκόρ, με 110.000 εισιτήρια, ενώ αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο τα […] Το άρθρο «Γιορτή του Σινεμά» με πρεμιέρες και γενική είσοδο 2 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 26/10/2023

Η Π.Ε.Κ.Κ. βράβευσε την ταινία “Ρισελιέ” στις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας!

eretikos.gr
Από τον Eretiko κριτικό Γιάννη Κρουσίνσκυ Στις 7/10/2023 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Τελετή Λήξης με την παράλληλη Απονομή Βραβείων του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας.” Το Βραβείο καλύτερης ταινίας από την Π.Ε.Κ.Κ. απένειμε ο κριτικός κινηματογράφου, κύριος Χρήστος Σκυλλάκος, στο έργο “Ρισελιέ” από τον Καναδά. Ο δημιουργός της ταινίας, κύριος […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
01:58 12/10/2023

Η ταινία «How to have sex» κέρδισε τη Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας

Newsit
Έπεσε η αυλαία για τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, που διεξήχθη για 29η χρονιά. Το μεγάλο βραβείο του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, τη Χρυσή Αθηνά Καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας, κέρδισε η ταινία «How to have sex» της Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ... Περισσότερα To άρθρο Η ταινία «How to have sex» κέρδισε τη Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 08/10/2023

Μελία Κράιλινγκ: Bρήκαμε πόσο κοστίζει το boho φόρεμα που επέλεξε στην έξοδό της

okmag.gr
Το βράδυ του Σαββάτου στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 29ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας. Εκεί βρέθηκε και η Μελία Κράιλινγκ. Η όμορφη ηθοποιός αγαπήθηκε από τη συμμετοχή της, στη διάσημη σειρά του Netflix, Emily in Paris όπου εκεί ξεκίνησε να γίνεται ευρέως γνωστή. Φέτος τη βλέπουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η μοιραία «Μάρμω» […] The post Μελία Κράιλινγκ: Bρήκαμε πόσο κοστίζει το boho φόρεμα που επέλεξε στην έξοδό της appeared first on OK! Magazine.
08:58 08/10/2023

Eretiki κριτική-Νύχτες Πρεμιέρας: “Σε Αργή Κίνηση”

eretikos.gr
Από τον Eretiko κριτικό Γιάννη Κρουσίνσκυ Στις 3/10 προβλήθηκε στο αγαπημένο Σινεμά “Ιντεάλ” η ταινία “Σε αργή κίνηση.” Επίσης από το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 29ου Φεστιβάλ. Αν και ήταν ασυνήθιστη η θεματική της εν μέρει ασεξουαλικής συντροφικής σχέσης, το κοινό εκτίμησε την ταινία και χειροκρότησε, αναγνωρίζοντας την ποιότητα της κινηματογραφικής απόδοσης. Το τρυφερό έργο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
04:58 06/10/2023

Νύχτες Πρεμιέρας: Ποια πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών στην τελετή έναρξης – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Με λαμπερές παρουσίες και σύνθημα την αγάπη πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα χθες βράδυ, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου To άρθρο Νύχτες Πρεμιέρας: Ποια πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών στην τελετή έναρξης – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 28/09/2023

Tόνια Σωτηροπούλου: Με sold out γόβες Prada σε βραδινή έξοδο με τον Κωστή Μαραβέγια

okmag.gr
Στην έναρξη του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε πλήθος κόσμου το βράδυ της Τετάρτης. Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023 σε επιλεγμένες αίθουσες της πόλης. Το «παρών» στη βραδιά έδωσαν και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον […] The post Tόνια Σωτηροπούλου: Με sold out γόβες Prada σε βραδινή έξοδο με τον Κωστή Μαραβέγια appeared first on OK! Magazine.
10:58 28/09/2023

Οι ταινίες της εβδομάδας – Τεχνητή νοημοσύνη και… Θόδωρος Αγγελόπουλος

tovima
Μια μόνο πρεμιέρα θα βρούμε από σήμερα στις αίθουσες - Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει αυτή την περίοδο τον πρώτο λόγο στην κινηματογραφική ψυχαγωγία της Αθήνας.
09:00 28/09/2023

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
 Στην τελετή έναρξης του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, “Νύχτες Πρεμιέρας” έδωσαν το παρών η To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 28/09/2023

Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα»

instyle.gr
Στις Νύχτες Πρεμιέρας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου, «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα», που γυρίστηκε στη Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Το νέο ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου, φιλοξενείται στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, που διοργανώνεται από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023. Το «Titi: […] The post Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα» appeared first on InStyle.
22:46 21/09/2023

29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Οι 16 ταινίες που διεκδικούν τα μεγάλα βραβεία

NewsBomb
Το 29o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει στην πόλη από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Οκτωβρίου με…Περισσότερα...
18:00 15/09/2023

29ο ΔΦΚ Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας: Διπλή έναρξη με Αλμοδόβαρ και Σελίν Σονγκ

monopoli.gr
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" επιστρέφει με δύο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, την πιο πρόσφατη δημιουργία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο Strange Way of Life και τις Περασμένες Ζωές της Σελίν Σονγκ
14:53 13/09/2023

Γούντι Άλεν: Στις «Νύχτες Πρεμιέρας» με την κόρη του Μάνζι Τίο Άλεν

okmag.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γούντι Άλεν και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα για τις «Νύχτες Πρεμιέρας» και για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία. Η Spentzos FIlm σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν την ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» | Coup de Chance, παρουσία του Γούντι Αλεν. Λίγες μέρες μετά […] The post Γούντι Άλεν: Στις «Νύχτες Πρεμιέρας» με την κόρη του Μάνζι Τίο Άλεν appeared first on OK! Magazine.
22:58 08/09/2023

Ο Γούντι Άλεν στην Αθήνα στις 8 Σεπτεμβρίου για τη νέα του ταινία Coup de Chance

Newsit
Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της 50ης ταινίας του στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο Γούντι Άλεν, θα έρθει στην Ελλάδα  για να παρουσιάσει το Coup de Chance (Γυρίσματα της Τύχης).  Ο Αμερικανός σκηνοθέτης θα βρεθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Νύχτες Πρεμιέρας. Το Coup de Chance του Γούντι Άλεν θα κάνει ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γούντι Άλεν στην Αθήνα στις 8 Σεπτεμβρίου για τη νέα του ταινία Coup de Chance δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 29/08/2023

Δείτε την αφίσα των 29ων Νυχτών Πρεμιέρας που φιλοτέχνησε ο Βασίλης Μέξης

thebest.gr
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, οι γνωστές σε όλους, Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 29η έκδοσή του από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2023.
19:00 31/07/2023

Το Σάββατο 6/5 από τις Νύχτες Πρεμιέρας το γοτθικό υπερθέαμα “Bram Stoker’s Dracula”

thebest.gr
Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το γοτθικό υπερθέαμα του Φράνσις Φορντ Κόπολα “Bram Stoker’s Dracula” όπως δεν το έχετε ξαναδεί: σε επετειακή κόπια, με ολοκαίνουργια ψηφιακή αποκατάσταση και εκ νέου επεξεργασία από τον ίδιο τον θρυλικό Αμερικανό σκηνοθέτη αυτό το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 22.
22:10 04/05/2023

Το «Οργισμένο Είδωλο» του Σκορτσέζε στις Νύχτες Πρεμιέρας στο ΙΝΤΕΑΛ

fosonline.gr
Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το 4Κ ψηφιακά αποκατεστημένο αριστούργημα του Μάρτιν Σκορτσέζε για μία και μοναδική προβολή στην Ελλάδα.  
11:44 01/04/2023

Σινεμά στην Αθήνα: Όλες οι δωρεάν προβολές στις 2/4 - Σινέ Ideal, Άστορ και Ίριδα

ieidiseis.gr
Τρία ιστορικά σινεμά του κέντρου της Αθήνας απευθύνουν κάλεσμα στήριξης με δωρεάν προβολές.Τα σινεμά Ιντεάλ, Άστορ και Ίριδα ανοίγουν τις πόρτες τους με δωρεάν προβολές και live για το κοινό της Αθήνας. την Κυριακή 2 Απριλίου. Τα τρία ιστορικά σινεμά του κέντρου της Αθήνας απευθύνουν κάλεσμα στήριξης σε όλους τους σινεφίλ και τους κατοίκους της πόλης, για τη συνέχιση της λειτουργίας τους, αλλά και τον ίδιο τον κινηματογραφικό πολιτισμό της χώρας μας. Όπως σημειώνεται στο κάλεσμα των κινηματογράφων, απειλείται η επιβίωση των δύο αιθουσών της Πανεπιστημίου και της Στοάς Κοραή, ενώ την ίδια ώρα είναι ορατός ο κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας και της «Ίριδας», όπου πραγματοποιεί τις προβολές του ο
22:30 29/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load