Επιστρέφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση;

19:30 - 13/06/2020

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι ενδεχομένως να δούμε ξανά στην τηλεόραση τον πατέρα του, Ανδρέα Μικρούτσικο… The post Επιστρέφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση; appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστρέφει στο γυαλί ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, μίλησε για την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ξανά ο πατέρας του στην τηλεόραση. «Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση» […] The post Επιστρέφει στο γυαλί ο Ανδρέας Μικρούτσικος; appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος; (βίντεο)

Το ενδεχόμενο της επιστροφή του πατέρα του, Ανδρέα, στην τηλεόραση αποκάλυψε ο Στέργιος Μικρούτσικος Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha: «Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω πως δεν του λείπει και ότι χόρτασε». «Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και ν

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μικρούτσικος: Θα τον δούμε στην τηλεόραση; (vd)

Για τον πατέρα του, Ανδρέα Μικρούτσικο και μια πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση μίλησε ο γιος του Στέργιος, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. “Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας