Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου»
19:48 - 31/10/2019
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην καλή της φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη και στο «Μεσημέρι Yes». […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά κάθομαι σπίτι μου (VIDEO)
Για όλους και για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντυξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Ζαρίφη και στο «Μεσημέρι Yes».
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις για φέτος, αν τελικά έχει βγάλει μια περιουσία από την τηλεόραση αλλά και ποιος τύπος άντρα την γοητεύει, ενώ αναφέρθηκε και στις παλιές συνεργασίες της.
«Κάθε άνθρωπος είναι ένας χαρακτήρας. Αναλόγως με το κόνσεπτ, κοιτάς τι ψάχνεις και προχωράς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο να επέλεγε η ίδια τον εαυτό της σε ένα κανάλι. «Δεν ήξερα, μπήκα στην τηλεόραση και τώρα που είμαι πολύ καλύτερη σε πολλά πράγματα… κάθομαι σπίτι μου» παραδέχθηκε με χαμόγελο.
«Δεν θέλω να κάνω κ
Διαβάστε το στο thestival.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου» (vid)
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» και στην Κατερίνα Ζαρίφη, παραχώρηση συνέντευξη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr