Επίθεση με οξύ: «Μου είπε ότι η ζωή της έχει τελειώσει» λέει ο δικηγόρος της 35χρονης (βίντεο)

07:53 - 16/06/2020

Για τον τρόπο που αντιδρά η πελάτης του, η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα μίλησε ο Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο του Mega εκτίμησε πως η πελάτης του, θα προφυλακιστεί για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αποκάλυψε μάλιστα πως όταν της το είπε πως θα προφυλακιστεί, η απάντησή της ήταν «εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει». Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επανέλαβε ότι η 35χρονη αρνείται να φάει και δεν κοιμάται. «Δεν προσπαθώ να προκαλέσω οίκτο δημόσιο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Η ψυχολογική και σωματική της κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη και

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις