Ξέσπασε η «Queen Ντίνα» - «Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια» (βίντεο)

11:38 - 17/06/2020

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια απάντησε στα δημοσιεύματα που θίγουν την επαγγελματική της ακεραιότητα τονίζοντας ότι σε αυτό το κομμάτι είναι πάντα συνεπής. «Τη Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα. Υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προσθέτοντας πως «ο Νίκος Κοκλώνης μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι. Το φουσκωτό προηγούνταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για τη βασική μου εμφάνιση και, επειδή είχαν σκεφτεί ότι χτύπησα το πόδι μου, δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε ότ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις