Τάκης Ζαχαράτος: «Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη»
13:06 - 19/06/2020
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά! Ο Πατρινός κωμικός αποκάλυψε ότι κάποτε του είχαν προτείνει να κάνει ερωτική ταινία παριστάνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη! «Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάκης Ζαχαράτος: Ήθελαν να παίξω σε ερωτική ταινία κάνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη
«Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό...», είπε ο Τάκης και η Φαίη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: Η πρόταση που δέχτηκε για ερωτική ταινία - Θα υποδυόταν την... Αλίκη Βουγιουκλάκη [Βίντεο]
Ρωτήθηκε για τις πιο ακραίες προτάσεις που έχει δεχθεί και είχε να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη
Διαβάστε το στο thetoc.grΤάκης Ζαχαράτος: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως… ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ
Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί. Ο χαρισματικός μίμος και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου, ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος, μίλησε για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις πιο […]
Το άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως… ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑποκάλυψη-βόμβα από τον Τάκη Ζαχαράτο: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη
Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί. Ο χαρισματικός μίμος και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου, ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος, μίλησε για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΖαχαράτος: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη
Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως κάποτε του είχαν προτείνει να κάνει ερωτική ταινία παριστάνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη, την Άντζελα Δημητρίου, τη Βίκυ Μοσχολιού και την Κατερίνα Στανίση. Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.
«Η Κατερίνα Στανίση δεν έχει ν’ απολογηθεί σε κανέναν. Είναι σπουδαία τραγουδίστρια», τόνισε ο αγαπημένος κωμικός, ενώ ερωτηθείς για την αγαπημένη του τραγουδίστρια απάντησε:
«Η Βίκυ Μοσχολιού. Τη θεωρώ τη σπουδαιότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το καλύτερο ρεπερτόριο, την καλύτερη ψυχή και μια αυθεντικότητα και μια παιδικότητα. Ήταν ένα ευλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr