«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

13:06 - 19/06/2020

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Φαίη Σκορδά. Όταν η παρουσιάστρια […] The post «Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πάγωσε» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

“Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό…”, είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Καλεσμένος στο Πρωινό, ο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Πάγωσε» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σόκαρε τη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής, ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια...

Διαβάστε το στο Zougla

Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σόκαρε τη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής, ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την πιο ακραία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στο “Πρωινό”, ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Φαίη Σκορδά. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την πιο ακραία επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί, εκείνος έκανε μια αποκάλυψε που σόκαρε την ίδια. «Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η χειρότερη πρόταση που έχω δεχτεί. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: «Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη». Λέω: «Τι ταινία θα είναι αυτή»; Μου απαντάνε: «Θα σας πούμε». Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι με ήθελαν για μια ερωτική ταινία που θα με ντούμπλαρε κάποια άλλη ηθοποιός. Η Αλίκη ζούσε τότε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Το τι άκουσαν!

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος!

"Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό...", είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. The post «Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο