Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τη Ζέτα: «Μου στάθηκε βράχος» (video)
09:43 - 01/11/2019
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή τις δύσκολες στιγμές του περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια δίπλα του.
Καλεσμένος του «The 2nightshow» ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και για τους ανθρώπους που έμειναν δίπλα του.
«Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι. Και νομίζω ότι αυτοί δε θα με προδώσουν ποτέ. Τα τελευταία χρόνια ήταν μια Οδύσσεια. Ευτυχώς είχε ευτυχές τέλος. Έγινα, όμως, πιο ανθρώπινος, πιο συνειδητοποιημένος. Το να τρως χαστού
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τη Ζέτα: «Μου στάθηκε βράχος» (video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Χαίρομαι που έχω τη Ζέτα στη ζωή μου»
Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Η στήριξή της στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια – «Μου στάθηκε βράχος…»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εννέα χρόνια μαζί και έχουν βρει στον άλλον έναν ιδανικό σύντροφο.
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια – «Μου στάθηκε βράχος…» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΜιχ. Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια – «Μου στάθηκε βράχος…» (VIDEO)
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εννέα χρόνια μαζί και έχουν βρει ο ένας στον άλλον έναν ιδανικό σύντροφο. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν συνεργάζονται για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο «The Final Four» στον ANT1. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάθεται στη θέση του κριτή, ενώ η Ζέτα έχει αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού talent show. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης
The post Μιχ. Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια – «Μου στάθηκε βράχος…» (VIDEO) appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.gr