Βρετανία: Στήνει «αερογέφυρα» με Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία - Πότε μπαίνει σε ισχύ
13:00 - 20/06/2020
«Αερογέφυρα» και όχι 14μερη καραντίνα «στήνει» η Βρετανία για λίγες χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, η οποία θα ισχύει από τις 4 Ιουλίου.
Λιγότερες από 10 χώρες θα αφορά το σχέδιο της Βρετανίας για αερογέφυρες με χώρες που έχουν καλή επιδημιολογική εικόνα, ώστε οι αφίξεις από αυτές να εξαιρούνται από την καραντίνα των 14 ημερών που ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό αποκαλύπτουν σήμερα Mirror και Telegraph. Οι σχετικές αποφάσεις αναμένονται στις 29 Ιουνίου όμως το μέτρο, ωστόσο, αναμένεται να ισχύσει από τις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Η εξαίρεση θα αφορά «μικρό αριθμό» χωρών, ανάμεσά τους η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Γαλλία που συνιστούν το «μεγαλύτερο πλεονέκτημα»
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρετανία: Συζητήσεις για «αερογέφυρες» με Ελλάδα και τρεις ακόμη χώρες
Όπως μεταδίδει το BBC, βρετανοί αξιωματούχοι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με ομολόγους τους σε Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία. Το Ηνωμένο Βασίλειο ελπίζει ότι θα μπορεί να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις «αερογέφυρες» στις 29 Ιουνίου
Διαβάστε το στο tovimaΒρετανία: Σε εφαρμογή από τις 4 Ιουλίου η αερογέφυρα με Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία
Αερογέφυρα με χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Γαλλία στήνει η Βρετανία για τις πρώτες εν…
Διαβάστε το στο Cnn.grΒρετανία: Σε εφαρμογή από τις 4 Ιουλίου η αερογέφυρα με Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία
Αερογέφυρα με χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Γαλλία στήνει η Βρετανία για τις πρώτες εν μέσω κορωνοϊού καλοκαιρινές διακοπές των πολιτών της, κι ενώ η χώρα εξακολουθεί να πλήττεται από την πανδημία. Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει μια σειρά συμφωνιών με έναν «μικρό αριθμό χωρών» για τη δημιουργία αεροπορικών γεφυρών αργότερα αυτό το μήνα, ώστε να επιτρέπονται ταξίδια … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Βρετανία: Σε εφαρμογή από τις 4 Ιουλίου η αερογέφυρα με Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία"
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr