Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
09:00 - 21/06/2020
Στην παρέα του J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ράπερ Snik, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Ο Snik ερμήνευσε […]
The post Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Snik - Η αναφορά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ο Snik το βράδυ του Σαββάτο έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο στο Just the 2of Us.
Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει τον λόγο για τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση! Τι είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου- ΒΙΝΤΕΟ
Στην παρέα του J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ράπερ Snik, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Τραγούδησε στη σκηνή του J2US, ξεσήκωσε τους τηλεθεατές ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά, on stage, και για τη σύντροφο του, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ο Snik απάντησε και για το βίντεο που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, με τον ίδιο να εξηγεί πως δεν είναι φετινό, αλλά το είχε βγάλει πριν από περίπου δύο χρόνια.
«Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή. Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο y
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου [video]
Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση - Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
The post Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grSnik: Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση – Όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vids)
Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Snik, που βρέθηκε […]
Το άρθρο Snik: Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση – Όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grSnik: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση - Τι είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
O Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τραγούδησε μία από τις επιτυχίες του και συζήτησε με την κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us.
Είναι ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, κυρίως λόγω της σχέσης του με το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ο λόγος για τον Snik, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλατό του J2US.
Τραγούδησε και συνομίλησε με την κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή Ηλία Κοκλώνη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση του.
Δείτε τι είπε:
Διαβάστε το στο ieidiseis.grSnik: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Τι είπε για την Ηλιάνα
Snik: Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο γνωστός ράπερ. Όσα είπε για την μόδα, την τηλεόραση, τους haters αλλά και τη σύντροφό του.
Διαβάστε το στο pagenews.gr