Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη – «Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση»
17:03 - 21/06/2020
Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή […]
The post Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη – «Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η συνεργασία μου με την Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερη στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση»
Γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο δηλώνει… «Μια φορά με την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο, μου σκίστηκε το παντελόνι και βγήκαν όλα έξω. Μετά από κουβέντα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Η συνεργασία μου με την Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερη στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη – "Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση"
Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνει την πρωινή εκπομπή του Open με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ενώ τόνισε πως η συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερη.
«Θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή στο Open10:00 – 13:00 με την Νάταλι, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Μια φορά με την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο, μου σκίστηκε το παντελόνι και βγήκαν όλα έξω. Δεν θα κάνω άλλο παιδί, το… μαγαζί έκλεισε, δεν υπάρχουν αντοχές. Έχω παρουσιάσει και τον καιρό. Τις “Αληθι
Διαβάστε το στο thestival.grΓρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη: Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση
Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνει την πρωινή εκπομπή του Open με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ενώ τόνισε...
The post Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη: Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓκουντάρας για Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση»
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Φωτεινή Πετρογιάννη και αποκάλυψε ότι στα 28 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, η χειρότερη συνεργασία του ήταν με την Ελένη Τσολάκη.
The post Γκουντάρας για Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια ήταν με την Τσολάκη»
Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνει την πρωινή εκπομπή του Open με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ενώ τόνισε πως η συνεργασία του με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓρ. Γκουντάρας: Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τσολάκη (vd)
Ως τη χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη συνύπαρξή του με την Ελένη Τσολάκη, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο παρουσιαστής παράλληλα αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνει την πρωινή εκπομπή του Open με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου. “Θα κάνω […]
Διαβάστε το στο politik.gr