Επίθεση με βιτριόλι: "Αισθάνομαι ανακούφιση που οδηγήθηκε στη φυλακή" λέει η 34χρονη Ιωάννα

09:30 - 22/06/2020

“Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα, βέβαια, δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο για αυτό που ζω...”. Λόγια που κρύβουν έναν αβάσταχτο πόνο, ψυχικό και σωματικό, λέξεις “ντυμένες” με παράπονο και δάκρυ, μία φράση υπέρτατης αλήθειας από την 34χρονη Ιωάννα, το τραγικό θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι. Λίγες ώρες μετά την πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η Ιωάννα ξέσπασε στους οικείους και στον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, που την ενημέρωσαν για διαδικασία με την οποία οδηγήθηκε η 35χρονη στον Κορυδαλλό. Λίγο πριν, είχε ολοκληρωθεί άλλη μία επέμβαση, που οι γιατροί της Ιωάνν

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Ανακοίνωση από τους δικηγόρους της Ιωάννας

Στην διάψευση οποιασδήποτε τοποθέτησή της στον Τύπο, προχώρησαν οι δικηγόροι της Ιωάννας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι πριν…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίθεση με βιτριόλι: “Είμαι και εγώ θύμα της υπόθεσης”, λέει ο 40χρονος Νώντας

“Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, άλλος είναι…”, ανέφερε σε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του ο 40χρονος που βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει για αυτόν η 35χρονη. Την απάντηση αυτή, λύνοντας με τον τρόπο αυτόν τη σιωπή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επίθεση με βιτριόλι: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα [βίντεο]

«Θα ήθελα να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή», δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα μέσω του δικηγόρου της. «Θα ήθελα η κατηγορούμενη να μου πει για ποιο λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα δεχτεί απειλή από κανέναν. Δεν είχα διαφορές με κανέναν. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ποιος προέβη σε την αποτρόπαια πράξη […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή – “Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου” λέει η 35χρονη

Μια πληροφορία που, αν αποδειχθεί έγκυρη, ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι αυτή τη στιγμή για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο