Συγκινημένοι Καραβάτου-Κατσούλης στην έναρξη τους σήμερα: Είναι μια διαφορετική Δευτέρα για εμάς...

12:38 - 22/06/2020

Συγκινημένοι οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν ότι ο στενός συνεργάτης τους, Στέφανος, απουσιάζει από την σημερινή εκπομπή επειδή έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. «Είναι μία λίγο διαφορετική Δευτέρα για εμάς εδώ, γιατί εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια συμβαίνουν καθημερινά πολύ χαρούμενα πράγματα, όμως, είμαστε όλοι μαζί και όταν συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα πράγματα, όπως αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ γιατί προχθές έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά και θέλουμε...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει