Υπόθεση Μαρκέλλας – «Βόμβες» Α. Κούγια: «Γνωστός επιχειρηματίας μου τηλεφώνησε εκ μέρους της 33χρονης»
00:01 - 24/06/2020
«Βόμβες» έριξε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι του τηλεφώνησε γνωστός δικηγόρος εκ μέρους της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. «Ο δικηγόρος της 33χρονης μου είπε να συναντηθούμε στην Αθήνα καθώς έχει να προτείνει κάτι πολύ σημαντικό για τη φτωχή οικογένεια του θύματος. Αμέσως μετά, μου τηλεφώνησε ένας πολύ γνωστός […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρκέλλα: «Βόμβα» Κούγια για επιχειρηματία - Εξιτήριο για την 10χρονη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και συνεχείς οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, γύρω από την υπόθεση αρπαγής που έχει συγκλονίσει…
Διαβάστε το στο NewsBombΑπαγωγή Μαρκέλλας: Βόμβα Κούγια για εμπλοκή πασίγνωστου επιχειρηματία. «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα»
Τι κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας; Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα, έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει έως ότου ξεκαθαριστεί το τοπίο της απαγωγής της από την Ειρήνη Μούρθου. Τα άτομα που συμμετείχαν μαζί […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Απαγωγή Μαρκέλλας: Βόμβα Κούγια για εμπλοκή πασίγνωστου επιχειρηματία. «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα».
Διαβάστε το στο fimes.grΚούγιας: Γνωστός επιχειρηματίας μου τηλεφώνησε εκ μέρους του δικηγόρου της 33χρονης
Για εμπλοκή γνωστού επιχειρηματία εκ μέρους του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. “Ο δικηγόρος της 33χρονης μου είπε να συναντηθούμε στην Αθήνα καθώς έχει να προτείνει κάτι πολύ σημαντικό για τη φτωχή […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr